• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

kızlar slm bende aşılama olucam suan iğnelerımı yapıyorum çarsamba doktora gıdıcem ogun yaparmı catlatma iğnesini sizin ılk aşılamanızmı olucak

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o

kızlar slm bende aşılama olucam suan iğnelerımı yapıyorum çarsamba doktora gıdıcem ogun yaparmı catlatma iğnesini sizin ılk aşılamanızmı olucak

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini yada bir

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini yada

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini yada bir gun

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini yada bir gun sonra!!!

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse o gun yap diyebilir catlatma ignesini yada bir gun sonra!!!

sureklı nıye gonderdın bukadar onu anlamadım

sitede sorun var galıba oyuzden oyle geldı sanırım kasıklarımda agrı var ve akıntım gelıyor normalmı sizce

MERHABA KIZLAR,

Benim embriyo transferlerim perşembe günü oldu. 3 embriyo transfer edildi. Dularınızı bekliyorum. Birde daha önce yapmış arkadaşlara bi sorum var. Ben transferden sonra 2 gün dinlendim yani genelde yattım sayılır. Daha sonra da ağır iş yapmamak kaydıyla normal hayatıma geri döndüm. Ama bazı arkadaşlar transferden sonra 12 güne kadar yatmam gerektiğini söylüyor. Fakat ben bugün işe geldim. Sizce ne yapmalıyım?

Back
X