• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

kızlar merhaba ben aşılama olucam iğnelerimi kullanıyorum ama iğnelerı yaptıgımdan beri çok akıntım var bu normalmı sizdede oluyormuydu??

Esracığım kullandığın ilaçlar akıntı yapıyor olabilir. Bende de yapıyordu. Ama çok fazla değildi. Eğer çok fazlaysa doktorunla görüş bence simil testi yapıyorlar.

Esracığım kullandığın ilaçlar akıntı yapıyor olabilir. Bende de yapıyordu. Ama çok fazla değildi. Eğer çok fazlaysa doktorunla görüş bence simil testi yapıyorlar.

gonal f iğne kullanıyorum yarın gıdıcem doktora belkıde usuttum kendımı cunku normaldede gelırdı hep benden sendemı aşılama yaptırıyosun

yok benim tüp bebek 28 şubatta transferim oldu. ama bende gonal-f kullandım. bendede öncedende olurdu. ama üşüttüğüm zaman daha fazla olurdu.

sanırım benımde ondan oldu bakalım yarın konusurum artık doktorumla ılk aşilamam ve cok heyecanlıyım allahım dualarımızı kabul etsın

merhaba bana 27 şubatta aşılama yapıldı sanırım 2 hafta beklemem gerekiyor ilk aşılamam olduğundan acemiyim belimde ağrıda var en erken ne zaman adet olurum acaba?

merhaba bana 27 şubatta aşılama yapıldı sanırım 2 hafta beklemem gerekiyor ilk aşılamam olduğundan acemiyim belimde ağrıda var en erken ne zaman adet olurum acaba?

merhaba. hayırlısı olsun senin içinde bizleri içinde. benimde ilk transferim tüp bebek için. sanırım seninde bizimle beraber belli olacak.

EĞER AŞILAMAN TUTARSA ADET OLMIYCAKSIN,EĞER TUTMAZSA BÜYÜK İHTİMALLE 14. VEYA 15.GÜN ADET OLUNUYORMUŞYA ONDAN BAHSETMİŞLER

saol canım çok heyecanlıyımda kusura bakma ilk aşılamam olucak bende adet duzensızlıgıde var bakalım kısmet iğnelerimi yaptım yarın saat 9 da doktora gıtcem yumurtalarım nealemde

saol canım çok heyecanlıyımda kusura bakma ilk aşılamam olucak bende adet duzensızlıgıde var bakalım kısmet iğnelerimi yaptım yarın saat 9 da doktora gıtcem yumurtalarım nealemde
İNŞALLAH GÜZEL GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMURTALARIN CANIM.HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN..

ddm ddm ddm yardııımmmmm.ne olur cevap yaaazzz.biraz önce kahve leke geldi cccook azz acık renk,belim kasıklarım agrıyor.15.gün aglamaktan geberdiiim.senindemi böyleydi?senağlama
İNŞALLAH GÜZEL GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMURTALARIN CANIM.HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN..

dddm ben progesteron kullanıyorum,geciktiren oo
internetten arstırdım
çim cekiliyor sanki.bel agrısı oldu mu?sende kusura bakma...sorularımla sıkmak istemem...senağlama
EĞER AŞILAMAN TUTARSA ADET OLMIYCAKSIN,EĞER TUTMAZSA BÜYÜK İHTİMALLE 14. VEYA 15.GÜN ADET OLUNUYORMUŞYA ONDAN BAHSETMİŞLER

Back
X