- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Buradayım tatlım ne çok konuşmuşsunuz yeni gelenler hoşgeldiniz bugün benim sol kaşığımda ara ara iğne Batmaları şeklinde batmalar var3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Zeyrose ekledim seni de gel :))
Neredensin canım nerede yaptırdın ? İlk gün belirtilerin neydiHoş bulduk canım benimde sol kasık ağrısı çok oluyor valla bide bel ağrısı bu iki gündür
Başka göğüs hassasiyeti falan ?Diyarbakır
İlk günler karın ağrısı kasık ağrısı vardı ama şiddetli değil di
Ne güzel bi grup olduk nehiri-27 aynı anda Doğum yapacaz Emin’im3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Engelhaft, Edaa07 eklendindiniz :))) ayyy ocağın sonunda hepimiz musmutlu oluruz inşallah aminnnn
Bende de var dudak kuruluğu belki ilaçlar yapıyordur benim ikinci gün akıntım çoktu ama hala var o kadar çok değilGöğüs hassasiyeti olmadı pek valla akıntım da cogaldı ha bıde dudak kurulugu cok oluyo ya acaba nedn bılen varmı
Ben onu sormayı unutmuşum ama her yerde 14 gün diyor yani ayın 20 si inşallah adet olmayızNe zaman test yapacaksınız siz kızlar
Diyarbakır
İlk günler karın ağrısı kasık ağrısı vardı ama şiddetli değil di
İnşallah olmayız canımBen onu sormayı unutmuşum ama her yerde 14 gün diyor yani ayın 20 si inşallah adet olmayız
Genesis hastanesi sen
İlk aşılamamı canım ne zaman yaptırdın kaç Yumrtan oluşmuştu ve belirtiler neydiBende memorial Ugur degerde benimkisi tuttu cok şükür darisi insallah sizlere...
İnşallah ya ilk aşılama mi tuttu
İlk aşılamamı canım ne zaman yaptırdın kaçYumrtan oluşmuştu ve belirtiler neydiEvet ilk aşilamam tuttu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?