- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 32
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Hadi hayırlısı canım çok iyi boyutlarıkızlar benimde 4 tane yumurtam olusmus 17 18 arasi su an cok iyi aralikta dedi yarin catlatma ignesi vurunucam
Yumurta oluyor çatlıyor da ama gebelik olmuyorBaya olmuş maşallaj iğne kaç doz senin ?
Beni de ekleyin :) henüz asilamam olmadi haftaya olacak günü belli değil iğnenin 5.gunundeym6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Engelhaft eklendin sende :))
İnşallah bu sefer istediğin sonuca ulaşırsın canımYumurta oluyor çatlıyor da ama gebelik olmuyoriğne 75 doz canım bugün gittim kontrole sağda da solda da 9-10 mm toplam 4 yumurta var bugün 5.ignemi vurunucam adetin 7. Günündeym kan tahlili istedi e2 ye Bakacakmis aynı dozla devam ederz büyük ihtimalle dedi öğleden sonra çıkacak sonuc
hiç bilmiyorum canım adetimi bekliyorum şuan tahmni 26ocakta ilk iğneye başlıcam...Hayırlı olsun canım şimdiden kaç doz kullanacaksın
inşallah güzel haberler olur canıım... :) nelere dikkat ettin aşılamadan soora ve önce ??Sevdicek93 :) zaman geçmiyor ya allahım yarın anca 7 gün olacak :)) offff daha 1 hafta daha bekleyecez.
Çok iyi yapmışsın , manevi kısmı daha önemli zaten. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.inşallah güzel haberler olur canıım... :) nelere dikkat ettin aşılamadan soora ve önce ??
ben de uzun zamandır diyetteyim 15 kilo verim de şimdi lahana çorbası içiyorum bu son diyet artık inşallah pazartesi oruca başlıcam... bebek olması için iftar suyuna ya musavviru ya bari ya halik okunurmuş onu denicem :) 123 yasin okumaya başlandı bi suyua yarında fetih hatmi başlıcak :) maddi boyuttan sonra manevi cepheyede ağırlık vermek istedm rabbim inşallah 1 kerede hayırlı bi evlat ile buluşturur bizleri
Ben gün saymamaya çalışıyorum canım benim sol kaşığım çok battı canım bugün ya inşallah iyiye işarettir :) sabır Nehira-27 sabırSevdicek93 :) zaman geçmiyor ya allahım yarın anca 7 gün olacak :)) offff daha 1 hafta daha bekleyecez.
Ben sürekli gün sayıyorum eşim kızıyor :) ben de düşünmemeye çalışacam artık :) benim dün ve önceki gün çok oldu kasık ağrım sanki adet olacakmışım gibi ama bugün rahattım, inşallah bebeğimiz yerleşiyordur yerine :))))Ben gün saymamaya çalışıyorum canım benim sol kaşığım çok battı canım bugün ya inşallah iyiye işarettir :) sabır Nehira-27 sabır
Ağrı değil canım bende ki batıyor o da bacağa kadar vuruyor ama aşırı derecede Değil sadece şunu farkettim az bi dışarı çıksam karnım şişiyor çok garip hemen üşütüyorum sanırımBen sürekli gün sayıyorum eşim kızıyor :) ben de düşünmemeye çalışacam artık :) benim dün ve önceki gün çok oldu kasık ağrım sanki adet olacakmışım gibi ama bugün rahattım, inşallah bebeğimiz yerleşiyordur yerine :))))
Amin canım üzülme nasibinde vasa aşılama da olsa doğal da olsa olur yeterki rabbim ol desin inşallah rabbim hepimize bu güzelliği yaşatır bu ayKızlar adet oldum
Biliyorsun adet olu olmaz ilk aşılamamı olucaktım ama vazgeçtim..
Biraz araştırdım çörek otu bal tarçın macunu yaparak hamile kalanlar çok oluyormuş..
Yani benim gibi pko olanlarda çok etkili bir macunmuş bende bu ay onu denemek istiyorum...
Çevremdeki herkes bir kere denememi istiyor...
Bunu uygularken kafama takmamak için çeşitli kurslara gitmeyi düşünüyorum ve hissediyorum Allah'ın izniyle ben bu ay hamile olucam inanıyorum önce Allah'a sonra kendime... :))
Sizler için çok çok dua ediyorum inşallah benim açtığım bu başlık hepimize uğur getirir
Insallah canım benim ♡Amin canım üzülme nasibinde vasa aşılama da olsa doğal da olsa olur yeterki rabbim ol desin inşallah rabbim hepimize bu güzelliği yaşatır bu ay
Bizde 20 sinde güzel haberleri veririz inşallaj sonra da sen verirsin inşallahIn
Insallah canım benim ♡
Inşallah canım benim yorumları tek tek okudum herkesin belirtisi aynı sanki herkesin tutmuş gibi inşallah tutmuştur..Bizde 20 sinde güzel haberleri veririz inşallaj sonra da sen verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?