Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Konuş bakalım cnm ne diyecek.ama asilama da ısrar ederse bi daha denersin.bende senin gibi ilk asilamadan sonra direk geçmek istiyodun ama olmadi.şimdi tüpe gecilcek bende bi korku başladı bu son aşamaya ya. ya çok yumurta gelişmezse. Öyle olanda varya yumurta bir iki oluyor aşılamaya dönüluyor.Ayy ne bileyim zor iste.sana ne diyecek acaba hayırlısı cnm..

İçime hep tüple olucak gibi doğuyor, hani aşılama için normal iliskiden farkı yok diyorlar ya bende buna inanmaya basladim.. doktor yaşın 31 daha vaktin var bi kez daha aşılama yapalim dedi, tutmasa bile tüp için rapor çıkarmış oluruz dedi bende tamam dedim ama hiç mi hic umudum yok sende de mühim bir sıkıntı yok cnm tüple kesinlikle olacağına inanıyorum ben. En yakın arkadaşımın hem yumurta rezervi azdı hemde esinin sperm sayisi azdı buna rağmen ilk tup bebekte gebe kaldi şuan ikiz kızlari var 6 aylık. Ne diyim darısı başımıza artık :)

Amin cnm insallah aynı şeyleri demişler bize yasimizda ayni.umudumuzu kaybetmeyelim.sende bir kez daha dene sizde sebep yoktu değilmi benim kistim varya benim belki ondan asilamam tutmadi nasip kısmet tabide.bazi kişilerin 2 yada 3.asilamada tutuyor.inşallah seninki öyle olur.güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Kızlar puregon iğne kaç doz vurdunuz ve bir ünite kaç gün gitti. Benim doktorum 300 ünite yazdı 150 ünite vuruyorum. Iki günde bitmesi gerekmiyor mu. Vuramiyor muyum acaba diye tereddüt ettim.

Kızlar puregon iğne kaç doz vurdunuz ve bir ünite kaç gün gitti. Benim doktorum 300 ünite yazdı 150 ünite vuruyorum. Iki günde bitmesi gerekmiyor mu. Vuramiyor muyum acaba diye tereddüt ettim.
Cnm o yumurta gelişimine bağlı kaç doz kaç gün filan.kimisi 5 gün kullanınca yumurta büyüyor kimisi 10 gün. Dr un bilerek yazmistir.suan kaç mm yumurtan

300 üniteyi 150 dozla vuruyorum iki günde bitmesi gerekmiyor mu yani. Siz hangi ilaci kullandiniz bilmeniz lazım demek istedigimi anlamadijiz
Bende ondan kullandım 75 olarak 4 günde bitti seninki de 2 günde biter ama içine biraz fazladan koyuyolar 300se 350 oluyo mesela. Çünkü benimkinin de dibinde kalıyodu birazı

Herkeye merhaba bende mart 1 de catlatma vuruldum 3 de asilama yapildi adet oluckmis gibi hissefiyorum tek goguslerim az agriyor asilama yaptirip belirti yasiyanlar carmi

Herkeye merhaba bende mart 1 de catlatma vuruldum 3 de asilama yapildi adet oluckmis gibi hissefiyorum tek goguslerim az agriyor asilama yaptirip belirti yasiyanlar carmi
ben de 3 martta aşilama yaptirdim ve adet oldum bugun, crinone jel kullaniyordum onun etkisiyle goguste acima vardi onun haricinde bir belirtim de olmadi, olmamasi da çok normalmıs yani tutmamiş cunku

Benim ilk asilamam daha once 4 ay klomen arti catkatma ignesi tedavisi oldum doktorum asilama dedi oda yokmus orda bende yari ozele gidiyorum polikistik over de var 2 sene once 1 dusugum oldu dogal hamile kalmistim bide tag tarafimda sislik varmis kanalda ama sol temoz hepte sagda yumus oluyordu bu sefer solda oldu doktorum asilamaya engel degil dedi sag daki sislik catlatma igbesinin 15 gunu asilamanin 13 gunu

4 sene oluck nisanda hic korunmadim sadce ilk 4 ay oda hic hap falan da icmedim istiyorum o gunden beri bir tane doktor sen pekolusn tedavisiz desteksiz hamile kalamazsin demisti insallah destekte aldim olur hepimizn kucaklari dolar

Herkese merhabalar kızlar ikinci aşılamaya hamıle kaldım su an ıkı hafta. Uc gunluk hamıleyım allah herkese versin ınsallah
Gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.Benim ilk aşılamam ama pek ümitli değilim tutmadı sanki.sende nasıl belirti oldu aşılamadan sonra.crinone jel kullanıyorum dünden beri.Sol kasığımda ağrı var 20sinde kan testi yaptıracağım ama zaman geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…