Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu arada aşılamadan hemen sonra yattiniz mi ? Kaç dk yattiniz? Bana doktor hiç gerek yok beş dk uzansan yeter dedi ama okuduğum kadarıyla herkes 20 dk yarım saat yatmış

Ben Çarşamba yi bekliyorum tam 14. Gün oluyor, direk kan testi yaptiricam umarım cikar..
Aynı gündü aşılamamız nasıl degisiklik varmı.benim geçtiğimiz çarşamba kontrolum vardı hcg yede baktı 0.100 cikti.inşallah artar önümüzdeki çarşambaya kadar

Aynı gündü aşılamamız nasıl degisiklik varmı.benim geçtiğimiz çarşamba kontrolum vardı hcg yede baktı 0.100 cikti.inşallah artar önümüzdeki çarşambaya kadar
Ben asilamadan sonra doktora hiç gitmedim cnm, ama WhatsApp da konuştuk 14. Gün test yap dedi, yani haftaya carsambaya denk geliyor.simdi disaridan geliyorum eczaneye gittim test alacaktım son anda vazgectim beklemek gerçekten çok zor :) haftaya Çarşamba ikimizinde net belli olur bence umarım güzel haberler veririz :)

Bu arada benim göğüsler inanılmaz ağrıyor, sol kasık tarafında ağrılar oluyo. Ama bunlar ilaçlarin yan etkileridir diye tahmin ediyorum.

Bu arada benim göğüsler inanılmaz ağrıyor, sol kasık tarafında ağrılar oluyo. Ama bunlar ilaçlarin yan etkileridir diye tahmin ediyorum.
Inşallah hamilelik belirtileri dir cnm.beni progesteron için çağırmışti dr.kanda artış olmuşmu diye o iyi çok şükür o sırada hcg yede bakıp çıkmayınca üzüldüm ama daha bir haftam var Rabbim inşallah hepimize nasip eder güzel haberler veririz.cnm sen ofis cektirmedin degilmi

Yok ofis çektirmedim. Daha bir hafta var cnm hcg anca yükselir hiç uzulmene gerek yok guzel haberler verelim birbirimize işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…