- Konu Sahibi Benbirdost
-
- #1.141
Benim de 18 şubat reglim bende bekliyorum 2şubattada benim aşılamam oldu yarın 12 günüm herkes test yap diyor ama korkuyorumGaliba sonuçtan korkuyorum.18 şubatta regl olmam lazım.onu bekleyeyim diyorum.
Çok iyi anlıyorum seniBenim de 18 şubat reglim bende bekliyorum 2şubattada benim aşılamam oldu yarın 12 günüm herkes test yap diyor ama korkuyorum
Yarım saat yatırdı beni işlem yaptığı yerdeKızlar bu arada aşılamadan hemen sonra yattiniz mi ? Kaç dk yattiniz? Bana doktor hiç gerek yok beş dk uzansan yeter dedi ama okuduğum kadarıyla herkes 20 dk yarım saat yatmış
Bana niye gerek yok dedi acaba en fazla 5 dk uzanıp hemen kalktım ben.Yarım saat yatırdı beni işlem yaptığı yerde
Demek ki doktordan doktora değişiyor.anlamadım ben deBana niye gerek yok dedi acaba en fazla 5 dk uzanıp hemen kalktım ben.
Acaba bugün idrar testi yapsam mı evde çok kararsız kaldım[/QUOTE
Kaçıncı gün cnm
Aynı gündü aşılamamız nasıl degisiklik varmı.benim geçtiğimiz çarşamba kontrolum vardı hcg yede baktı 0.100 cikti.inşallah artar önümüzdeki çarşambaya kadarBen Çarşamba yi bekliyorum tam 14. Gün oluyor, direk kan testi yaptiricam umarım cikar..
Cnm bugün 16 gün olmuş yapsaydin bugun.ne durumdasinSelam kızlar Benim aşılama 31 ocak.hala beklemedeyim test yapmadım
Ben asilamadan sonra doktora hiç gitmedim cnm, ama WhatsApp da konuştuk 14. Gün test yap dedi, yani haftaya carsambaya denk geliyor.simdi disaridan geliyorum eczaneye gittim test alacaktım son anda vazgectim beklemek gerçekten çok zor :) haftaya Çarşamba ikimizinde net belli olur bence umarım güzel haberler veririz :)Aynı gündü aşılamamız nasıl degisiklik varmı.benim geçtiğimiz çarşamba kontrolum vardı hcg yede baktı 0.100 cikti.inşallah artar önümüzdeki çarşambaya kadar
Bu arada benim göğüsler inanılmaz ağrıyor, sol kasık tarafında ağrılar oluyo. Ama bunlar ilaçlarin yan etkileridir diye tahmin ediyorum.Ben asilamadan sonra doktora hiç gitmedim cnm, ama WhatsApp da konuştuk 14. Gün test yap dedi, yani haftaya carsambaya denk geliyor.simdi disaridan geliyorum eczaneye gittim test alacaktım son anda vazgectim beklemek gerçekten çok zor :) haftaya Çarşamba ikimizinde net belli olur bence umarım güzel haberler veririz :)
Inşallah hamilelik belirtileri dir cnm.beni progesteron için çağırmışti dr.kanda artış olmuşmu diye o iyi çok şükür o sırada hcg yede bakıp çıkmayınca üzüldüm ama daha bir haftam var Rabbim inşallah hepimize nasip eder güzel haberler veririz.Bu arada benim göğüsler inanılmaz ağrıyor, sol kasık tarafında ağrılar oluyo. Ama bunlar ilaçlarin yan etkileridir diye tahmin ediyorum.
Yok ofis çektirmedim. Daha bir hafta var cnm hcg anca yükselir hiç uzulmene gerek yok guzel haberler verelim birbirimize işallah :)Inşallah hamilelik belirtileri dir cnm.beni progesteron için çağırmışti dr.kanda artış olmuşmu diye o iyi çok şükür o sırada hcg yede bakıp çıkmayınca üzüldüm ama daha bir haftam var Rabbim inşallah hepimize nasip eder güzel haberler veririz.cnm sen ofis cektirmedin degilmi
Yok ofis çektirmedim. Daha bir hafta var cnm hcg anca yükselir hiç uzulmene gerek yok guzel haberler verelim birbirimize işallah :)
Canım noldu sonucun merak ettim.. benim maalesef negatif bugün reglimin ikinci gunu doktora gidiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?