Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sorun nedir tatlım sizdeki? Kaçıncı aşılama denemesi?
Cnm 3.asilamamdi.bizde 3 yıldır istiyoruz ama sebepsiz infertilite dendi.klomen vs.2 senem beklemekle geçti bu sene işte baktım olacağı yok asilama vs.tedaviye basladik.iki ay önce küçük çikolata kistim oluştu bu arada

Çikolata kisti ile doğum yapan bile var,hemen ümitsizliğe kapılma. Bitkisel kürler filan denedin mi soğan kürü filan?
Bir de başka forumda da yazmıştı kızlardan biri preseed diye bir jel hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Benim de 2. aşılamam, tutmazsa bir de öyle deneyeceğim.. Yaşın geç değilse dene bence sen de

Cnm kist yokken de olmadı bizim tüpler vs.açık ama bilemedim sebep nedir.kist belkide bilmiyorum.yaşım 31 32 ye giricem.nasıl bir jel

Cnm kist yokken de olmadı bizim tüpler vs.açık ama bilemedim sebep nedir.kist belkide bilmiyorum.yaşım 31 32 ye giricem.nasıl bir jel
Ayrıca soğan kùrúnún faydasını gördüm yumurtaları inanılmaz gelistiriyo gerçekten. Klomen içtigim ay yaptım çok iyiydi.hatta iğneler bile bende soğan kùrúnún etkisi kadar yaramadi.ama kist de gitmedi bebis de olmadi.soğanı şimdi 1 haftalık yine yapıp ofis cekilcek bakalım

Biz de 2,5 senedir deniyoruz, sebepsiz infertilite dediler. sana söylediklerimi bu aşılamam da tutmazsa deneyeceğim. Tüp bebek yaptırabiliecek maddi gücümüz yok maalesef.
Ofis dediğin HSG mi?

Biz de 2,5 senedir deniyoruz, sebepsiz infertilite dediler. sana söylediklerimi bu aşılamam da tutmazsa deneyeceğim. Tüp bebek yaptırabiliecek maddi gücümüz yok maalesef.
Ofis dediğin HSG mi?
Yok cnm hsg çektirdim çok şükür temiz.ofis rahim içine ışıklı kamera ile daha detaylı bakmak mis.benim hsg bile çok ağrılıydi buna daha zor diyolar bilemedim.devlet hastanesine gitmiyo musun cnm bende özel tercih etmedim devlet olduğu halde ilaclari 500 tuttu.birde sen kaç yasindasin jeli kullanamazmiyim acaba yaştan 31ya

Temizse neden daha ışık tutuyorlar ki? Ben özele gidiyorum cnm. 32 yaşındayım, yaş sınırı yok ki jelin?
İstanbulda mısn?

Temizse neden daha ışık tutuyorlar ki? Ben özele gidiyorum cnm. 32 yaşındayım, yaş sınırı yok ki jelin?
İstanbulda mısn?
Ankaradayım cnm sebep bulunmadığı için didik didik ariyolar işte acaba neden diye.bende dedim senin gibi hsg temiz ne gerek var diye bunda Polip yani etparcasi vs.hsg de görülmeyen şeyler canlı canlı çıplak gözle daha rahat görülüyormus.öyle dediler.cnm yaşın geç deil se dedinya ondan dedim jel icin

İnşallah bu filmde de bişey çıkmaz diyelim o zaman. Yaşın daha genç tatlım, 34-35 olsan tüpü düşünebilirsin diye dedim

Birde tüp bebegi neden devlette denemiyorsun.maddi yönden şu an yaptıramam dedinya

İstanbuldayım burası çok kalabalık.. Çalışıyorum, muayeneye gitmek bile zor oluyor (izin almak filan) bi de uzun zaman alıyor sanırım aşılama ve tüp bebek? Hatalıysam İstanbullu'lar düzeltilsin. Hiç devlet hastanesine gitmedim

Çok haklısın cnm gerçekten kalabalik.ve uzun yorucu bi süreç ben maddi yönden yaptıramam dedinya yanlış anlamadıysam onun için söyledim devlet hastanesini.

Çok haklısın cnm gerçekten kalabalik.ve uzun yorucu bi süreç ben maddi yönden yaptıramam dedinya yanlış anlamadıysam onun için söyledim devlet hastanesini.
Doğru anlamışsın tatlım. 2 senedir o test bu film derken baya para gidiyor. Allahtan doktorum aşılama için ücret almıyor, sadece laboratuvar ve muayene ücretli, tabi ilaçlar da..
Sen devlette mi yaptırıyorsun?

Banada özel tavsiye eden çok oldu bende eşime çok söyledim ama eşim hem biran önce olsun istiyor hemde özele ne gerek var diyor oyüzden ara vermeden tüp bebege geciyorum.benimde kafam çok karışık artık eşime bıraktım çok yoruldumAllah yardımcimiz olsun

Evet cnm eğitim araştırma hastanesi oyüzden hergün kontrol için çağırıp kan ultrason çok yorucu oluyor.çok inceliyor lar

Hayırlısı olsun napalim asilama ile hamilelik kismet değilmiş demekki. Ben suan doktordayim sıra bekliyorum, ikinci aşılamayı yapalim diyor ama aşilamadan hiç umudum yok zaten aşılama ile gebe kalan sayısı da çok az.. tüp bebek için ikna etmeye çalışacağım şimdi, aşılama ile uğraşmak istemiyorum bir kez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…