- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Aynen canım o yüzden geç cevaplar veriyorum işte Arada kaçak göçer alıyorum eline bu son tedavilerimiz olur inşallajNiye özür diliyorsun kız normal şeyler bunlar
Keşke bende ishal olabilsem
Sürekli telefonla oynama bide kaktüs al bulunduğun odaya koy.. radyasyonu emiyor..
Inşallah canım benim..Ay
Aynen canım o yüzden geç cevaplar veriyorum işte Arada kaçak göçer alıyorum eline bu son tedavilerimiz olur inşallaj
Çokca aminnnnnnInşallah canım benim..
Bi şekilde geçiyor ama biraz zor geliyor insana helede sabırsız olunca çok şükür gün yaklaştı iyi haberi duyucam inşallahAy bişey kalmamış 2-3 gün sonra belli olur. Ben daha dün yaptırdım nasıl zaman geçireyim :)
Bende çok umutluyum ama 6 yıldır korunmuyorduk hep çok istedim o kadar çok negatif gördüm ki simdi ne hissedip dusunecegimi bilemiyorum garip bir duyguHadi hayırlısı canım benim inşallah bebeğin seninledir..
Şuan yaşadıkların hamilelik belirtileri aslında bence umut var
Bana soruyorsan eğer mersinliyim canım 27 yaşındayım.. sen?Nerelisin Bu arada kaç yaşındasın
Bizde 4.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık..Bende çok umutluyum ama 6 yıldır korunmuyorduk hep çok istedim o kadar çok negatif gördüm ki simdi ne hissedip dusunecegimi bilemiyorum garip bir duygu
Konya tatlım 24 yaşımdayımBana soruyorsan eğer mersinliyim canım 27 yaşındayım.. sen?
Yakınız kız :))) inşallah genç yaşta anne olursun...Konya tatlım 24 yaşımdayım
Devlet hast. Yaptırdım tam 12 de yaptı aşilamayı yemek saatleri olduğu için işlemi yapıp gitti ben zaten orda beklemem gerekiyordu birsey soramadan gitti asistan sadece progesteron yazdı ve reğlence olursan 3. Gün gel dedi. Ama benim söyle güzel bir yanim varki kolay kolay kabız olmuyorum olursamda bazı yiyecekleri tukettigimde tam tersine dönüyor durumum.Bizde 4.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık..
Seni çok iyi anlıyorum canım...
Inşallah güzel haberlerini alırız canım ya..
Bu arada ya dr kabız olmaman gerek gibi bişey söyledi mi? Dikkat ettin mi kabız olmamaya kafaya çok taktım ya
Keşke benimde kabızlık sorunum olmasa hiç stres sıkıntı yapmicam ama sanki bu durumdan dolayı tutmayacakmış gibi hissediyorum hepDevlet hast. Yaptırdım tam 12 de yaptı aşilamayı yemek saatleri olduğu için işlemi yapıp gitti ben zaten orda beklemem gerekiyordu birsey soramadan gitti asistan sadece progesteron yazdı ve reğlence olursan 3. Gün gel dedi. Ama benim söyle güzel bir yanim varki kolay kolay kabız olmuyorum olursamda bazı yiyecekleri tukettigimde tam tersine dönüyor durumum.
Amin canım Allah kucakları boş bırakmasınYakınız kız :))) inşallah genç yaşta anne olursun...
İnşallah canım inşallah yediklerine içtiklerine dikkat et bende 10 gün sonra sonuç öğrenecemMERHABA KIZLAR 2 SENELİK EVLİYİM İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUM AMA OLMUYO BU AY AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BASLADIM GONAL F 75 GÜNDÜR KULLANIYORUM 15 İNDE ASILAMAM YAPILIYOR İNŞALLAH TUTAR COK HEYCANLIYIM
Amin canım AminSevdicek93 Hadi hayırlısı inşallah tutar hepimizinki
Amin inşallah birincisi tutmadı mı sorununuz neydiBanada bugun ikinci kez asilama yapildi insallah hepimiz hayirli sonuclari aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?