Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay
Niye özür diliyorsun kız normal şeyler bunlar
Keşke bende ishal olabilsem
Sürekli telefonla oynama bide kaktüs al bulunduğun odaya koy.. radyasyonu emiyor..
Aynen canım o yüzden geç cevaplar veriyorum işte Arada kaçak göçer alıyorum eline bu son tedavilerimiz olur inşallaj

Hadi hayırlısı canım benim inşallah bebeğin seninledir..
Şuan yaşadıkların hamilelik belirtileri aslında bence umut var
Bende çok umutluyum ama 6 yıldır korunmuyorduk hep çok istedim o kadar çok negatif gördüm ki simdi ne hissedip dusunecegimi bilemiyorum garip bir duygu

Bende çok umutluyum ama 6 yıldır korunmuyorduk hep çok istedim o kadar çok negatif gördüm ki simdi ne hissedip dusunecegimi bilemiyorum garip bir duygu
Bizde 4.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık..
Seni çok iyi anlıyorum canım...
Inşallah güzel haberlerini alırız canım ya..
Bu arada ya dr kabız olmaman gerek gibi bişey söyledi mi? Dikkat ettin mi kabız olmamaya kafaya çok taktım ya

Devlet hast. Yaptırdım tam 12 de yaptı aşilamayı yemek saatleri olduğu için işlemi yapıp gitti ben zaten orda beklemem gerekiyordu birsey soramadan gitti asistan sadece progesteron yazdı ve reğlence olursan 3. Gün gel dedi. Ama benim söyle güzel bir yanim varki kolay kolay kabız olmuyorum olursamda bazı yiyecekleri tukettigimde tam tersine dönüyor durumum.

Keşke benimde kabızlık sorunum olmasa hiç stres sıkıntı yapmicam ama sanki bu durumdan dolayı tutmayacakmış gibi hissediyorum hep
Senin 13.günün galiba bugün..
Aslında bugün sonuç alabilirsin ben olsam senin gibi belirtilerim varken dayanamazdım şimdiye test yaptırırdım :)

MERHABA KIZLAR 2 SENELİK EVLİYİM İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUM AMA OLMUYO BU AY AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BASLADIM GONAL F 75 GÜNDÜR KULLANIYORUM 15 İNDE ASILAMAM YAPILIYOR İNŞALLAH TUTAR COK HEYCANLIYIM

İnşallah canım inşallah yediklerine içtiklerine dikkat et bende 10 gün sonra sonuç öğrenecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…