- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Kaç kaç vuruyorsun tatlımkızlar ben de bugün aşılama için ilk adımı attım gonal-f 900 e başladım siz günde tek doz mu kullandınz? benim adetin . 3.günü bugün 7. günü tekrar gel doz ayarlaması yapıcam dedim sizde de böyle mi oldu süreç
kilomu sordu doktor 60 kiloym 75 vuralım o zaman dedi ilkini hastanede vurdular hem de öğrettiler yarın kendimm vurucam mama o kadar stres yapıyorumki domktor tek doz mu dedi hiç hatırlamıyorum içinde bayağı iğne vardı klomenm gibi 5 gün kullanılmıyo heralde daha mı uzun süreliki?Kaç kaç vuruyorsun tatlım
8 veya 10 gün vuruluyor canım sorunun ne senin .. stres yapma yumurtaların büyümezkilomu sordu doktor 60 kiloym 75 vuralım o zaman dedi ilkini hastanede vurdular hem de öğrettiler yarın kendimm vurucam mama o kadar stres yapıyorumki domktor tek doz mu dedi hiç hatırlamıyorum içinde bayağı iğne vardı klomenm gibi 5 gün kullanılmıyo heralde daha mı uzun süreliki?
hiç bi sorun yok canım 3 kez klomen kullandım bu ay 5 yumurtam oluştu yine tutmadı8 veya 10 gün vuruluyor canım sorunun ne senin .. stres yapma yumurtaların büyümez
Anladım canım kısmet bu işler .. ben daha aşılmaya geçmeyecektim aslında ardarda iki ay iğne kullanacaktım fakat eşimin yurt dışı işi çıktı doktor da direk aşılamaya gecelim dedi cumartesi öğlen ilk aşılamam oldu moral çok önemli ve güven zaten acısız bi işlemhiç bi sorun yok canım 3 kez klomen kullandım bu ay 5 yumurtam oluştu yine tutmadıpko falan da değilim ama 1 yılı geçti olmadı, rahim filmi de çekildim ilk 3 ay ihtimal yüksek oluyomuş ilk iki ay olmadı 3. ayı aşılamayla değerlendireym dedim senin ilk aşılamamı canımm bi de yaptırdın mı aşılamanı
Bende ilk günler yorumları okurken 12 günde gider yaptırırim diyordum gün az kalınca insan sabrediyor birde hasta olmayınca heyecan yaptırıyor ama bugun kızımı sağlık ocağına götürdüm gitmişken kanda verdim sonuç yarın cikicakmisKeşke benimde kabızlık sorunum olmasa hiç stres sıkıntı yapmicam ama sanki bu durumdan dolayı tutmayacakmış gibi hissediyorum hep
Senin 13.günün galiba bugün..
Aslında bugün sonuç alabilirsin ben olsam senin gibi belirtilerim varken dayanamazdım şimdiye test yaptırırdım :)
Kaçıncı günün canımBende ilk günler yorumları okurken 12 günde gider yaptırırim diyordum gün az kalınca insan sabrediyor birde hasta olmayınca heyecan yaptırıyor ama bugun kızımı sağlık ocağına götürdüm gitmişken kanda verdim sonuç yarın cikicakmis
Aa senin çocuğun varmış zaten ilk aşılamanın tutması normal bence tuttu senin :))Bende ilk günler yorumları okurken 12 günde gider yaptırırim diyordum gün az kalınca insan sabrediyor birde hasta olmayınca heyecan yaptırıyor ama bugun kızımı sağlık ocağına götürdüm gitmişken kanda verdim sonuç yarın cikicakmis
14. Günü olmasi lazım :))Kaçıncı günün canım
İnşallah. Şükürler olsun 8 yaşında bir kızım var ben 2. Ciyi istiyordum araya o kadar çok zaman girince ilk defa yaşıyor gibj oluyor insan duyguları kizimda çocuk sahibi olmak istedikten 6 ay sonra kendim hamile kalmistim hatta o ay farkına varmamistim bile.Aa senin çocuğun varmış zaten ilk aşılamanın tutması normal bence tuttu senin :))
Ilk çocuğu olup ikinci hemen tedaviyle oluveriyor..
Sevdicek kız sende cumartesi yaptırmıştın dimi aşılama? Yani 2 gün önce. Kaç gün daha bekleyecez ne zaman test yapacaz :)))Amin canım Allah kucakları boş bırakmasın
Bi gelişme var mı mtlilkay , yaptın mı test falanBi şekilde geçiyor ama biraz zor geliyor insana helede sabırsız olunca çok şükür gün yaklaştı iyi haberi duyucam inşallah
Canım doktoruma onu sormayı unuttum ama herkes diyor ki 14. Günü çıkar diyor inşallah hamişiZdir yani 20 sinde yaptırmamız gerekiyorSevdicek kız sende cumartesi yaptırmıştın dimi aşılama? Yani 2 gün önce. Kaç gün daha bekleyecez ne zaman test yapacaz :)))
Tam zamanı yani :)14. Günü olmasi lazım :))
Bende acayip gaz sancısı ve akıntı var sende de var mı canımSevdicek kız sende cumartesi yaptırmıştın dimi aşılama? Yani 2 gün önce. Kaç gün daha bekleyecez ne zaman test yapacaz :)))
Ben de 20 sine odaklandım :)))) geri sayım gidecez :))) ay gündüz işteyim aklıma gelip duruyor :)Canım doktoruma onu sormayı unuttum ama herkes diyor ki 14. Günü çıkar diyor inşallah hamişiZdir yani 20 sinde yaptırmamız gerekiyor
Bende de karnımda şişlik var adet öncesi şişmişim gibi , yemeği çok yemişim gibi :) bide oturmama kalkmama dikkat ediyom ani hareket yopmayayım diye, akıntı nırmal zamandaki gibi bende, bide jel kullanıyom ya arada o azcık çıkyıor gibi geri :)Bende acayip gaz sancısı ve akıntı var sende de var mı canım
Bana da 3 gündür kayınvalidem bakıyor bugün eve geçtim düşün düşün kafayı yiyeceğimBen de 20 sine odaklandım :)))) geri sayım gidecez :))) ay gündüz işteyim aklıma gelip duruyor :)
Benim akıntım çok, azaldı şu an ama gündüz çoktu aşırı tuvalet isteğim var bi de göğüslerim acıyor .. ben yatıyorum hep ümitsiz olmak istemiyorum inşallaj tutarBende de karnımda şişlik var adet öncesi şişmişim gibi , yemeği çok yemişim gibi :) bide oturmama kalkmama dikkat ediyom ani hareket yopmayayım diye, akıntı nırmal zamandaki gibi bende, bide jel kullanıyom ya arada o azcık çıkyıor gibi geri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?