Öcalan Bakan mı oluyor?

Ne örtüsü ,doğru oku,fetonun ahı dedın ,sevın,sen buna cevap ver bence,hem tayyıb suçlu,hem gettonun ahı,adres şaşırdı dıyordun,saptırmak için cımbızla başörtü yu çekıyosun,

Abla bu videonun senaryosunu sen mi yazdın:)
İşte bu sebepten tayyipi istemiyorum kanlı bir projenin mimarlarından oldığu için.kendim için çocuklarım için üzülüyorum endişe ediyorum

Abla bu videonun senaryosunu sen mi yazdın:)
İşte bu sebepten tayyipi istemiyorum kanlı bir projenin mimarlarından oldığu için.kendim için çocuklarım için üzülüyorum endişe ediyorum
Videonun daha uzunu vardi. Uzun oldugu icin koymadim. Ama BOP haritasi bu. Bu haritayi gerceklestirmek isteyenler ve onlarin piyonlari sayesinde de adim adim oraya dogru gidiyoruz.

Ben yarin obur gun sadece Guneydoguda degil, butun ulkede toptan bombalar patlamaya baslamasindan korkuyorum. Cunki onlar artik sadece Guneydoguda degiller, son uc senede bosvermislik, hafife alma, goz yummalar sayesinde heryere yayildilar. silahlari ile birlikte..Sadece PKK degil El-Kaide, Hizbullah da birlikte.. Belki de Cumhuriyeti yikmak icin bilerek yaptilar. Ulkede su anda sadece dogudaki askerin, polisin degil, hic kimsenin can guvenligi yok.

Tevratta adı geçen arz ı mevud yani vadedilmiş topraklar.rahmetli erbakan bunun için sırada suriye var sonra sıra türkiyeye gelecek demiş.daha yazılacak çok şey var abla da.milletin duble yoldan hastanelerdenüçüncüköprğden vs bu tür algılarla işin bu yüzünü gördüpü yok bu arada son haber abd tr den patriot füzelerini geri çekmiş.olası dış saldırıda korumayacak yani

O zamanlar Erbakan demisti dedigin gibi.. Erdogan'a guvenmeyin de demisti. Ama kimse dinlemedi ne yazik ki.. Suriye de yangin yerine dondu, biz de.. Simdi Erbakancilar out, Tayyipciler in.. Tayyip daha muslumanmis..

O zamanlar Erbakan demisti dedigin gibi.. Erdogan'a guvenmeyin de demisti. Ama kimse dinlemedi ne yazik ki.. Suriye de yangin yerine dondu, biz de.. Simdi Erbakancilar out, Tayyipciler in.. Tayyip daha muslumanmis..
Hatta akp ye oy veren cehennemden bilet almış gibidir demişti de biz gülmüştük onu yarıyolda bıraktı kızgınlığıbdan diyor sanmıştık işte zamanla ortaya çıkıyor

Ne diyormuş videoda ben izleyemiyorum.
Saadetin klasik senaryosudur bu yıllardır işbirlikçi gömleğini giydi bilmem ne .
Erbakan hocayı severdim nur içinde yatsın ama siyasette belini kırdılar siyaset adamı degildi bence zekiydi başka alanlarda çok başarılıydı olmalıydı olurdu da.
VE ne hikmettirki onun duasını alanlar iktidar oldu oluyor.
Bu arada Ortadoğu'yu kaynatanların semapatizanlarıyla hemhalsin oglushum daha bi kaç gün önce hep Aleviler mi ölecek süriyede şimdi sünniler ölüyor oh çatlayın mantıgında bir arkadaşla begenişiyosun .
Bişey daha vardı bi başlıkta adını unuttum.
Reel hayatta en çok bizim yaşam tarzımız uyuşur ama sen tayyip düşmalıgından butun saadetçiler gibi chp eteklerinde geziyosun işte buna yazık diyorum.

Ben olumler uzerinden prim yapmaya calisanlardan hic olmadim, olmam da.. Sen beni birileri ile karistiriyorsun herhalde.. Kisi kendinden bilirmis, o hesap.. bu forumda "sefam olsun, catla da patla" diyenler bellidir. Kalkip bu saatten sonra Erbakanci mi oldun? videolari seyredemedigin belli, Erbakanin Tayyip hakkinda basbakan oldugundan bu yana neler soyledigini de kacirmissin. Duasini almismis..Adam iyi ki rahmetli olmus, yasasaydi simdi sen onu da sol orgutlerin usagi olmakla suclardin.

Çıkıştan önceki son çağrılar, polemik yok, hakaret yok.

hımmm son bıraktığımda siyaset yasaktı ve sayısız insan bu yüzden siteden uzaklaştırılmıştı. şimdi ise rahatça tartışılıyor derken munenin mesajını gördüm ahahah. çok yaşayın bayanlar hepinizi seviyorum

Saraylim Günaydin hayatim, Allah askina bu adami neden gözünüzde bu kadar büyüytüyorsunuz ? BOP MOB hikaye, Adam kendi ülkesinde yasayan insanlarina birsey sunamamisken, beceriksiz bir politikayi dinle kapatmaya calisirken gidip BOP MOB la hic bir sey elde edemez. O Amerikanin ona vaad edilen bos sözleridir,bizimkide buna inanmis. Amerika hayatta hic kimsenin hic bir yerde yükselmesine izin vermez, bu hep böyleydi.
Biz su an ülke olarak Amerikanin oyuncagiyiz.
Hayal ürünleri bunlar, böyle bir harita olsa bile yasama gecemez...

Senin gene iyimserligin tutmus.. Bu harita Irak korfez savasi oncesinde cizilmis. Korfez savasina kadar Irak'in toprak butunlugu vardi, simdi kuzeyinde Kurdistan kuruldu. Suriye'de 5 sene oncesine kadar ic savas yoktu, simdi oradan da parca kopartilacak hale getirildi. Sira biz ve Iran'da.. Uc senedir bizde kalan topraklar uzerine pazarlik yapan AKP degil mi? Diyarbakir'da, Kurdistan'in Irak topraklarina kurulmasini 30 senedir Turkiyeye gelemeyen Perver'i davet ederek turkulerle kutlamadilar mi? Neden Diyarbakir? Cunki Turkiye topraklarinda kurulacak Kurdistanin baskentidir Diyarbakir, ya da Kurtlerin koydugu adiyla Amid. PKK ne istiyor saniyorsun? Plan gayet de guzel isliyor iste.. Amerika Kurtlerin kara kasina kara gozune istemiyor orayi.. Amerikan ekonomisi Yahudilerin elinde..(dolayli olarak biz de oyle, bosuna vermediler Cumhurbaskanimiz olacak zata "Yahudilige ustun hizmet" madalyasini) Tevrat'ta bahsedilen vadedilmis topraklardir oralar.. Israil'e lazim..

olivia biz gözümüzde
olivia sabah sana açıklayacaktım ama saraylı abla daha iyi açıklar diye vazgeçtim.gözümüzde biz büyütmüyoruz durum bundan ibaret diğer bop eşbaşkanı katar la çok içli dışlıyız.diğer bop eşbaşkanı yemen de en son karıştı iç savaş vardı şu an durum ne bilmiuorum orda

Ben erbakan cı olmadım şu anda erbakan cı olan kim acaba ?
Erbakan hocayı dediğim gibi çok severim tayyip hakkında dediklerinide çok iyi bilirim siyaset böyle pis bi iş işte.
Duada isabet tamdır demekki erbakan hocanın varsa bedduası tutmamış duası tutmuş durum bunu gösteriyor.
AKP olmasa saadet tercihim yeterki chp olmasın mhp yi saymıyorum zaten.Farkımız bu
Ehlikeyf görmezden gelmen şereftir lütfen bana uzak chp ye yakın kal öylesin zaten.
Ne tayyip miş arkadaş ne adammış bu İsrailin uşağı : p
Daha yazmıyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…