KalbimAz otede oyna canimssss
Ne örtüsü ,doğru oku,fetonun ahı dedın ,sevın,sen buna cevap ver bence,hem tayyıb suçlu,hem gettonun ahı,adres şaşırdı dıyordun,saptırmak için cımbızla başörtü yu çekıyosun,Cok muydu? Koca 2001 yilinda biz Tayyip'e yilda 8'e dusurulmus sehit sayisi ile bu ulkeyi devrettik. Bugun 5 kati fazlasini 5 yilda degil, sadece 40 gunde goruyoruz. Sen neyden bahsediyorsun? Ortada sayi var, karnimdan konusmuyorum. Ortalik yangin yerine donmus, gun gecmiyor ki bir ocaktan feryatlar yukselmesin.. Senin ise aklin fikrin basortunde, senin basortusu daha kac sehit eder?
BOP bir senaryo ise yazari biz degiliz, senin basortusu icin yere goge koyamadigin Tayyip'in.. Videoda bahsettigi de Ulkemizde kurulmak istenen Kurdistan'in baskenti, ne tesaduf degil mi? Bakalim senin basortun adina destekledigin Tayyip'in Diyarbakir'i merkez haline getirme amacina daha kac gencin hayati solacak, kac ana aglayacak.. Hep beraber gidip "Megri megri" diye aglarsiniz Diyarbakirda Kurdistan lideriyle elele..
Abla bu videonun senaryosunu sen mi yazdın:)Cok muydu? Koca 2001 yilinda biz Tayyip'e yilda 8'e dusurulmus sehit sayisi ile bu ulkeyi devrettik. Bugun 5 kati fazlasini 5 yilda degil, sadece 40 gunde goruyoruz. Sen neyden bahsediyorsun? Ortada sayi var, karnimdan konusmuyorum. Ortalik yangin yerine donmus, gun gecmiyor ki bir ocaktan feryatlar yukselmesin.. Senin ise aklin fikrin basortunde, senin basortusu daha kac sehit eder?
BOP bir senaryo ise yazari biz degiliz, senin basortusu icin yere goge koyamadigin Tayyip'in.. Videoda bahsettigi de Ulkemizde kurulmak istenen Kurdistan'in baskenti, ne tesaduf degil mi? Bakalim senin basortun adina destekledigin Tayyip'in Diyarbakir'i merkez haline getirme amacina daha kac gencin hayati solacak, kac ana aglayacak.. Hep beraber gidip "Megri megri" diye aglarsiniz Diyarbakirda Kurdistan lideriyle elele..
Videonun daha uzunu vardi. Uzun oldugu icin koymadim. Ama BOP haritasi bu. Bu haritayi gerceklestirmek isteyenler ve onlarin piyonlari sayesinde de adim adim oraya dogru gidiyoruz.Abla bu videonun senaryosunu sen mi yazdın:)
İşte bu sebepten tayyipi istemiyorum kanlı bir projenin mimarlarından oldığu için.kendim için çocuklarım için üzülüyorum endişe ediyorum
Tevratta adı geçen arz ı mevud yani vadedilmiş topraklar.rahmetli erbakan bunun için sırada suriye var sonra sıra türkiyeye gelecek demiş.daha yazılacak çok şey var abla da.milletin duble yoldan hastanelerdenüçüncüköprğden vs bu tür algılarla işin bu yüzünü gördüpü yok bu arada son haber abd tr den patriot füzelerini geri çekmiş.olası dış saldırıda korumayacak yaniVideonun daha uzunu vardi. Uzun oldugu icin koymadim. Ama BOP haritasi bu. Bu haritayi gerceklestirmek isteyenler ve onlarin piyonlari sayesinde de adim adim oraya dogru gidiyoruz.
Ben yarin obur gun sadece Guneydoguda degil, butun ulkede toptan bombalar patlamaya baslamasindan korkuyorum. Cunki onlar artik sadece Guneydoguda degiller, son uc senede bosvermislik, hafife alma, goz yummalar sayesinde heryere yayildilar. silahlari ile birlikte..Sadece PKK degil El-Kaide, Hizbullah da birlikte.. Ulkede su anda sadece dogudaki askerin, polisin degil, hic kimsenin can guvenligi yok.
O zamanlar Erbakan demisti dedigin gibi.. Erdogan'a guvenmeyin de demisti. Ama kimse dinlemedi ne yazik ki.. Suriye de yangin yerine dondu, biz de.. Simdi Erbakancilar out, Tayyipciler in.. Tayyip daha muslumanmis..Tevratta adı geçen arz ı mevud yani vadedilmiş topraklar.rahmetli erbakan bunun için sırada suriye var sonra sıra türkiyeye gelecek demiş.daha yazılacak çok şey var abla da.milletin duble yoldan hastanelerdenüçüncüköprğden vs bu tür algılarla işin bu yüzünü gördüpü yok bu arada son haber abd tr den patriot füzelerini geri çekmiş.olası dış saldırıda korumayacak yani
Hatta akp ye oy veren cehennemden bilet almış gibidir demişti de biz gülmüştük onu yarıyolda bıraktı kızgınlığıbdan diyor sanmıştık işte zamanla ortaya çıkıyorO zamanlar Erbakan demisti dedigin gibi.. Erdogan'a guvenmeyin de demisti. Ama kimse dinlemedi ne yazik ki.. Suriye de yangin yerine dondu, biz de.. Simdi Erbakancilar out, Tayyipciler in.. Tayyip daha muslumanmis..
Ben olumler uzerinden prim yapmaya calisanlardan hic olmadim, olmam da.. Sen beni birileri ile karistiriyorsun herhalde.. Kisi kendinden bilirmis, o hesap.. bu forumda "sefam olsun, catla da patla" diyenler bellidir. Kalkip bu saatten sonra Erbakanci mi oldun? videolari seyredemedigin belli, Erbakanin Tayyip hakkinda basbakan oldugundan bu yana neler soyledigini de kacirmissin. Duasini almismis..Ne diyormuş videoda ben izleyemiyorum.
Saadetin klasik senaryosudur bu yıllardır işbirlikçi gömleğini giydi bilmem ne .
Erbakan hocayı severdim nur içinde yatsın ama siyasette belini kırdılar siyaset adamı degildi bence zekiydi başka alanlarda çok başarılıydı olmalıydı olurdu da.
VE ne hikmettirki onun duasını alanlar iktidar oldu oluyor.
Bu arada Ortadoğu'yu kaynatanların semapatizanlarıyla hemhalsin oglushum daha bi kaç gün önce hep Aleviler mi ölecek süriyede şimdi sünniler ölüyor oh çatlayın mantıgında bir arkadaşla begenişiyosun .
Bişey daha vardı bi başlıkta adını unuttum.
Reel hayatta en çok bizim yaşam tarzımız uyuşur ama sen tayyip düşmalıgından butun saadetçiler gibi chp eteklerinde geziyosun işte buna yazık diyorum.
Senin gene iyimserligin tutmus..Saraylim Günaydin hayatim, Allah askina bu adami neden gözünüzde bu kadar büyüytüyorsunuz ? BOP MOB hikaye, Adam kendi ülkesinde yasayan insanlarina birsey sunamamisken, beceriksiz bir politikayi dinle kapatmaya calisirken gidip BOP MOB la hic bir sey elde edemez. O Amerikanin ona vaad edilen bos sözleridir,bizimkide buna inanmis. Amerika hayatta hic kimsenin hic bir yerde yükselmesine izin vermez, bu hep böyleydi.
Biz su an ülke olarak Amerikanin oyuncagiyiz.
Hayal ürünleri bunlar, böyle bir harita olsa bile yasama gecemez...
Senin gene iyimserligin tutmus..Bu harita Irak korfez savasi oncesinde cizilmis. Korfez savasina kadar Irak'in toprak butunlugu vardi, simdi kuzeyinde Kurdistan kuruldu. Suriye'de 5 sene oncesine kadar ic savas yoktu, simdi oradan da parca kopartilacak hale getirildi. Sira biz ve Iran'da.. Uc senedir bizde kalan topraklar uzerine pazarlik yapan AKP degil mi? Diyarbakir'da, Kurdistan'in Irak topraklarina kurulmasini 30 senedir Turkiyeye gelemeyen Perver'i davet ederek turkulerle kutlamadilar mi? Neden Diyarbakir? Cunki Turkiye topraklarinda kurulacak Kurdistanin baskentidir Diyarbakir, ya da Kurtlerin koydugu adiyla Amid. PKK ne istiyor saniyorsun? Plan gayet de guzel isliyor iste.. Amerika Kurtlerin kara kasina kara gozune istemiyor orayi.. Amerikan ekonomisi Yahudilerin elinde..(dolayli olarak biz de oyle, bosuna vermediler Cumhurbaskanimiz olacak zata "Yahudilige ustun hizmet" madalyasini) Tevrat'ta bahsedilen vadedilmis topraklardir oralar.. Israil'e lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?