- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz. Eğer takip etseydiniz Ak partinin hdp hiç bir zaman koalisyon için gitmediğini sadece nezaket ziyaretinde bulunduğunu bilirdinizDemirtaşın çark etmesi bu felaket senaryosunuda çürütür.
Neden adam güneydogunun başı olmak sevdasından vazgeçsin maksadı buysa ve Ak parti ile bu yönde çalıştılarsa bu fırsatı niye tepsin.
Ak partiyle kurardı koalisyonu geçilirdi başkanlık sistemine.
Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz. Eğer takip etseydiniz Ak partinin hdp hiç bir zaman koalisyon için gitmediğini sadece nezaket ziyaretinde bulunduğunu bilirdiniz
Ne alaka acaba?!danisman miydin nezaket ziyaretlerinde??
Demirtas hukuk adami, avukat. Baskanlik onlarin isine geliyor, evet.. Baskanligi da destekliyorlar. desteklemedikleri Erdogan'in baskanligi. cunki Erdogan Amerikanvari demokratik bir baskanlik pesinde degil, onun amaci Osmanlivari bir padisahlik.. Hirslarindan belli degil mi? Bu da Turk halkinin zararina oldugu kadar Kurtlerin de zararina.. Bu tip bir baskanligi hic bir akli basinda insan istemez, hukugu cogu insandan daha iyi bilen Demirtas mi isteyecek?Istedigin kadar sevme, adam hukukcu.Demirtaşın çark etmesi bu felaket senaryosunuda çürütür.
Neden adam güneydogunun başı olmak sevdasından vazgeçsin maksadı buysa ve akp ile bu yönde çalıştılarsa bu fırsatı niye tepsin.
Akpyle kurardı koalisyonu geçilirdi başkanlık sistemine.
Kesinlikle takip etmiyor, eger gundemi takip etseydi, mesela davutoglunun pkklinin düğününe altin bilezigi nezaketen gonderdigini bilirdi.Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz. Eğer takip etseydiniz Ak partinin hdp hiç bir zaman koalisyon için gitmediğini sadece nezaket ziyaretinde bulunduğunu bilirdiniz
Bu senaryoda Osmanlı sistemine geçişle çark etti :)yok devenin bale pabucu demek istiyorum.lütfen Saraylı kafanda kurup kurup gelip birde burda harf ve zaman israfı yapıyorsun .Demirtas hukuk adami, avukat. Baskanlik onlarin isine geliyor, evet.. Baskanligi da destekliyorlar. desteklemedikleri Erdogan'in baskanligi. cunki Erdogan Amerikanvari demokratik bir baskanlik pesinde degil, onun amaci Osmanlivari bir padisahlik.. Hirslarindan belli degil mi? Bu da Turk halkinin zararina oldugu kadar Kurtlerin de zararina.. Bu tip bir baskanligi hic bir akli basinda insan istemez, hukugu cogu insandan daha iyi bilen Demirtas mi isteyecek?Istedigin kadar sevme, adam hukukcu.
Madem Amerika'yi ornek veriyorsunuz, ben de oradaki sistemi azicik anlattim. Turkiye'de baskan olmaya soyunmus Erdogan'i ve oglunu; basbakan olmus hali ile bile tapelerden, konusmalarin gercek oldugu ispatlanmasina ragmen yargilayamamis bu devlet baskan oldugunda mi yargilayabilecek? Ama Amerikan baskani Amerikada yargilanir. Amerikanin gelmis gecmis en basarili baskanlarindan sayilan Clinton yolsuzluktan, rusvetten, para sifirlamaktan degil, sadece bir kadin onunla yattigini iddia etti diye 40 gun yargilandi, bir basbakanin yargilanmasi Erdogan Turkiye'sinde mumkun mu? AKP turkiyesinde evlerinden para makinalari cikan milletvekillerini bile yargilayabilmekten aciz bir ulke olduk biz.. Bana Amerikadan ornek vermeyin, oradaki baskanlik bize 10 numara fazla gelir.
Bu senaryoda Osmanlı sistemine geçişle çark etti :)yok devenin bale pabucu demek istiyorum.lütfen Saraylı kafanda kurup kurup gelip birde burda harf ve zaman israfı yapıyorsun .
Bunu zaman göstericek :) şayet gerçek olursa saraylı hep anlatırdı biz inanmazdık dicem hadi hayırlısı € :
Senin en iyisi dedigin ulkeyi temellerinden salliyor.. Eskiden sadece Nato antlasmasi ile disari bagimliydik, simdi ise buna ilaveten kurbanlik koyunumuzu birak sebzelik tohumlarimiza kadar disa bagimli hale geldik, orduyu halletti, hukuk-adalet ve anayasayi halletti, su anda ulke parcalaniyor, 40 gunde 42 sehit verdik ve hala ardi arkasi kesilmiyor, cumhuriyeti yikmak hedef haline gelmis.. Bundan iyisi can sagligi he mi?Benim kanaatim en iyisi bu daha iyisi olursa onunla oluruz.Daha çok şey yazardım ama yeri burası degil.
Ne alaka acaba?!
Eğer şu eleştireceğim illede çamur atacagım diye ugraşmayıp,gündemi takip etseydiniz haberlerde Başbakan Ahmed Davutoğlunun Biz hdp bir teklif götürmeyeceğiz sadece ve sadece nezaket ziyaretinde bulunacagız açıklamasını duyardınız izlerdiniz. Sağır sultan bile duymuşken sizi duymamış olmanız ilginç.
Acaba bu dünyada bizimle beraber mi yaşıyorsunuz?!
Gerçek şu ki elbette eleştirdiğim buradaki eleştirilerin bir kısmınada katıldığım oluyor zira Bu diğer alternatif leri gözümde değiştirmiyor ve buradaki eleştiriden ziyade belli anlayışa inanışa düşman kişilerin çokluğundan eleştireceğim varsa da eleştirmiyorum.Senin en iyisi dedigin ulkeyi temellerinden salliyor.. Eskiden sadece Nato antlasmasi ile disari bagimliydik, simdi ise buna ilaveten kurbanlik koyunumuzu birak sebzelik tohumlarimiza kadar disa bagimli hale geldik, orduyu halletti, hukuk-adalet ve anayasayi halletti, su anda ulke parcalaniyor, 40 gunde 42 sehit verdik ve hala ardi arkasi kesilmiyor, cumhuriyeti yikmak hedef haline gelmis.. Bundan iyisi can sagligi he mi?
Ak parti iktidar olmasın diye hdp'ye emanet oylarını vererek meclise girdiren zihniyet utansın!!!...
Chp hdp oy verdiğini sagır sultan bile duydu duymamış olmanız imkansız ve hala da inkar ediyorsanız nete girip seçim sonuçlarını kontrol edin bakalım hdp 1 sıra oldugu yerler neresidir??
kemal kılıçtaroğlu neden ''MERTLİK'' ''ADAMLIK'' yapıp da kendi memleketinden adaylığını göstermedi???
Tunceli de neden chp 1 tane bile vekili çıkmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?