Öcalan Bakan mı oluyor?

efide hayırdır

Açıklarmıdın din kült.öğretmeni olacaksın anlaşıldı neden sol güruhun eteklerinde dolaştığın

Kim din kültürü öğretmeniymiş efide açıklarmısın

Din kulturu ogretmeni olmak ne zamandir sagci olmayi gerektiriyor? Diyaneti de begenmediginiz CHP kurmustur. Ustelik ben de sagciyim ama sagda bu ulkeyi icinde bulundugu cikmazdan cikarabilecek bir parti goremedigim icin simdilik CHPliyim, yasak mi? Ulke bir sag parti tarafindan karanliga gomulurken, bir kisinin hirsi yuzunden terorist yuvasina donmus, hergun sehit haberleri gelirken ille de kor kor parmagim gozune fanatik partili olmak mi lazim? Kimin icin? Bir yanda vatan, bir yanda sagci Tayyip.. Sec begen al.. Fethullahin ahi tuttu, atesler dustu ama adres yanlis..

Güzel bir açıklama olmuş.
Bizim milletimiz genelde düşünmeden vitrine oy verdiği için oylar dini bütün birine gidiyor felsefesiyle helal-i hoş olmuştur.
Vitrine bu denli önem verilen bir ülkede din kültürü öğretmeni olmak da tesadüf karşılanamaz. Sağcılığın dindarlık, solculuğun dinsizlik görüldüğü bir ülkede..

hey hey,yürü be kim tutar seni,cezaevınden meclise,kökşden BAŞKANLIĞA,gümbür gümbür :)
öcalan en demokratık seçimle milletvekili olmuş,en doğalıda sunulursa bakan olması,demoratık bır ülkesiyzi,seçilmişe küfür eden,idam dıyen zihnıyetımızde var,ama ben son derece yerınde buluyorum,seçilmişitir kendısı,demokrasıden dem vuranlar ne olduda cark ettiniz,

eskiden Tayyip deidğin yoktu,o zaman neden terorist yuvası ve şehit haberleri çoktu,bunuda anlatta bılelım,fettullahın ahı tutmuşmuş,çok komık,ahı tutanlar 28 şubatı en acı yaşayanlar,ezanı susturulanlar,ahı tutanlar başörtüsü ile okula gidemeyenler,işte onları ahı tuttuğu için ak partı var,Ve 14. yılını kutluyor,Allah sizin başınıza Tayyipi düşürdü taş diye,14.yıldır çekıyorsunuz,çatlıyorsunuz,nedennn,ahı tuttu mazlumun,dinini yaşayamayanın,askerıyede sürülenın,irtica dıyen zulum görenın,fakırın ahı tuttu,hastahane rüşvetısz bakılmayan garıbanın,okullar kaydı alınmayan garıbanın,devlet dairesınde işi görülmeyen,ohhh sefası olsu,ahı tutanlar,fettulahın ahı tutuyor,ah adres şaşırıyor ölemi,yazdığını dönde oku,çok yazık,şehıte dediğin ifadeye bak,ah tutunca şehit adresini vurdu öylemi,ah bızzat kişiye tutar,yazık,neyseki bizim ah adres şaşırmadı,köşk oturuyor :)

Endülüs yapma lütfen bu ülkenin tek sorunu başörtüsü mü millet aç seninki de laf mı şimdi!
Duble yollara ekmek banıyorlar açlıktan o derece.

öcalan neden bakan olamaz? 2 gözü 2 kulağı yok mu? ha olmasa gene olabilirdi bence. Kadının sucu ne? hangi suç fiilini eyleme dökmüş? insanlar ne içiyor, ne yiyor?

Endülüs yapma lütfen bu ülkenin tek sorunu başörtüsü mü millet aç seninki de laf mı şimdi!
Duble yollara ekmek banıyorlar açlıktan o derece.
Yok değil çok şükür,ak parti düzeltti,geçmişten söz ettim,saraylım bulmuş terör neden tırmandı?bırde Erdoğan iktıdar olamadı terör onun suçu şehıtler denıyordu,bakın meğer suç fetonunmuş,ah etmiş,ahı tutmuş,ahı yerıne getıren Allah da adres şaşırmış,sehırleri bulmuş,aynen böle Yazmış ,şükür Erdoğan aklandı ,vay feto senımı suçlasak,ahın adresini şaşıranımı

Biliyorum cnm ben anladım ne demek istediğini.
Erdoğan aklandı iyiymiş :)
Seç beğen senaryo al diyorum bende.
Bide çevir senaryoyu yanmasın

Cok muydu? Koca 2001 yilinda biz Tayyip'e yilda 8'e dusurulmus sehit sayisi ile bu ulkeyi devrettik. Bugun 5 kati fazlasini 5 yilda degil, sadece 40 gunde goruyoruz. Sen neyden bahsediyorsun? Ortada sayi var, karnimdan konusmuyorum. Ortalik yangin yerine donmus, gun gecmiyor ki bir ocaktan feryatlar yukselmesin.. Senin ise aklin fikrin basortunde, senin basortusu daha kac sehit eder?

BOP bir senaryo ise yazari biz degiliz, senin basortusu icin yere goge koyamadigin Tayyip'in.. Videoda bahsettigi de Ulkemizde kurulmak istenen Kurdistan'in baskenti, ne tesaduf degil mi? Bakalim senin basortun adina destekledigin Tayyip'in Diyarbakir'i merkez haline getirme amacina daha kac gencin hayati solacak, kac ana aglayacak.. Hep beraber gidip "Megri megri" diye aglarsiniz Diyarbakirda Kurdistan lideriyle elele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…