kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yokarkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi
kimseyi kızdırmak istemem ama kocanız çocuk istemiyorsa istemiyordur.
siz gece gündüz bütün bedeninizi varlığınızı ruhunuzu bir evlada feda etmek istiyorsunuz diye kocanızdan bunu beklemeye hakkınız yok.
benim çocuğumun babası olacaksın diye o adama bunu zorla kabul ettirmeye hakkınız yok.
eğer adamı buna zorlarsanız, o da çocuğunuzla ve sizinle ilgilenmemeye başlar. hatta sizi çocuk istemeyen bir genç kız için bile terk edebilir. siz de arkasından bakar kalırsınız. ve son derece haklıdır.
bu iş ZORLA OLMAZ. çocuk delisi kadınlardan hoşlanmıyorum. vücudunuz deforme olacak, dişleriniz, saçlarınız cildiniz bozulacak ve tüm güzelliğinizi kaybedeceksiniz. bir de üstüne çocuk istemeyen kocanızdan sadakat bekleyeceksiniz.
eşi, istemediği halde zorla çocuk yapanları makul bulmuyorum.
bu iş ZORLA OLMAZ. çocuk delisi kadınlardan hoşlanmıyorum. vücudunuz deforme olacak, dişleriniz, saçlarınız cildiniz bozulacak ve tüm güzelliğinizi kaybedeceksiniz. bir de üstüne çocuk istemeyen kocanızdan sadakat bekleyeceksiniz.
sizi duyan da cocuk doguran kadinlarin hilkat garibesine donustugunu zannedecek:)) bilmiyorum siz nerde yasiyosunuz ama dunyada yasayan kadinlarin dogumdan sonra da guzelligini muhafaza etmesi, duzgun fiziklerine kavusmasi mucize degil. ornekleri de her yerde mevcut!
(ben cevremde pek gormedim ama) hadi diyelim guzelligini kaybetti, eski vucuduna kavusamadi, esinden sadakat beklemeyecek mi yani bu yuzden? esi okuz olup onu guzellesemedi diye aldatinca anlasilir mi olacak yani?
bu ne bicim bir mantik ne bicim bir bakis acisi hic anlamadim!
vereliniortak
bence kadın çocuk isteğiyle güzelleşir çocukla güzelleşir...Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
Benimde erkek arkadaşım istemiyor(du) sebep mi
70 yıl sonra Dünyanın kaynakları kuruyacakmış
Çocuk yapmak için Çin ve Hindistanın nüfusunun azalması lazımmış
Dünyada bu kadar sahipsiz çocuk varken çocuk anlamsızmış
Çocuk ayak bağıymış
çocuk istemeyen erkeklere hak veren biri olduğum halde erkek arkadaşınızın gerekçesini çok saçma ve mantıksız buldum :))))) ne demek çinde hindistanda nüfus azalması lazım sizin erkek arkadaşınız konuda açtınız zaten sorumluluk almak istemeyen biri anladığım kadarıyla çin hindistan bahane :)
kimseyi kızdırmak istemem ama kocanız çocuk istemiyorsa istemiyordur.
siz gece gündüz bütün bedeninizi varlığınızı ruhunuzu bir evlada feda etmek istiyorsunuz diye kocanızdan bunu beklemeye hakkınız yok.
benim çocuğumun babası olacaksın diye o adama bunu zorla kabul ettirmeye hakkınız yok.
eğer adamı buna zorlarsanız, o da çocuğunuzla ve sizinle ilgilenmemeye başlar. hatta sizi çocuk istemeyen bir genç kız için bile terk edebilir. siz de arkasından bakar kalırsınız. ve son derece haklıdır.
eşi, istemediği halde zorla çocuk yapanları makul bulmuyorum.
:mymeka: Bunu hakettiğini biliyorsun değil mi :mymeka: :mymeka:
neyi hak ettiğimi?
bebek istememek ve asla anne olmayı düşünmemek kişisel tercihim.
ama o gün düşüncemi belirttiğimde biraz sert olmuş ifadelerim, editleyeceğim.
sen de bana bundan 8-9 ay önce yaşadıklarımı hatırlattın...
hayatımı yaşamak istiyorum bebekle mebekle uğraşamam ne halin varsa gör diye bangır bangır bağıran bir adam ve artık ağlayamayan bir kadın...
çok üzüldüm o zaman içim acıdan kavruldu, seve seve gidecektim senin gibi.
baba yapmayı tek istediğim adam oyken üstelik...
hep filmlerde olur da dalga geçeriz ya tek bir ilişki ile hamile kalır kadınlar.
bana da öyle oldu.
ayrılıyoruz, birbirimizle konuşmuyoruz bile bari boşu boşuna hormon almıyım dedim bıraktım hapı.
bir seferlik yakınlaşma sonucu hamile kaldım.
ona söylediğimde yüzünde aptal bir gülümseme ile saatlerce kalakaldı.
resmen mutluluktan kafayı yedi adam...
şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla.
erkekler her zaman tam da ne istediklerini bilmiyorlar bence...
o zamanları hatırladığım zaman iyi ki hemen o ateşle çıkıp gitmemişim, evi terketmemişim diyorum.
belki biz de sizin gibi ayrı yollarda yürüyor olacaktık şimdi...
çocuk hiç ama hiç istemiyor(d)um ama eşimin inanılmaz bir çocuk sevgisi var. bunun için adeta yalvarması. tamam doğurmak istemiyorsan sosyal hizmetlere yazılalım demesi üzerine peki dedim. henüz hapı bırakmadım. ama verilmiş bir karar artık. bizimde hayılısıyla Allah nasip ederse bir bebek istiyoruz.
benim istememe sebebim köpeklerim ve uykularımdı. birde çocukları pek fazla sevmememdi... nasip neyse ilerleyen günlerde burayada aktarıcağım.
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yokarkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?