ocuk istemeyen e

• Konu Sahibi Konu Sahibi greyrose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bu çocuk istemeyen adamlar niye beni bulmaz. Kimle karşılaşsam senden çocuğum olsun diyor yav

Zaten kimse dengini bulmazmış.

Ay bu çocuk istemeyen adamlar niye beni bulmaz. Kimle karşılaşsam senden çocuğum olsun diyor yav

Zaten kimse dengini bulmazmış.

bulur, bulur merak etmeee yerimseniben bak biz bulduk valla birbirimizi bırakamıyoruz, e bu konuda bile anlaşan bulmuşuz birbirimizi yerimseniben

bulur, bulur merak etmeee yerimseniben bak biz bulduk valla birbirimizi bırakamıyoruz, e bu konuda bile anlaşan bulmuşuz birbirimizi yerimseniben

Böylesi 40 tanede bir-iki tanedir güzel bacım. Birini sen diğerini de konu sahibi kapmış kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Böylesi 40 tanede bir-iki tanedir güzel bacım. Birini sen diğerini de konu sahibi kapmış kaydirigubbakcemile3

Alemsin valla
güldürdün beni :))

ay şu sinirli halimle beni de güldürdün :roflol: e öyle kolay olmuyor ama, yılların bekleyişi, sabrıyla yerimseniben (rastlamak yani)

unutulmamalı ki, bizle aynı fikirde olan erkekler de aynı şeyi düşünüyor, bu kadınların hepsi çocuk istiyor, nasıl bir ilişkiye başlayayım e alınlarında da yazmıyor çocuk istemedikleri. hatta erkekleri daha da korkutan bir nokta var, hep denen hani kadının biyolojik saati konusuakannehir

Bende bir iki şey karalayayım.

Öncelikle çocuk kararı sizin kararınız olmalı. Eşiniz istemedi diye, sevgiliniz istemedi diye alınacak bir karar değildir. Karşısındakinin fikriyle alınan kararlar hep pişmanlıkla sonuçlanır.

Bende büyük bir aşk yaşadım ve evlendim eşimi çok seviyorum. Ama çocuk istemiyorum deseydi gözümü kırpmadan ayrılırdım. Bunu kimse sen eşini yeterince sevmiyorsun gibi algılamasın. Ben kendimi tanıyorum bendeki anne olma istediği, bir eş aşkından çok daha üstün.

Erkeklerin baba olmak için kısıtlı vakitleri yok. Ama bizlerin öyle mi ? Eğer vakti geçirir ve pişman olursanız bunu geri dönüşü yoktur.

Eşinizin aklına uyarsınız çocuk yapmazsınız 40 yaşında birden boşanıverirsiniz ve herşey sizin için biter, o gider 3-5 yıl sonra başkasıyla evlenir bir bakarsınız çocukları olmuş sizde dövünür durursunuz niye onu dinledim ki diye.
Böyle hüzünlü hikayeler sadece başkalarının başına gelmiyor.

O yüzden tercihlerinizi ve önceliklerinizi iyi belirleyin ve kimse için hayallerinizden vazgeçmeyin.

Çocuğunuz olunca eşin eminim iyiki yapmışız diyecektir. Ama ertelemek için öne sürdüğü gerekçeleri sergileyiş biçimi çok çirkinlmaz:

Katılıyorum, ancak eşi istemeden de inadına yapar gibi hemen hamile kalırsa biraz tuhaf olur. Bence fazla uzatmadan bir süre daha beklesin. Baktı eşinden çıt yok. Kaza süsü verirkaydirigubbakcemile3

Benimde böyle bir sorunum var önce hayelleri vaqrmış para biriktirecekmişiz 2 yıldır evli bir akrdaşımız var oda bunları duyunca eşime dediki o istekler hiç bitmez çocuk yapmamak için bir sürü bahane bulursunuz konuşursanız bence yapmak için bahane arayın dedi ...
Mantıklı :)

ben de ikinciye razı edemedim kızımız 11 yaşına geldi ve çocuk 3-4 yıldır kardeş istiyor
ağlıyor yavrum(

ben de ikinciye razı edemedim kızımız 11 yaşına geldi ve çocuk 3-4 yıldır kardeş istiyor
ağlıyor yavrum(

Kaza süsü verin canım. Aaa korunuyordum ama nasıl oldu anlamadım falan dersiniz. Sonra da ayy valla aldıramam kıyamam bu cana ben falan. Madem kızınız da siz de çok istiyorsunuz. Azcık duygularını sömürün babacığınızın:)) Biraz da sizin elinizde bu

eşim de ben de çocuk istemiyoruz şu an, zaten iki tane var...
ha olursa da dert etmeyiz yani...

ama bi ara günüm geçti die bana çok kızıp yapmadığını bırakmamıştı,
kısa süre sonra da aldattığı anlaşıldı...

yani bi erkeğin çocuk istememesi bana hiç de öle
yok hayatını yaşıcakmış yok sorumluluğu ağırmış gibi bahanelerle falan da olsa
iyi niyetli gelmio arkadaş...

Allah bağışlasın evlatlarınızı
eşinizin aldattığını siz mi yakaladınızz? itiraf mı etti.?

Allah bağışlasın evlatlarınızı
eşinizin aldattığını siz mi yakaladınızz? itiraf mı etti.?

ben yakaladım itiraf eder mi

mesajlarını yakaladım
bunlar ne die sordum yüzüne çarparak

o da anlatmak zorunda kaldı

bu kaza nasıl birşeyse hiç bize rastlamaz çok temkinlidir eşim
prezervatifle korunuyoruz nasıl kaza süsü vereyim ki?

bir de kesinlikle aldatmaz eminim
istemiyor işte çok detaycı,ince düşünüyor ve gelecek korkusundan sanırım

Benim arkadasımda 2 yıllık evliydi eşi cocuk istemiyodu. Ne zaman arkadasım cocuk istiyorum dese eşi ve kaynanası tartısma çıkarılardı. Çocuğu hiç isteyen yoktu. Arkadasım kendi korunuyodu. Bi gün canına tak etti korunmayı bıraktı eşinden habersiz :) Önce bi düşük yaptı. İlk hamileliğinde kocası kızsada sonradan babalık duyguları depreşmişti sanırım. Sonra yeniden hamile kaldı arkadasım ve bikaç gün sonra doğacak kızı :) Yani hanımlar erkeğe pek laf bırakmamak lazım istiyosanız cocuğu yapın o kadar :) Sonradan alışıyolar erkekler fikre. Kaynanasıda hamileliği boyunca hiç arayıp sormadı ama suan doğum için bulunduğu sehire gitti :)

sen bu insandan mı çocuk yapacaksın.....

benim esimde istemio. 32 yasında ben kendim cocugum bakamamm ona dio. bazen cocugu ii yasatmakk lazım korkuorum dio.. bazenn ben o cocugu sevememm dio. ama genelde hapını içtin mi dio ama nedense ablalarınınn cocuklarına ölüoo günde en az 1 er defa arıo hepsini

bizde de ben değil eşim istiyor çocuk..bana çok zor geliyor..oğlum 6 yaşında..okul yeni başladı..zor günler geçirdik..hiç gözüm kesmiyor..zor iş arkadaşlar yeni bir çocuk..yeni sorumlulular..ama benim bildiğim genelde erkekler ister çocuk yapmayı..çevremdekilerde de hep öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…