Ay bu çocuk istemeyen adamlar niye beni bulmaz. Kimle karşılaşsam senden çocuğum olsun diyor yav
Zaten kimse dengini bulmazmış.
Ay bu çocuk istemeyen adamlar niye beni bulmaz. Kimle karşılaşsam senden çocuğum olsun diyor yav
Zaten kimse dengini bulmazmış.
bulur, bulur merak etmeee yerimseniben bak biz bulduk valla birbirimizi bırakamıyoruz, e bu konuda bile anlaşan bulmuşuz birbirimizi yerimseniben
Böylesi 40 tanede bir-iki tanedir güzel bacım. Birini sen diğerini de konu sahibi kapmış kaydirigubbakcemile3
Böylesi 40 tanede bir-iki tanedir güzel bacım. Birini sen diğerini de konu sahibi kapmış kaydirigubbakcemile3
Bende bir iki şey karalayayım.
Öncelikle çocuk kararı sizin kararınız olmalı. Eşiniz istemedi diye, sevgiliniz istemedi diye alınacak bir karar değildir. Karşısındakinin fikriyle alınan kararlar hep pişmanlıkla sonuçlanır.
Bende büyük bir aşk yaşadım ve evlendim eşimi çok seviyorum. Ama çocuk istemiyorum deseydi gözümü kırpmadan ayrılırdım. Bunu kimse sen eşini yeterince sevmiyorsun gibi algılamasın. Ben kendimi tanıyorum bendeki anne olma istediği, bir eş aşkından çok daha üstün.
Erkeklerin baba olmak için kısıtlı vakitleri yok. Ama bizlerin öyle mi ? Eğer vakti geçirir ve pişman olursanız bunu geri dönüşü yoktur.
Eşinizin aklına uyarsınız çocuk yapmazsınız 40 yaşında birden boşanıverirsiniz ve herşey sizin için biter, o gider 3-5 yıl sonra başkasıyla evlenir bir bakarsınız çocukları olmuş sizde dövünür durursunuz niye onu dinledim ki diye.
Böyle hüzünlü hikayeler sadece başkalarının başına gelmiyor.
O yüzden tercihlerinizi ve önceliklerinizi iyi belirleyin ve kimse için hayallerinizden vazgeçmeyin.
ben de ikinciye razı edemedimkızımız 11 yaşına geldi ve çocuk 3-4 yıldır kardeş istiyor
ağlıyor yavrum(
eşim de ben de çocuk istemiyoruz şu an, zaten iki tane var...
ha olursa da dert etmeyiz yani...
ama bi ara günüm geçti die bana çok kızıp yapmadığını bırakmamıştı,
kısa süre sonra da aldattığı anlaşıldı...
yani bi erkeğin çocuk istememesi bana hiç de öle
yok hayatını yaşıcakmış yok sorumluluğu ağırmış gibi bahanelerle falan da olsa
iyi niyetli gelmio arkadaş...
Allah bağışlasın evlatlarınızı
eşinizin aldattığını siz mi yakaladınızz? itiraf mı etti.?
Kaza süsü verin canım. Aaa korunuyordum ama nasıl oldu anlamadım falan dersiniz. Sonra da ayy valla aldıramam kıyamam bu cana ben falan. Madem kızınız da siz de çok istiyorsunuz. Azcık duygularını sömürün babacığınızın:)) Biraz da sizin elinizde bu
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yokarkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?