bana da ilk evlendiğim yıllarda çok sorarlardı, gelin girdiğim mahallede 8 yıl oturdum, insanlarla yeni yeni samimiyet kurmaya başladığım zamanlarda iki güne bir bu soruyla karşılaşırdım, yokmu daha bebek, ne zaman olcak, bak olmayıverir, yaşın geçiyo zırt pırt bi sürü uyuz eden sorular sorulurdu, evlendiğimde 20 yaşındaydım, şimdi 9 aylık bi bebeğim var, o zamanlarda bu benim de çok sinirimi bozardı, bi keresinde sinirlendim ne söylediğimi lafımın nereye gittiğini falan düşünmeden saydırdım, eşim maddi durumlardan ötürü çocuk istemiyodu, ben istiyodum ama dediğim gibi maddi sorunlar olduğu için ses çıkartamıyodum, bi de bu sıkıntıların üzerine çocuk lafı edilince adam vermiyosa ben yoldanmı döl toplayacam yav diye bağırmışım, o sonmuş ondan sonra kimse gık diyemedi :roflol: şimdi bi tane doğurdum, ikinciyi ne zaman yapcan diyolar, arayı fazla açmıcakmışım sonra zor gelirmiş falan filan, yav kardeşim daha bunu başedemedim ikinciyi nasıl doğurum yav
) kriz geçirttirir bu karılar insana, boşver anacım sıkma canını, benim gibi azık deliliğe vurdur ver lafı ağızlarına, bi daha ses edemezler, tasası da onlara düşüyo yav