ben de evlendiktan 10 ay sonra kayınvalidem başladı hem de milletin ortasında söylüyordu en son gene insanlar var kızı o ara boşanmaya çalışıyordu ama henüz sadece aile içinde biliniyordu önce o yapsın sonra ben düşünürüm dedim sonra da yalnız kalınca bu bizim özelimiz bizi ilgilendirir ben sevmiyorum böyle şeyler duymayı diye payladım şimdi darısı başına diyen oldu mu yanımızda yorum bile yapamıyor napaym canım benim annem bile beni ilgilendirmez siz bilirsiniz derken onunkarışmasına kızdım tabi
milletten de söyleyen vardı bir tanesi hele eşimin arkadaşı erkek bi de kayınvalidenin yanında felan bile söyledi münasebetsiz ben de sen bakacaksan yaparız tabi dedim bi daha ağzını açamadı
tersleyin gitsin ben tanıdık tanımadık tersleniyorum valla kime ne benim hayatımdan canım
Ahhh ah! Bunun daha bi de işin içine kaynana girmiş versiyonu var cnm... İnşallah o kısmını hiç yaşamazsın.
Bunu 4 yıldır yaşayan biri olarak önerebileceğim tek bi çözüm var: Duymamazlıktan gel...
Yoksa aklını oynatırsın...klava: Daha bugün yine kayınvalidemle bu mesele yüzünden tartıştık kötükedihüso ve 9 aydır psikiyatrist tedavisi gören ben, kafayı sıyırmamak için bugünkü olaylar yüzünden yarın yine doktorun yolunu tutacağım..
İnşallah senin sorunların bu noktaya gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?