geçmiş olsun canım, benim oğlan geçen sene bütün kış hastaydı valla çok zor, bütün kış öksürdü, geniz akıntısı beni resmen bunalıma soktu. bide bakılmayan bi çocuk olsa dersinki çocuk rezil tabi hasta olur ama vallahi gözüm gibi bakıyorum, taze meyve suları, günkuruları, cevizler, ellerini dakkalarca yıkamalar sırf hasta olmasın diye neler neler yani, ama gene oluyor gene oluyor, eşimde çocuk bu hasta olcak tabii diyor beni iyice delirtiyor:gitme:
şimdi yeni bi vitamin buldum geçen sene çıkmış ama yeni haberim oldu, reçetesiz bişey olduğu için adını yazıyorum multi tabs LGG diye bi vitamin bir tanesinde 1 kilo yoğurt diye reklamını yapıyorlar, güya anaokullarındaki araştırmalar göre hasta olmayı yüzde 16-17 düşürmüş bir aylık kullanımdan sonra, daha yeni vermeye başladım bakalım görcez kasımda bi farklılık olcakmı
sizede çok geçmiş olsun canım,zaten aşırı hassasiyetimizinde çabuk hasta olmalarında etkisi var gibi geliyor bana...bakıyorsun bazı anneler ellerine bir parça ekmek verip geçiştiriyorlar,çocuk sokakta oynuyor üzerinde incecik bir bluz....
biz dikkat ettikçe ,sarıp sarmaladıkça dahada çabuk tutuluyorlar hastalıklara...