• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcümüyüm sanki

am teşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı

siz hassassınız ya konuyla ilgili, ondan size öyle gelmiştir aslında. kasıt size değil yani :)
Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin.

ama abla insan kendi çocuğunada nazar edebilir..
Nazar tabii ki var ama dediğin gibi okursun bir falk nas yeterli olur..

tabii canım annenin babanın bile değer nazarı.
işte büyükler korkutuyor 40.ı çıkmadan sokağa çıkarma, yüzüne bilmem ne ört falan diye.
insan da lohusa psikolojisiyle gaza geliyor :KK48:

Benimde çok sevdiğim arkadaşım yaptı böyle bişeyi bana yıllar önce,ikizleri vardı ,bende tedavi görüyordum bebek için ,biliyordu da ,bi yere giderken hep beraber giderdim ,kızı benim elimden oğlu onun elinden tutardı ,gittiğimiz biyerde kızı sevmeş istediler ,bana maşşallah kızınız ne tatlı dediler ,ben tam benim kızım değil arkadaşın diyeceken ,lafı ağzıma tıktı ,onun kızı değil o ,benim kızım dedi ,çocuğu kolundan öyle bir çekti yanına aldı ki ,sanırsın içine sokacak ,ben çok bozulmuştum ,ben cevap veremezmiyim yani . O da zor sahip olmuştu ,tüp bebeklerdi ,hallimden en iyi o anlayacakken beni bir kez daha yıkmıştı o anda ,ama allaha şükür benimde 2 evladım var şimdi ,allah sizede nasip eder inşallah çok erken daha .

valla yolda gördüğüm bebekleri uzaktan seviyorum artık bende.insanlara belli olmaz.Rabbim bizlere versinde sevelim bol bol.

ben de saklamışımdır bebeğimin yüzünü zamanında.
nazardan korkup.
ama hiç bir zaman biri gördü diye de gözünün içine baka baka kapatmadım.
yahut gülümsemesine karşılık vermemezlik yapmadım.
okursun bir felak nas olur biter.
Allah'a emanet bütün melekler :)
zaten kadında bana karsılık vermiş olsaydı maşallah cok tatlı derdim neden nazar edeyimki allah olmayan herkese versin

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
Cahilll insan boşver....

teşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı
canım kimileri böyle
acayip kıskanıyolar veya nazardan korkuyorlar
sen şuan hassas olduğundan fazla alınmışsın boşver
aynısı bana yapılsa bende alınırdım gülümsemeye karşılık vermeme olayından bahsediyorum
Allah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin..

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
terbiyesiz ne olacAK

dışarıda bebeğinin yüzünü kapatıp, facebook da "en güzel bebek" yarışmasına sokan bir arkadaşım vardı :27:

Sevmeyin tanımadığınız insanların çocuklarını. İnsan karakteri bin bir türlü, sonra böyle canınızı sıkanlar çıkabiliyor.

Buldumcuk yapiyor guya sizinki kem goz de nazar degdirecek tobe estafurullah ya.

Annenin bile nazarının değdiğine inanan bir toplumuz..
Anne kem gözle bakmıyor ama öyle korkular var..
Benim de en büyük korkularımdan biriydi nazar değmesi.
Ama karşımda bana gülümseyen bir insana tebessüm ederdim incitmemek için onu..

aman nazar değecek diye bir korku bir saklamalar. bakma onlara sen.. bende sinir oluyorum böylelerine

Densizlik , terbiyesizlik , kibir
içinde ne ararsanız var.
yani Allahın verdiği bir can ne olmuşki sevseniz.
benım kızıma babannesi bakıyordu
akşam işten gelince alır evime geçerdim
Allahım sokaktaki cocuklar başına
toplanır kirli elleriyle sever operlerdi
birini bile kalbini kırmadım
kızım hasta bile olmazdı Maşallah
birisi benım bebemi sevse houma gider yani.
ama kimi insan hoşlaşmıyor bebesinin sevilmesinden
yapacak bişiy yok :(

ama gercekten kadının tavrı cok farklıydı bebege gülümsememi bırakın kadınla gözgeze geldimiz için onada gülümsedim insan karsılık vermezmi benim bildigim bi insana tebbessüm etmek sadaka sevabıdır insanlar ne ara bukadar itici olmuslar
Rabbim tez zamanda sizede tattırsın
inşallahhhhh

boşver seninki de olur buralarda neler atlatıpta çocuğu olanlar var bir o dünyada çocuk sahibi olmuyor.hani bazı meziyetler vardır,yetenek,para ,zenginlik konum ve çocuk gibi, en alakasız en bunları taşımayı bilmeyen insanların doğuştan kazanımı olabiliyor.

Nazar degecek diye korkmustur.. nazar deger diye 3 aylik olmus bebegi yaz vakti dahi disari.cikarmayan insanlar gordum.

bir de ozel durumunuz oldugu icin alinganlik katsayiniz fazla olabilir. arkadasimin 7 yildir cocugu olmuyordu.. bir arkadas ortaminda hamile olan diger arkadasimiz karnini seviyormus.. yani bir hamile kadinin eli karnina gitmis olabilir, ne var bunda diyebilirsiniz.. ama cocuk isteyen arkadasim iki gun sonra bana "x'i gordun mu? Bana nispet icin elini karnindan cekmedi butun gun" demisti.. ben sok olmustum tabi, nasil boyle dusunur diye..

görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış.
Boş ver, Allah akıl fikir versin onun cehaletiyle sen tatlı canını üzme.
Allah sağlıkla hayırlı vakitte kucağını doldursun inşallah.

ve ben tanımadıgım insanarın bebeklerine asla dokunmam sadece uzaktan bi tebessüm yani. kuzenlerimin felan bebeklerini severdim ederdim içimden gelirdi ama öpmazdim bebekleriki mikrop kapar cildi incinirdaha bebek diye öyle düşüncesizde değilim

Back
X