Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O zaman herkes fesat. Herkes yeni doğan çocuğunun yüzünü gizliyor ülkede.Hiç açık yüz görmedim. Hep düşünürüm bu bebelerin yüzlerini ne zaman açacak şu kadınlar diye.
Ben hiç kapatmadım. Hatta uyurken bebek arabasında oyle açık gezerdi. Özellikle buyuklerden nasiyat anlamında çok tepki aldım. Durdurup uyaranlar çok olurdu.
Aslında kapatmanında bir yanlışı yok bence. Nazar enerjidir. Kişilerin olumsuz enerjilerini alan bebekler / insanlar gerçekten olumsuz etkileniyor.
arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
Insanlarin bazen oyle dertleri oluyoki degil sizi kendisini gorecek hali olmuyo. Benim oglumda ilk dogdugunda ciddi bi hastaliktan suphelendi doktorlar ne kimseyi goruyordum ne de duyuyordum. Fazla abartmissiniz. Kadinin ne derdi vardir kim bilir..
Ne cirkin bi uslup. Nerden biliyosunuz kadin ne yasiyo? Ayrica kimse kimseye ne bebegini sevdirmek zorunda ne de gulumsemek zorunda. Bunlari yapmayinca mal mi oluyo yani?
Ne cirkin bi uslup. Nerden biliyosunuz kadin ne yasiyo? Ayrica kimse kimseye ne bebegini sevdirmek zorunda ne de gulumsemek zorunda. Bunlari yapmayinca mal mi oluyo yani?