• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcümüyüm sanki

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi

hiç unutmam...Mescidi Nebevi de ziyaretten dönüyoruz annemle o zaman daha 17 yaşındayım.bir kaç türk yanyana oturmuşlar yanlarında da max.2 aylık bir bebek.ben hem türk görmüş olmanın hem de bebek görmüş olmanın sevinciyle bebeğe doğru gittim."ay sen ne kadar tatlısın,miniciksin buralara ziyarete mi geldin" diye yaklaştım bebeğe.ve o an kadın bebeği kucağına aldı ve yüzünü kapattı. bana da hiç birşey demedi bende olduğum gibi geri döndüm.hala aklıma gelir.
bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre. o kadının bende bıraktığı gönül kırıklığının tarifi imkansız.
o gün bugün bebek severken korka korka yaklaşırım :KK43::KK43:

hiç unutmam...Mescidi Nebevi de ziyaretten dönüyoruz annemle o zaman daha 17 yaşındayım.bir kaç türk yanyana oturmuşlar yanlarında da max.2 aylık bir bebek.ben hem türk görmüş olmanın hem de bebek görmüş olmanın sevinciyle bebeğe doğru gittim."ay sen ne kadar tatlısın,miniciksin buralara ziyarete mi geldin" diye yaklaştım bebeğe.ve o an kadın bebeği kucağına aldı ve yüzünü kapattı. bana da hiç birşey demedi bende olduğum gibi geri döndüm.hala aklıma gelir.
bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre. o kadının bende bıraktığı gönül kırıklığının tarifi imkansız.
o gün bugün bebek severken korka korka yaklaşırım :KK43::KK43:
yabancılar yapmıyor ama hiç.

saçma ınanışlar onun kısı nazar degmesın dıye saklamıs çocuğu,sevdırmeyenler bıle var batılcılar ıste

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
nazar değer sanmıştır..

teşekürler arkadaşlar zaten yine bi umutla gitmiştim hastaneye ve hüsrana ugradım benimde derdim varken bi an cocugu görüp unuttum masum bi yüz cünkü gülümsedim bu kadar hassasken bana öyle yapması sanki anlımda yazıyo cocugm olmaması ondan böyle davranıyo demekki belli oluyo bi yerden diye düşündüm neden insanlar bu kadar kırıcı
Cok alinganlik yapmissin durduk yerde.Kadin nereden bilecek senin cocugun olmadigini da ona gore bebek saklayacak.Nazardan fazlaca korkanlardandir o da demekki.Toplumda herkes birbirine kaba ve kirici bitek bebekli kadinlar degil.O an ters bi anindadir.Ne bileyim sana yabanci birinin ters bi hareketine alinman gereksiz.Sen algida secicilik yapip bi de kendini etiketlemissin.Alnimda yaziyor a filan getirdigine gore.Koskoca kadinlar sevgililerini otman mottan dahi kiskanip kk da kendilerini paralarken bebegini kiskanan kadin mi terbiyesiz hasta oluyor.Hic hos karsilamadim.Not:Ben o paranoyak derecesinde kiskanc annelerden deilim mesaj onu dusundurecek simdiden yazayim dedim:))Aksine hic sakinmamistim oglumu.

böyle saçma bir şeyden başlık mı açılır? aylardır okuyucu olarak takip ediyorum bu siteyi ve bu şekilde açılmış çok başlık var, sonra da sağda solda insanlar sizinle dalga geçince küsüyorsunuz. ben de birazdan şöyle bir başlık açacağım: "eşim evde kalan son ekmek dilimini yedi, kesin bende bir sorun var, ne olur ilgi gösterin bana."
malesef sizin gibi düşüncesiz insanlar yetişişyor işte burdada karsılaştıgıma hiç sasırmadım siz ilgilenmiyo olabilirsini,z ama bu bizim toplumumuzun sorunu işte sevgisiz insanlar gülümsemek insani bir davranıştır hiç tanımadıgın bi kişi olsa bile işte buna bile karsılık vermeyen insanlar ilerde büyük suclular olarak karsımıza cıkıyo cocuklarımıza malesef dogayı insanları hayvanları sevmeyi ögretmiyoruz ve sizin gibi insanlarla karsılaşıyoruz evet ben bunu dert edindim büyük bi dert edindim cünkü görüyorumki insanlar insanlığından c ıkmış

bence tekme de at, ölmedi konu sahibi yaşıyor hala :KK53:
yeni doğum yapmış kadınların psikolojisi bozuk oluyor bazen,,,
hatta hamilelikde bile bzouk oluyor,,,
onun için ciddiye alma,,,
hamile kalman için sana bir kaç öneri vereyim istersen,,,
adet tarihleirni düzenli olarak kaydet ve internette yumurtlama tarihlerinizi hesaplayın programları var onları kullanup yaklaşık yumurtlama tarihini öğren,
eşin eğer sigara ve içki kullanıyorsa içkiyi azaltmasını sigarayı da bırakmasını veya günde 10 taneye indirmesini rica et,,,
yemek düzenini bilmiyorum ama her akşamm protein ağırlıklı yemekler yap,,, haftada iki gğn et yada köfte yap, kuru fasulye yap,, ve eşin her gün düzenli yumurtalı peynirli kahvaltı yaprsın,,
psikolojik olrak kendini sakın ama sakın kasma,,, deki kendine hayırlısı ile,, çocuk fikrini kafandan at,, stres çok ama çok önemli,,, onun için eşinle güzelk vakit geçir hoşlandığınız şeylleri yapın, gezin sinemaya gidin evde vakit geçirin ama özde hoşca vakiit geçirin,,,
birde ilişkiye mğmkğnse sabah saatlerinde girin, ilişkiden sonra yarım saat yat kalkma hatta mümkünse ayağının altına yastık koy,,,
birde er günden ziayade gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama dönemlerinde...
birde ilişkiniz sadece yumurtlama dönemi ile sınırlı kalmasın, düzenli bir cinsel hayatıız olsun,,, buda önemli,,,,
tavsiyen için tesekürler sigara içki kullanmıyoruz bende polikistikover var ondan olmuyo canım

böyle bir konuya sıra gelene kadar öyle gereksiz konu var ki... önce onlara eleştiri yapılması gerek.konu sahibi arkadaşım belki çocuğu olmuyor birde üstüne böyle davranıyorlar diye çok üzülmüş olabilir ki böyle zaten.çünkü ben seni çok çok iyi anlıyorum.Allaha yalvarıp benimde çocuğum olsun kendi çocuğumu seveyim diyorsun.bunu yaşamayan bilemez.eğer birisini kınarsan ölmeden sende aynı şeyi yaşarsın.Allah bunu yaşatır.

Yemem korkma deseydin.
Tövbe yarabbim insana zorla hanımlığı bozduruyorlar..

biraz geri kafalı bi kadına benziyo nazar değecek diye korkmuştur ne alakaysa

bence tekme de at, ölmedi konu sahibi yaşıyor hala :KK53:
böyle bir konuya sıra gelene kadar öyle gereksiz konu var ki... önce onlara eleştiri yapılması gerek.konu sahibi arkadaşım belki çocuğu olmuyor birde üstüne böyle davranıyorlar diye çok üzülmüş olabilir ki böyle zaten.çünkü ben seni çok çok iyi anlıyorum.Allaha yalvarıp benimde çocuğum olsun kendi çocuğumu seveyim diyorsun.bunu yaşamayan bilemez.eğer birisini kınarsan ölmeden sende aynı şeyi yaşarsın.Allah bunu yaşatır.

konu sahibi arkadaşım sana benden bişrtavsiye bende altı yıl uğraştan sonra beş aylık hamişim.kimsenin çocuğuna göz ucuyla bile bakma boşver tanıdık da olda sevme ilgilenme psikolojini bozarlar. boşver cnm seninde olucak polistik over çok kolay bir rahatsızlık allahın izniyle olur daha yedi ay neki.kendi çocuğunu seversin bence hiç oralı olma indanlar çok fesat çok cahil üzme kendini sters yaparsan o asıl en büyük engel.boşveer dengesiz indan kaynıyor adım başı....... en taz zamanda hamile kalırsın inşallahhhhh aminnnnnnn

Çocuğunuzun olmadığı alnınızda mı yazıyor? Kadın ne bilsin sizin çocuğunuzun olmadığını?

Amaaan ben öyle kaç tane kadın gördüm suratı 5 karış sanki bir tek onların var ortalık çocuktan geçilmiyor
Hiç üzülme bile inşallah Allah'ım sana da nasip eder sen göstere göstere gezer doya doya seversin

Çok sinir bozucu bir durum. Birde bunun başka bir versiyonu var çocuğu alıp başka odalara kacmacalar falan..
Bu onun ayibi ama kafaniza takip da sinirinizi bozmayin.
Allah en yakin en hayırlı zamanda, size ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin ;)

Konu sahibi için demiyorum kesinlikle, birinin uzaktan bebeği/çocuğu sevmesi gayet normal... kadın ayıp etmiş o şekilde davranarak...

ama ben de başkasının gelip dokunarak çocuklarımızı sevmesinden rahatsız oluyorum.... hele hele market çalışanlarının..

Nazar için demiyorum, ya da "buldumcuk" da değilim... ama çocuklarımıza başkasına güvenmemesini özellikle öğütlediğimiz bu günlerde tanımadığı adamların/kadınların gelip yanaklarını sıkıp öpmesini hoş karşılamıyorum...

Belki o kadınında yıllar sonra bebeği olmuştur, sakınıyordur gozunden,gozlerden.
Gülümseme konusuna hiç takılmayın, o zaten nadir bulunur.
İnşaallah yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz hayırlısıyla.

görgüsüz biri bende bu tarz kişilerle karşılaştım..sırf seviyorum diye sırtını döndü çoçuğuda başka yöne çevirdi..suratı asık bir şekilde..böyleleri çocuk hak etmiyor bence..görgüsüz ayılar..:KK53:

Back
X