öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmm :)))

bugün neler yapmışım bakalım:
sabah:2 dilm ekmek,1 yumurta,1kk peynir,3 yeşil zeytin,1bardak süt
akşam:1 kase çorba,1 biber dolması,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt,1 elma
ara da:1 elma yerim yine.
1.5 litre su içicem bitmesine az kaldı :)
sporumuda birazdan yapıcam nivea body aerobik..

bakımımda;bugün kremi sürmeyi unutmadım sabah sürdm :)) birazdan da yüzümü sabunla yıkayıp tekrar sürücem..bi kaç sivilcem kaldı zaten 21 eylüle kadar devamm.. :lepi:badem yağını da sürücem kirpiklerime ama sağ taraftakiler daha uzadı soldakiler kısa kaldı.. yukarı doğru kıvrılmaya başladılar :sm_cool:bugünde güzeldi fazla yediğimi saymaysak ama sporla yakılırlar :)) bakalm kilo verebilicek miyim şimdiden meraklanmaya başladım

canım ekmek 3dilim..azalt onu 2 ye düşür ya sbah ye yada akşam.
su sadce 1.5 ltre değil dmi ? günlk 3 litre içmete çalış aklinialirimsmile

suzito özel mesaj göndermişsin de benim mesaj sayım geçmediği için ben cevap yollayamıyorum. burdan söLim cnm ben cevabı..yok cnm bi taktiğim :) bilindik şeyler fazla yağ olmayan şeyler ve günde ekmekte 3 dilimi geçmiyorum. iftardan sonra sadece 1 meyve ve 1.5 2 litre su ve de spor bu kadar dikkat ettiğimizde karşılığını alıcaz eminim :)))

slm kırpık uzatma teknıgını yazarmısın bu arada başarılar

canım ekmek 3dilim..azalt onu 2 ye düşür ya sbah ye yada akşam.
su sadce 1.5 ltre değil dmi ? günlk 3 litre içmete çalış aklinialirimsmile

cnm ya ben ekmek yemeden doyamıyorum eyvahedigeldismile ilerleyen zamanlarda alıştıkça azaltmayı denicem ama.. :) suyuda arttırıyım o zaman.. saol cnm tavsiyelerin için olumunekankayizsmile

tatlım günlük en az 2-2.5 litre su şart bunu unutma.yag yakımını kolaylaştrıyor.
ekmek konusunda da k fleks yemeyi dene kahvaltılarda,o varken ekmeğe gerek olmuyor lmaz:
1 dilim öglen 1 dilimde akşm ekmk yersin olurr.kaydirigubbakcemile5

slm kırpık uzatma teknıgını yazarmısın bu arada başarılar

selam her gece uyumadan önce kulak temizleme pamukları var ya onlara bi kaç damla tatlı badem yağı damlatıyorum ve kirpiklerime sürüyorum 1 haftayı geçti galiba bende sonuç vermeye başladı ama baya uzun olmasını istiyorum devam edicem uzun bir süre ters etki yapmaz inş. sende de etki gösterir inş :)

tmm cnm tşkler denicem :))kaydirigubbakcemile5 kahvaltıda sadece k fleks mi yiyicm yoksa yanında süt haricinde bişi yiyebilir miyim

bn şöle yapıyorum k fleks + süt
sonra domts peynr katı yumurta
ama gariptr ki k fleks sayesnde ekmek ihtiyacı duymuyorum

bn şöle yapıyorum k fleks + süt
sonra domts peynr katı yumurta
ama gariptr ki k fleks sayesnde ekmek ihtiyacı duymuyorum

benimde kahvaltı menümde zaten süt var sadece ekmek yerine k fleks olmuş olucak o zmn.. tmm cnm 2.hafta böyle deniyim.. :)

Tmm canım hadi hyrlısı olablgnce unu şekeri tuzu çıkart haytaından
bnde artık şekerr hiç kullanıyorum bi anda kestim zaten alıştımda şekerszliğe
tuzuda bir anda kestim tuz koymuyorum yediğim şelere
ama ekmeği tam bnde kesemedim lmaz:
ya sahurda ya iftarda mutlaka birz pide yiyiorum ama onu da kesicem bir anda alsanaalsanasmile

saol canım bende artık bakıma gırmek ıstıyorum ama bı turlu olmuyor bebegım var işim zor gıb

slm ya bende kendimi bakıma almayım senle birlikten bende başlıyorum öcü benimde 5-6 kilo fazlam sivilcelerim geniş gözeneklerim var 1 aya kadar hepsi düzelicek inşallah bunu kendim için yapıcam

slm ya bende kendimi bakıma almayım senle birlikten bende başlıyorum öcü benimde 5-6 kilo fazlam sivilcelerim geniş gözeneklerim var 1 aya kadar hepsi düzelicek inşallah bunu kendim için yapıcam

tmm cnm başarılar sanada :) ben bunlar için 7 ayı gözden çikardm.kilom için 3 ay yeterli olucak sanıyorum ama yinede spora devam edicem..zaten kurtulabilirsem bu sorunlardan saç uzatmaya fln çalışıcm işim uzun benim ya

selamm :)

dün evde değildim yazamadım zaten de yazmaya yüzüm yoktu eyvahedigeldismile
sahur da 3 dilim ekmek 1 kk peynir ve 3 zeytin domates salatalık birde domates yemeği yedim.
iftar işte çok kötüydü..2 dilim ekmek,şakşuka :) ve çorba,salataklava: sporumu yaptım ama.. :)

bakıma geldikk :)
dün fotolarımı çektim..kremi kullanmayı bitirdiğimde eklicem bi değişiklik olursa.dün yine iki defa sürdm kremi.yüzümü dove'la yıkadım ama badem yağı yanımda olmadığı için süremedim..bugün yaptıklarımı iftardan sonra yazarım.. görüşürüzz....

öncelikle başarılar diliyoruuummm ve seni destekliyorum ama sağlığına çok dikkat et bu sırada ..dünkü iftarın kötü değil kızma kendine azıcık yemişsin merak etme canımm:teselli:kaydirigubbakcemile3

canım inşallah..illaki yapıcaksın zaten isteyenin elinden hiçbirşey kurtulmuyor ama şunuda unutma bu güzelleşme işini kafana çok takma tamammı canım yoksa psikolojik olrak yaşadığın değişim fiziksel olarakda yansıyor..güzel düşün gerekenleri yap gerisi gelir emin ol canım..

tşkler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…