ayh daha bi heveslendimm :)) çook tşkler kızlar.. :) bugün diyetteyim.biraz önce sporumuda yaptım.. ama ben kilomu boyumu birde ölçülerimi yazmayı unutmuşum.onları yazim hemen.163 boyundayım.60 kiloyum.hedefimde 50 kg. 15 fazlalık diye yanlış yazmışım sevindim buna :) ölçülerimde:
göğüs:91 cm
bel:73
göbk:78
gbkaltı:89
kalça:97
bacak(en üst):60
akşama yaptığım bakımıda yazıcam.. başarıcazz kaydirigubbakcemile5 :)))
canım ekmek 3dilim..azalt onu 2 ye düşür ya sbah ye yada akşam.
su sadce 1.5 ltre değil dmi ? günlk 3 litre içmete çalış aklinialirimsmile
slm kırpık uzatma teknıgını yazarmısın bu arada başarılar
tatlım günlük en az 2-2.5 litre su şart bunu unutma.yag yakımını kolaylaştrıyor.
ekmek konusunda da k fleks yemeyi dene kahvaltılarda,o varken ekmeğe gerek olmuyorlmaz:
1 dilim öglen 1 dilimde akşm ekmk yersin olurr.kaydirigubbakcemile5
bn şöle yapıyorum k fleks + süt
sonra domts peynr katı yumurta
ama gariptr ki k fleks sayesnde ekmek ihtiyacı duymuyorum
selam her gece uyumadan önce kulak temizleme pamukları var ya onlara bi kaç damla tatlı badem yağı damlatıyorum ve kirpiklerime sürüyorum 1 haftayı geçti galiba bende sonuç vermeye başladı ama baya uzun olmasını istiyorum devam edicem uzun bir süre ters etki yapmaz inş. sende de etki gösterir inş :)
slm ya bende kendimi bakıma almayım senle birlikten bende başlıyorum öcü benimde 5-6 kilo fazlam sivilcelerim geniş gözeneklerim var 1 aya kadar hepsi düzelicek inşallah bunu kendim için yapıcam
öncelikle başarılar diliyoruuummm ve seni destekliyorum ama sağlığına çok dikkat et bu sırada ..dünkü iftarın kötü değil kızma kendine azıcık yemişsin merak etme canımm:teselli:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?