öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada hala 60 kiloyum kızlar tabi böyle olucak fazla dikkat etmedim ki nese bu hafta 59 olucam sööz yani inş :)

puuff dün berbat bir gündü.. her açıdan moral sıfırlarda canım hiç bişi istemedi ama yemek istedi tabi...klava:klava: spoor yok..! bakım yook !eyvahedigeldismileklava:
bugn güzel gidiyor akşama yazarım..

16 ve 17 eylülde yazamadm ama spor ve diyet iyiydi..bakımda yaptım artık krem ve sabunun son günlerindeyim ama başladığımdan beri baya fark var sivilcelerde.kirpiklerimde uzadıı çook mutluyumm ama kilo veremiyorumm :gitme:

bende veremiorm bi türlü millet çatır çatır verio offf hic qüvenm kalmıo kendıme..

selaaammm :)
yeni bir güünn geç kalmış sayılmam kilo vermek için ben neye hazırsam o da benim için hazırr :) ben kilo verebiliyorumm çook harikayım güzelimm herşey çok güzell daha da güzel olucak..kendimi seviyorumm hayatı seviyorumm :) allahım sağlıklıyım bunun için binlerce şükürler..:) the secret :lepi:kaydirigubbakcemile3 bundan sonra böyleyim kızlar istediklerimi not edicem ve başarıcam daha doğrusu başarıyorumm..:) hadi bakalım menüm akşama olumunekankayizsmile

menüm:
sabah:2 diLm ekmek,1 kk peynir,1 çk reçel,1 yumurta
öğle:1 kase çorba,1 sb ayran,1 diLm ekmek
ara:1 sb süt
akşam:1 kase çorba,unlu ıspnk yemeği,1 diLm ekmek bilmiyorumkismile
ara:1 meyve
sporuuff cnm hiç spor istemiyo regl olucm ondan galiba ama yapmalıyım yapıcam..
bakım: dove,nerisona c krem,badem yağı..

menüm:
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,domates
öğLe:1 tbk makarna,salata
ara:1 muz
akşam:balık,1 dilim ekmek,kavun
ara:2 meyve
spor:yook kafamçokkarıştıcnm hiç istemiyo puff kendime gelmem lazım artık..
bakım:aslında bugün biticekti kremin günü tam 1 ay oldu bugünle fotoğraf eklemeyi bilmiyorum becerebilirsem eklicem.. kremin gününü uzattım.pazartesi gözeneklerimi sıkılaştırmak için maskeye ve yeni bir sabuna başlıcam anlatırım pazartesi..nerisona c krem,dove sabun ve badem yağı...

cnmm başarılar..spor için kendini zorla çık yürü dışarda hatta biri de sana eşlik ederse çok güzel oluyoo

cnm bence ekmeği biraz fazla kaçırıyorsun. yemek yerken çok yavaş geviş getir.1 dilim ekmeyi birçok parçaya ayırıp gevişini çoğalt. azmine hayran kaldım. başaracaksın bence. spor yapamadığın zamanlar aç müziği bir güzel döktür yarım saat yeterli gelicektir.

bende sendenimmm kacgündür urasıorumm belkide resmimi koysam sen neyle urasıorsun dersiniz...kaydirigubbakcemile3 göbek ericekk ya tamm belki yok dencek kadr az ama oda gidicek tamam belki selülitte az ama oda gidicekkkkaydirigubbakcemile3 sonraaa 55kiloyum 50olcam sonra saclarım gürleşicek uzucak....sporda ypıorum...ayy seni bulmam ne ii oldukaydirigubbakcemile3 hadi beraberrrr yazalım hergünnnkaydirigubbakcemile3 ben tam bugday ekmegi yiorumkaydirigubbakcemile3 badem yagı yılan yagı sarımak yagı saclarıma sürüorummmmm cokk ii gelioooo yumusacık oluooo parlıooo kaslarımıda uzatıorumm kalınlastıırıcammkaydirigubbakcemile3 badem yagı sarımsak yagı sürüorummmzemuszemus selülit masaj yaı sürüorum sorunlu bölgelrealsanaalsanasmile göbeğe biberiye yagıııııalsanaalsanasmile ve streçliyorum....ve sporrrrrrkaydirigubbakcemile2 hadi bkalımmm hırs yapalım ekimin 10ununda tartılalım ben 55tim 53olayım bariiiii:sinifsinif:

bugun dayamadım bugday ekmeğime çikolata sürdümmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahahahhahaha napiimm kacgündür kendmi tutuyodumm ÇİKOLATAAAAASIZ ASLA OLMAZKİİİ

ayyh ne güzel olurr.. :)) tamam tatlım bende kendime gelirim böylelikle hedefimide unutmam..1 gün yapsam 2.gün gidiyo:gitme:hadi başlayalım yarın 60 kiloyum ben sende tartıl söle. bakalım kim çok vericek :)) (tabiki ben kaydirigubbakcemile3) yalnız ben hangi sorunlarn var nasıl bakım yapıyosun ne zaman başladn fln anlamadmmbilmiyorumkismile nesee çok güzel oldu bu :) bana gelince bugün tam olarak başlıcaktım güyaa... ama yine olmadı kaybetmiyorum umudumu yapııcamm bi yerde okumuştum sınavlarada hazırlanıyorum onda da iyi kilo vermede de pes etme noktasına geldiğimde şu lafı sölüyorum kendime yürümeye çalışan bi bebek düşsede kalkıp tekrar deniyo sende o bebek kadar cesaret yok mu o kadar cesaretsiz misin diyorumm ve toplanıyorum :) tamam fazla çenem düşmesin..:) ikimizede başarılar meleğm başarıcazz olumunekankayizsmile :))

sempatiksalakcinni hayırrr ben zayıflıcamm senen önceeeesempatiksalakcinni :)) hadii bakalım bende 55kiloyumm ya ocu cnmm ama benim göbegim var yaaa....boshayallersmile bu nasıl gidick yaa....ben şöle bakımlar ypıyoum kuzummm sacım için SARIMSAK YAGI BADEM YAGI YILAN YAGI HİNT YAGI SÜRÜYORUM.....KAŞLARIM KALINLASSIN DİYED HİNT YAGI VE BADEM YAGI SÜRÜYORUM SELÜLİTLİ BÖLGEM İÇİND KABAK LİFİ YOSUN SABUNU KULLANIYORUM VE SELÜLİT İÇİN ÖZEL BİR KARISIM KULLANIYORUM....SPOR YPIYORUM AZ YEMEYE DİKKAT EDİYORUM AMA BASARIYORMUYUM BİLMİORUM:kedi: BAŞARILAR ÖCÜMMMMMM BAŞARICAZZZolumunekankayizsmile

Hergün gel ama yazzzz öyle birgün gelip birgün gelmemezlik yapmaa yaşın kaç buarada cnmmm

internetten bulalım yaaaa bişelerrr bak meselaaa yagsız yogurt göbek eritiyormuşşşşkaydirigubbakcemile2 ben mekik cekiyorum ama acaba yanlısmı yapıyorum yaaa mekik yagları kasa dönüştürmesineyvahedigeldismile napıcaz bilmiyorum ya bende şöle bişe var bide ya....ben su içsem midem şişiyo ne yesem şişiyor...ama tuvalete cıkınca karnım iniyor:kedi: anlamadım ben offff hadi bakalım.....4kilo vermem lazımguclubacismile

Komşuuu komşuuu ben geliyim dedim aranıza bende zayıflamaya karar verdim bakalım verebilecekmiyizz benide takip edinn

Hergün gel ama yazzzz öyle birgün gelip birgün gelmemezlik yapmaa yaşın kaç buarada cnmmm

şimdii ben herşeyi anlatiyim sana 2009 un mart ayında birden tvde bi program izliyodum müzikle dans etmeye fln başladm öncedn sabahtan akşama kadr otururdum hareket ne güzelmiş fln derkenn sunucuda çıtır bişi bende böle olucam diye birden aklıma geldi önceden hiç diyet aklımın ucundan bile geçmemişti.böylelikle başladm..vee mayıs ayında 65 kiloydum 76yla başlamıştım..hedefm bildiğinz gbi 50 ama kilo vermem durunca pes ettim..o zamandan beri başla boz başla boz vermeye çalışıyorum..arada 5 kilo gitmiş ama :)) sen yaşımı sordun ben neler anlattm :) bu konudaki geçmişimi anlatmak istedim :) 16 yaşındayıımm ve bu kilodayımakannehir ama küçük görmeyin benii kaydirigubbakcemile3sonra diğer konuda mekik kas yapar mı demişsinde okumuştum bi yerlerde yapmazmış ve ilk başladığımda göbeğim hatırladığım kadarıyla 93dü şimdi 78 internetten bulduğum hareketler çok fayda sağladı özelden mesaj hakkım varsa bi bakim adresi gönderebilirim.sonrasinda baya bişi denedim ama nivea bodyle aerobikle 1 ayda göbekte iyi incelmeler oldu :)) pazartesi callanetics diye bi spor var ona başlıcam o da iyi inceltiyomuş bakalım görücez beraber yapsak çok güzel olur aslında :)) her gün uğra demişsin artık uğrarım hergün hırslandım azcık :)) son olarak ölçülerini yazabilir misn cnm?

Komşuuu komşuuu ben geliyim dedim aranıza bende zayıflamaya karar verdim bakalım verebilecekmiyizz benide takip edinn

olur canm :) 3 kişide kalalımm sonra zayıflayana kadar dönmek yokk :) boyun,kilon,neler yapiyosun,ne zaman başladn söler misin? sorgu gibi olduu :))

bugün neler yaptımm:
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,biberli omlet,domates,salatalık
öğle:1 kepçe bamya,yarım sb yoğurt,küçük bi kase çilekli pudingbilmiyorumkismile
ara:1 elma
akşam:1 kase çorba,2 kepçe bulgur pilavı,üzüm
ara:1 elma
spor:yok pazartesi inş. :)
bakımdaa:yine kirpiklere badem yağı,sivilcelere nerisona c krem,dove sabun ama az değişiklik var ve sivilce izleri hala duruyo puff nese hemen fayda beklemiyorum..nasılsa nisana kadar müddet verdim kendime..:)
meleğimm senin menü nerde cnm? zemuszemus

olur canm :) 3 kişide kalalımm sonra zayıflayana kadar dönmek yokk :) boyun,kilon,neler yapiyosun,ne zaman başladn söler misin? sorgu gibi olduu :))

boyum 1.60 şuan 57 cıkıyorum hayatım :) valla yemekle zaten pek aram yoktu abur cubur çikolatadan vazgeçemiyordum onları bıraktım şeker yok hayatmda. ekmekde yemiyorum çavdar ekmeği tüketiyorum platesde yapıyorum şu sıralar pek yapamadım yakında işe başlayacağım sanırım koşuşturmadan baya veririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…