bende sendenimmm kacgündür urasıorumm belkide resmimi koysam sen neyle urasıorsun dersiniz...kaydirigubbakcemile3 göbek ericekk ya tamm belki yok dencek kadr az ama oda gidicek tamam belki selülitte az ama oda gidicekkkkaydirigubbakcemile3 sonraaa 55kiloyum 50olcam sonra saclarım gürleşicek uzucak....sporda ypıorum...ayy seni bulmam ne ii oldukaydirigubbakcemile3 hadi beraberrrr yazalım hergünnnkaydirigubbakcemile3 ben tam bugday ekmegi yiorumkaydirigubbakcemile3 badem yagı yılan yagı sarımak yagı saclarıma sürüorummmmm cokk ii gelioooo yumusacık oluooo parlıooo kaslarımıda uzatıorumm kalınlastıırıcammkaydirigubbakcemile3 badem yagı sarımsak yagı sürüorummmzemuszemus selülit masaj yaı sürüorum sorunlu bölgelrealsanaalsanasmile göbeğe biberiye yagıııııalsanaalsanasmile ve streçliyorum....ve sporrrrrrkaydirigubbakcemile2 hadi bkalımmm hırs yapalım ekimin 10ununda tartılalım ben 55tim 53olayım bariiiii:sinifsinif:
ayyh ne güzel olurr.. :)) tamam tatlım bende kendime gelirim böylelikle hedefimide unutmam..1 gün yapsam 2.gün gidiyo:gitme:hadi başlayalım yarın 60 kiloyum ben sende tartıl söle. bakalım kim çok vericek :)) (tabiki benkaydirigubbakcemile3) yalnız ben hangi sorunlarn var nasıl bakım yapıyosun ne zaman başladn fln anlamadmmbilmiyorumkismile nesee çok güzel oldu bu :) bana gelince bugün tam olarak başlıcaktım güyaa... ama yine olmadı kaybetmiyorum umudumu yapııcamm bi yerde okumuştum sınavlarada hazırlanıyorum onda da iyi kilo vermede de pes etme noktasına geldiğimde şu lafı sölüyorum kendime yürümeye çalışan bi bebek düşsede kalkıp tekrar deniyo sende o bebek kadar cesaret yok mu o kadar cesaretsiz misin diyorumm ve toplanıyorum :) tamam fazla çenem düşmesin..:) ikimizede başarılar meleğm başarıcazz olumunekankayizsmile :))
Hergün gel ama yazzzz öyle birgün gelip birgün gelmemezlik yapmaa yaşın kaç buarada cnmmm
Komşuuu komşuuu ben geliyim dedim aranıza bende zayıflamaya karar verdim bakalım verebilecekmiyizz benide takip edinn
olur canm :) 3 kişide kalalımm sonra zayıflayana kadar dönmek yokk :) boyun,kilon,neler yapiyosun,ne zaman başladn söler misin? sorgu gibi olduu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?