öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi ara kötü boyutlara gelmişti çok takıyodum ama aştım artık takınca daha fazla olmuyo..şimdi olmasada olur ama olsa daha iyi olur diyorum.. daha iyisini yapmaya çalışıcm olmazsada üzülmücem zaten ben uğraşıymda gerisi gelicek eminim..desteğin için sağol canım :)

4 eylül 2010 4.günüm de güzel sayılır.bakalım :)
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,5-6 dilm suck(diyette yasak mı bilmiyorumbilmiyorumkismile
öğle:salata içinde 1 kk peynir,4 yeşil zeytin,yarım sosis
akşam:1 kase yoğurt çorbası,1 kepçe tavuklu-patatesli bi yemek.1 etimek tatlısı
ara:1 elma yerim.
su daha yarım litre içmişimakannehir sporumu birazdan yapıcam.tuz kullanmıyorum.zaten çayıda sevmiyorum içersemde şekerli içemiyorum.. :)

bakımm: 1 defa krem sürdüm yüzüme.1 defa da dove'la yıkadım.badem yağınıda yatarken sürücem... biraz fazla yemişim sanki..ikinci hafta düzeltirim ben aklinialirimsmile
:enbuyukkk: yarın görüşürüz günlükcümm :))))

tatlım bende günlük tutuyorum böyle gerçekten çok işe yarıyor işe yaradığını fark ettikçede daha motive oluyorum azminin dewamını dilerim :)

çoooook sinirliyim...alsanaalsanasmileklava: dün bakımı yaptım.ama ne diyet ne spor hiç bişey yapmadm.... bugn yapıcam böyle yapmadıklarımı yaznca hevesim kaçıyo..
bundan sonra az kaçamak yapıcam yaparsamda yazmicam çünkü cnm dahada istemiyo.. nesee bugün kot pantalon almaya gittim vee önceden 30 beden giyiyodum şimdi bol geldi.. :)) artık 29 giyiyorumda hedefim 27.. ve başarıcam kendimden eminimm... zemuszemus

forumda bakımdaydı onun için yazamadım.son yazdığım günden beri sporumu,diyetimi ve bakımımı yaptım.ama bugün orucum ve sahurda az yemiştim.iftarda galiba diyetin dışına çıkıcm.. akşama yazarm.. görüşürüz.. :)

ne güzel canım hırsın bende bu ramazanda aşırı şiştim görenler kilo almışsın demiyorlar şişmişsin diyorlar hemen 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün sahurda patates haşlayıp yedim şimdi iftardada öyle yapıcam ve inanın 1 kilo vermişim yağdan gitmedi biliyorum ama zaten bende yağlanmadım şiştim.inş 5 günün sonunda 65 olurum amacım 55 olmak 65 ten sonrası zor değil 10 kilo için koşarım az yerim bişeyler yaparım veririm.

5 günden fazla yapmayı deneme sakın.. istediğin sürece verebilirsin cnm yeter ki iste ve uygula :))

evett yarın tartılıp kilomu sölicem ama galiba veremedim çünkü dikkat edemedim ama artık düzene giricem.. :) sporumu 1 defa bıraktım..bakımı hiç bırakmadım..sporuda bırakmamam gerekiyodu ama moralim bozuk olduğu zamanlarda istemiyodu cnm amaa bişi farkettim spor moralimi düzeltiyoo :):) bugün malesef diyet menüsü yazamıcam ama yarın yazıcam :) sporumu yaptımm zaten mutluydum şimdi çook mutluyum yarın birde tartı eksik gösterirse kimse keyfimi bozamaz.. :lepi: bakımımdaa kremi bir arkadaşıma tavsiye ettim aldı kullanmaya başladı bakalım ne sonuç vericek.. bende sivilcelerde azalma var zaten az kaldı sürenin dolmasına. yine iki defa sivilcelerime sürdüm kremi.bi defa yüzümü yıkadım dove'la.vee kirpiklerime badem yağı sürdüm.. vee unutmadan herkese iyi bayramlarr..:)))

selamm :)
bugün neler yedim bakalım :
sabah:1 dilim ekmek,1 kk peynir,patatesli omlet,domates
öğle:1 küçük tabak makarna,1 sb yoğurt
akşam:1 kase çorba,1 kk peynirle salata,küçük parça ekmek..
ara:üzüm
spor nivea bodyle aerobik bu arada sabah kalktığımda tartılmayı unutmuşum kahvaltıdan sonra tartıldım 60 kiloyum bu hafta vericem eminim :)
bakımda yine krem ve sabun ve de badem yağı :)

Slm. Öncelikle başarılar dilerim. Gerçi zaten güzel gidiyorsun. "Maaşallah" diyeyim de nazar değmesin Yazdıklarını okuduktan sonra ben de heveslendim. Umarım hedeflerimize ulaşırız, hepimiz :)

Slm. Öncelikle başarılar dilerim. Gerçi zaten güzel gidiyorsun. "Maaşallah" diyeyim de nazar değmesin Yazdıklarını okuduktan sonra ben de heveslendim. Umarım hedeflerimize ulaşırız, hepimiz :)

tşklerr cnm :) inş bütün zayıflamak isteyenler zayıflar...:)))

bugün puanlı diyete başladım ama ne kadar diyet oldu orası muamma
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,3 çk reçel,2 yeşil zeytin,biraz yumurtalı kabak,biber,domates
öğle:1 dilim ekmek,1 patates kızartması,yoğurt,salata
akşam:1 dilim ekmek,1 kase çorba,közlenmiş patlıcan
spor nivea body aerobik yaptım..puanımın 23 olması lazım ama 31 çıkıyor.onun için yarın 8 puan az yiyicem..bu diyetin en güzel yanıda istediğini yiyebilmen..
bakım: nerisona c krem 2 defa sivilcelere sürdüm.1 defa yüzümü dovela yıkadım.badem yağınıda yatarken kirpiklerime sürücem ama sağdakiler uzuyo soldakiler çok zor uzuyo aynı boyda değiller :umursamaz:

Tam anlamıyla diyet olmamış gerçekten :) Ama olsun.. Şöyle düşün ayın 1 inden beri, yani 13 gün oldu bgn, kendine dikkat ediyorsun. Önemli olan istikrar.. Sonunda da zaten istediğini başaracaksın..

4dilim ekmek şakamı?
kızartma ve de reçel?
tatlım diyet mi yapıyorsun formunumu koruyorsun kii formunnu korusan ble ekmk sayısı çok çok fazla.lmaz:

=) tebrikler çok azimlisin...

benimde sivilce sorunum vardı... avonun ürünlerinden getittirdim deniyim diye (denemediğim bi o kalmıştı) düzenli kullandım... sivilcelerim azaldı... akrabalarım sürekli söylüorlar naptın kız yüzüne bizede söle die =) istersen isimlerini yazarım... yüzünü normal sabunla yıkama bide kolonya falan sürme sakın... (tecrübe konuşuo)...

kiloya gelince 18 kilo fazlam var onu vericem bnde diyetteyim... elma diyeti yapıyorum... bugün ilk günüm iyi geçti... elma ve su dısında bişey geçmedi boğazımdan... sporumuda yapıyorum =) 170 boyunda 78 kiloyum... 60lık çıtır olayım diyorum işde hadi hayırlısı... sende dene elma diyetini... daha çabuk sonuç alırsın şekerim =)yerimseniben

Merhaba canım inşallah istediğin zamana kadar hedefine ulaşırsınolumunekankayizsmile
Yediklerine baktım da dün puanlı diyet de yediklerin kilo almak için olmuş sanki
Özellikl patates kızartmasını hiçbir diyetisyenin önerdiğini görmedim onun yerine patatesii haşlayıp yiyebilirsin opuyorumnanaktan

hepiniz çok haklısınız baya fazla olmuş eyvahedigeldismileama artık aç yatabiliyorum bu bile başarı ona alıştım şimdi gündüz yediklerimi azaltıcam..dünde o kadar az olmadı ama diğer güne göre iyi ..
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,3 çk reçel,2 yeşil zeytin
öğle:2 küçük dilim pizza,1 bardak portakal suyu
akşam:1 kepçe bulgurlu ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,salata
ara:1 yeşil elma
spor nivea body aerobik.. 19 puanlık yemişim..
bakım nerisona c krem,dove ve badem yağı..

söylersen sevinirim tatlım..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…