canım inşallah..illaki yapıcaksın zaten isteyenin elinden hiçbirşey kurtulmuyor ama şunuda unutma bu güzelleşme işini kafana çok takma tamammı canım yoksa psikolojik olrak yaşadığın değişim fiziksel olarakda yansıyor..güzel düşün gerekenleri yap gerisi gelir emin ol canım..
ne güzel canım hırsın bende bu ramazanda aşırı şiştim görenler kilo almışsın demiyorlar şişmişsin diyorlar hemen 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün sahurda patates haşlayıp yedim şimdi iftardada öyle yapıcam ve inanın 1 kilo vermişim yağdan gitmedi biliyorum ama zaten bende yağlanmadım şiştim.inş 5 günün sonunda 65 olurum amacım 55 olmak 65 ten sonrası zor değil 10 kilo için koşarım az yerim bişeyler yaparım veririm.
Slm. Öncelikle başarılar dilerim. Gerçi zaten güzel gidiyorsun. "Maaşallah" diyeyim de nazar değmesinYazdıklarını okuduktan sonra ben de heveslendim. Umarım hedeflerimize ulaşırız, hepimiz :)
bugün puanlı diyete başladım ama ne kadar diyet oldu orası muamma
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,3 çk reçel,2 yeşil zeytin,biraz yumurtalı kabak,biber,domates
öğle:1 dilim ekmek,1 patates kızartması,yoğurt,salata
akşam:1 dilim ekmek,1 kase çorba,közlenmiş patlıcan
spor nivea body aerobik yaptım..puanımın 23 olması lazım ama 31 çıkıyor.onun için yarın 8 puan az yiyicem..bu diyetin en güzel yanıda istediğini yiyebilmen..
bakım: nerisona c krem 2 defa sivilcelere sürdüm.1 defa yüzümü dovela yıkadım.badem yağınıda yatarken kirpiklerime sürücem ama sağdakiler uzuyo soldakiler çok zor uzuyo aynı boyda değiller :umursamaz:
=) tebrikler çok azimlisin...
benimde sivilce sorunum vardı... avonun ürünlerinden getittirdim deniyim diye (denemediğim bi o kalmıştı) düzenli kullandım... sivilcelerim azaldı... akrabalarım sürekli söylüorlar naptın kız yüzüne bizede söle die =) istersen isimlerini yazarım... yüzünü normal sabunla yıkama bide kolonya falan sürme sakın... (tecrübe konuşuo)...
kiloya gelince 18 kilo fazlam var onu vericem bnde diyetteyim... elma diyeti yapıyorum... bugün ilk günüm iyi geçti... elma ve su dısında bişey geçmedi boğazımdan... sporumuda yapıyorum =) 170 boyunda 78 kiloyum... 60lık çıtır olayım diyorum işde hadi hayırlısı... sende dene elma diyetini... daha çabuk sonuç alırsın şekerim =)yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?