- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Haklısınız ya mantikli geldi aslındaŞimdi sana ne kadar cekinme utanma acık acık söyle desekde yapamazsın bence cünkü her insan farklı
Bende yapamam,yani o da arkadasım pis olsa acık acık yüzüne diyemezdim
Odanın kuralları diye bi kagıda yazıp duvaramı yapıstırsanız
Aklıma baska bişey gelmedi
Akıllı kk hatunlarından belki yaratıcı fikşrler gelir
Evet ya di miPis insanda hiç çekilmez. Nasıl da rahatsiz olmuyo hayret temizliğin neyinden useniyo sonuçta kızsın dikkat etmen gerekir.
AminnOkurken bile kotu oldum Allah kolaylik versin size.
Ya başka bi bayanda önerdi yazı asma işi çok mantıklıYaa o kokuyu biliyorum ben. Çok zor pis insana tahammül etmek. Ben bir ev arkadaşı almıştım inanılmaz kokuyordu bir kaç gün sonra gönderdim ama koku evden zor çıktı. Ortak tuvalete yazı asın, her kullanımdan sonra temizleyici döküp şöyle bir su tutulsun. nevresim çarşaf değişimi için gün belirleyip hadi kızlar temizlik günü deyin herkes o gün değiştirsin. Banyo için ne yapılır bilmiyorum kırmadan uyarmak çok zor
Öyle tabi Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda ya düzene girer yada aranızdan gider canımEvet ya di mi
Sağol adel abla ben gitmek istiyorum zaten seneye ama bu dönemlik idare ediyorum işte . Dediginizi yapicazÖyle tabi Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda ya düzene girer yada aranızdan gider canımArkadaşların dediği gibi kâğıt yazıp asıl temizlik günleri belirleyin bakalım napacak.
Ne demek canım herşey gönlünce olsun inşallah ❤☺Sağol adel abla ben gitmek istiyorum zaten seneye ama bu dönemlik idare ediyorum işte . Dediginizi yapicaz
Ay ablaaaa çok kötü oldum ya ve sana da cok uzuldum geçmiş olsun Cok haklısın ama sayende cok önemli.bisey ogrendim ben kendim haftasonlari camasir suyuyla yıkıyorum elime eldiven takip hafta ici de beyaz çifle temizlik görevlisi abla yikiyo ama ben daha çok timiyim klozetiÇekinmesi utanması gereken insan çekinip utanmıyor. Siz mi çekinip utanacaksınız.
Utanmaz ve saygısız bir insan bence.
Pis kokusunu size kokutmaya utanıyorum siz hiç utanmayacaksınız açık açık konuşmaya.
Kendisi düşünsün sonrasını.
Birde abla tavsiyesi WC temizliği ve WC ye giren kişinin temizliği çok önemli. Benim başıma bu yüzden neler geldi iki kere çok büyük operasyon geçirdim. Bir tüpümden oldum, karın zarlarım yapıştı, rahim karın zarına yapıştı bunları düzeltmek için kaç operasyon oldum. Sebebi böyle pis bir insandan bana geçen ve belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu.
Aman diyorum ne utanin ne çekinin konuşmaya rahat rahat konuşun.
Bu işin ucunda sağlık elden gidiyor.
Anlamiyo ya söyledik valla avondan 3lu deodorantta aldı hattaşu duş jeli sabun çok güzel kokuyo işte deodorant parfüm kokusu çok hoş gibi şeyler söyleyin anlasın bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?