Oda arkadaşı sorunu

kurabiye123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.949
2.459
133
Herkese iyi haftasonları

Kadınlar kulübü çok değişmiş umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sizlere danışmak istediğim konu ben bir kyk yurdunda kalıyorum 4kisilik oda da 3 kişi kalıyoruz şuan odamızdaki bi arkadaşımız çok pis resmen hafta da bir dus aliyo kız kokuyo komidinini bile silmiyo hic klozette surekli kıllar ve toz oluyo o pis arkadaş yüzünden diğer arkadaşımla dedik ki 1. Yılıdır bilmiyordur guzel söyleyelim sey dedik "kızlar banyolarımıza dikkat edelim daha sık dus alalim hem su bol bol karışan eden yok " falan üşendigini soyledi biraz düzeldi derken simdi 2. Donem oldu yine ayni nevresimlerini bile pek değiştirmiyo. 1.Donem idaredeki memurlara da söyledik konuştular mi naptilar bilmiyoruz biz simdi diğer arkadaşımla artık açık açık konusma ya karar verdik ama hem çekiniyoruz hem utanıyoruz konuşamıyoruz ne yapmamız konusunda sizlerden fikir almak istedik konuyu acacagimdan haberi var.

Şimdiden yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim.

Iyi akşamlar yeni konu açmak istemedim aynı arkadaş suan da yatağında tırnak kesiyo ve kapı kollariyla prizleri ıslak elleriyle dokunuyo 2kere uyardım 2.uyandığımda ben yapmadım falan dedi artık çok bıktım pisliğinden de uyarmaktan da idareye söylemeyi dusunuyorum bilgisi olan var mı Benim mi odamı değiştirirler onun mu ? Ben değiştirmek istemiyorum diğer oda arkadasimla ortak eşyalarım var

Son düzenleme:
Şimdi sana ne kadar cekinme utanma acık acık söyle desekde yapamazsın bence cünkü her insan farklı
Bende yapamam,yani o da arkadasım pis olsa acık acık yüzüne diyemezdim
Odanın kuralları diye bi kagıda yazıp duvaramı yapıstırsanız
Aklıma baska bişey gelmedi
Akıllı kk hatunlarından belki yaratıcı fikşrler gelir

Pis insanda hiç çekilmez. Nasıl da rahatsiz olmuyo hayret temizliğin neyinden useniyo sonuçta kızsın dikkat etmen gerekir.

Yaa o kokuyu biliyorum ben. Çok zor pis insana tahammül etmek. Ben bir ev arkadaşı almıştım inanılmaz kokuyordu bir kaç gün sonra gönderdim ama koku evden zor çıktı. Ortak tuvalete yazı asın, her kullanımdan sonra temizleyici döküp şöyle bir su tutulsun. nevresim çarşaf değişimi için gün belirleyip hadi kızlar temizlik günü deyin herkes o gün değiştirsin. Banyo için ne yapılır bilmiyorum kırmadan uyarmak çok zor

Haklısınız ya mantikli geldi aslında

Yurtta bir arkadaşım vardı o geldi aklıma. Giysi dolabını açınca kıyafetler yere düşerdi tor-top ederdi. Dolap açılınca pis koku yayilirdi odaya.onun kadar pis olduğunu sanmam arkadasinizin

Ya başka bi bayanda önerdi yazı asma işi çok mantıklı

Öyle tabi Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda ya düzene girer yada aranızdan gider canım Arkadaşların dediği gibi kâğıt yazıp asıl temizlik günleri belirleyin bakalım napacak.

haftada 3 -4 günü oda arkadaşlarınızla ortak bakım günü belirleyin.Birlikte nevresimleri değiştirin temizlik günü yapın.Herkes banyo yapsın sonra cilt bakımı yapın, herkes tuvaletten banyodan sonra temiz tutucak diye anlaşma yapın uymayanı da şikayet ediceğinizi söyleyin.

Öyle tabi Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda ya düzene girer yada aranızdan gider canım Arkadaşların dediği gibi kâğıt yazıp asıl temizlik günleri belirleyin bakalım napacak.
Sağol adel abla ben gitmek istiyorum zaten seneye ama bu dönemlik idare ediyorum işte . Dediginizi yapicaz

Çekinmesi utanması gereken insan çekinip utanmıyor. Siz mi çekinip utanacaksınız.
Utanmaz ve saygısız bir insan bence.
Pis kokusunu size kokutmaya utanıyorum siz hiç utanmayacaksınız açık açık konuşmaya.
Kendisi düşünsün sonrasını.
Birde abla tavsiyesi WC temizliği ve WC ye giren kişinin temizliği çok önemli. Benim başıma bu yüzden neler geldi iki kere çok büyük operasyon geçirdim. Bir tüpümden oldum, karın zarlarım yapıştı, rahim karın zarına yapıştı bunları düzeltmek için kaç operasyon oldum. Sebebi böyle pis bir insandan bana geçen ve belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu.
Aman diyorum ne utanin ne çekinin konuşmaya rahat rahat konuşun.
Bu işin ucunda sağlık elden gidiyor.

şu duş jeli sabun çok güzel kokuyo işte deodorant parfüm kokusu çok hoş gibi şeyler söyleyin anlasın bi zahmet

Birlikte yapın temizliği. Atıyorum gün aşırı yarim saat 1 saat temzilik zamanı olsun ve sırayla da duşa girin. Önce onu yollayın duşa. Bir iki hafta sonra da ya oda da ki koku gitti resmen düzenli temizlikle diye onun ne kadar güzel temzilik yaptığını falan övün.
Hiç yanılmadım bunda bu zamana kadar. Birine birşey yaptırmak istersem, onu överim o konuda ve yapar.

Ay ablaaaa çok kötü oldum ya ve sana da cok uzuldum geçmiş olsun Cok haklısın ama sayende cok önemli.bisey ogrendim ben kendim haftasonlari camasir suyuyla yıkıyorum elime eldiven takip hafta ici de beyaz çifle temizlik görevlisi abla yikiyo ama ben daha çok timiyim klozeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…