- Konu Sahibi kurabiye123
-
Önceden odayi haftasonlari temizlemeye anlaştık ama Sonra aramızda anlasmazlik cikti o yuzden olmaz yaniBirlikte yapın temizliği. Atıyorum gün aşırı yarim saat 1 saat temzilik zamanı olsun ve sırayla da duşa girin. Önce onu yollayın duşa. Bir iki hafta sonra da ya oda da ki koku gitti resmen düzenli temizlikle diye onun ne kadar güzel temzilik yaptığını falan övün.
Hiç yanılmadım bunda bu zamana kadar. Birine birşey yaptırmak istersem, onu överim o konuda ve yapar.
Ay aslında çok dogru bi cümle bu da olabiliryazı asmakta cozum olmaz oylesıne
kendı ustune alınmaz
acık acık canım ıstersen daha sık dus al ınsanın kokusu kendıne gelmez bız senınle aynı ortamı paylasıyoruz arkadasız bunda kırılma gucenme olmaz demelısınız
bunu dırek demedıgınız surece duzelmeyecek
Belki de boyle yapmak gerekliKendisi kokmaya utanmıyor, siz söylemeye niye utanacaksınız?
Önceden bahsedilmiş de üstelik, buna rağmen devam ettiriyor; açıkça konuşun, kırılırsa da kırılsın, iyi olur kırılması belki kendini böylelikle düzenleme çabasına girer.
Nasıl bir anlaşmazlık peki? Kabul edilmedi mi temzilik yapılması? Yapmıyor musunuz temizlik?Önceden odayi haftasonlari temizlemeye anlaştık ama Sonra aramızda anlasmazlik cikti o yuzden olmaz yani
Belki de boyle yapmak gerekli
Cnm benim bak ben bu yüzden evlat sahibi olmak için ne acılı operasyonlar geçirdim.Ay ablaaaa çok kötü oldum ya ve sana da cok uzuldum geçmiş olsun Cok haklısın ama sayende cok önemli.bisey ogrendim ben kendim haftasonlari camasir suyuyla yıkıyorum elime eldiven takip hafta ici de beyaz çifle temizlik görevlisi abla yikiyo ama ben daha çok timiyim klozeti
Abla simdi biz kyk yurdunda kaldığımız için oda temizliği yapılıyo hafa ici iki günde bir baska yurda geçen 4. Oda arkadaşımız senenin basında dedi ki hafta sonları vileda süpürge vs alip biz de temizlik yapalim mi herkes tamam dedi sonra ben başka yurda geçen arkadaşla yapiyodum 2li şekilde o arkadaş bi haftasonu depresyon gibi bisey geçirdi kotu oldu diye ben tek başıma yaptim temizliği hafta ici de diğer 2li gurup oda da ceviz yediği için oda kirlendigi için hafta ici yaptı temizliği haftasonu yine temizlik sırası bana geldi ama benim birlikte temizliği yaptığım arkadaş o hafa ici oda da kalmadı sadece dus alip cıktı falan. Pazartesi de sınav haftasiydi ben de oda da tektim kızlara mesaj attım kızlar ben tek yapmak istemiyorum tekrardan hem sınavlar var falan dedim benimle temizliği yapıcak kızda ben pisletmedigim odayı temizlemek zorunda değilim falan dedi diğer kızlar da bana kızdı biz sıramızı yaptik bi senin mi sınavın var diye sonra yariyil tatili geldi benimle temizliği yapicak kiz baska yurda geçti falan diğer kızlar da yapmak istemedi ben kendi kendime yapiyorum artık temizliği zaten eve çıkıcam seneye inşallah uzun oldu insallah anlatabilmisimdirNasıl bir anlaşmazlık peki? Kabul edilmedi mi temzilik yapılması? Yapmıyor musunuz temizlik?
Yani eğer bu yola gelmiyorsa çok üzgünüm ama önce temizlik yapalım diye konuşun, orda itiraz ederse size de söylemek için fırsat olur. "Sen çok dikkatsizsin ve kokuyorsun dahasi da bu bizim sağlığımız için de sorun" diye langır lungur dalın konuya.
Ama altını çiziyorum "eğer temzilik yapmayı kabul etmezse" yoksa söylenmez öyle larp diye yazık.
Bende KYK da kaldım ve her hafta nevresim değişimi zorunluydu imza ile yenisini aliyoduk oradan müdüre takip ediyordu .Tabi 15 yıl önceydi ...Herkese iyi haftasonları
Kadınlar kulübü çok değişmiş umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sizlere danışmak istediğim konu ben bir kyk yurdunda kalıyorum 4kisilik oda da 3 kişi kalıyoruz şuan odamızdaki bi arkadaşımız çok pis resmen hafta da bir dus aliyo kız kokuyo komidinini bile silmiyo hic klozette surekli kıllar ve toz oluyo o pis arkadaş yüzünden diğer arkadaşımla dedik ki 1. Yılıdır bilmiyordur guzel söyleyelim sey dedik "kızlar banyolarımıza dikkat edelim daha sık dus alalim hem su bol bol karışan eden yok " falan üşendigini soyledi biraz düzeldi derken simdi 2. Donem oldu yine ayni nevresimlerini bile pek değiştirmiyo. 1.Donem idaredeki memurlara da söyledik konuştular mi naptilar bilmiyoruz biz simdi diğer arkadaşımla artık açık açık konusma ya karar verdik ama hem çekiniyoruz hem utanıyoruz konuşamıyoruz ne yapmamız konusunda sizlerden fikir almak istedik konuyu acacagimdan haberi var.
Şimdiden yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim.
Aha da benim konumHerkese iyi haftasonları
Kadınlar kulübü çok değişmiş umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sizlere danışmak istediğim konu ben bir kyk yurdunda kalıyorum 4kisilik oda da 3 kişi kalıyoruz şuan odamızdaki bi arkadaşımız çok pis resmen hafta da bir dus aliyo kız kokuyo komidinini bile silmiyo hic klozette surekli kıllar ve toz oluyo o pis arkadaş yüzünden diğer arkadaşımla dedik ki 1. Yılıdır bilmiyordur guzel söyleyelim sey dedik "kızlar banyolarımıza dikkat edelim daha sık dus alalim hem su bol bol karışan eden yok " falan üşendigini soyledi biraz düzeldi derken simdi 2. Donem oldu yine ayni nevresimlerini bile pek değiştirmiyo. 1.Donem idaredeki memurlara da söyledik konuştular mi naptilar bilmiyoruz biz simdi diğer arkadaşımla artık açık açık konusma ya karar verdik ama hem çekiniyoruz hem utanıyoruz konuşamıyoruz ne yapmamız konusunda sizlerden fikir almak istedik konuyu acacagimdan haberi var.
Ugrasmayin kavga çıkarın odasını değiştirirler.siz sağ o selamet. Böyle bir hak vardi sanırım. Başka odaya gecirebiliyorlar. İstemiyoruz deyin . Anlatın tekrar . Dilekçe verin . KYK da kalanlar daha iyi bilirHerkese iyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?