oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..

Majejik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
139
36
Selam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.

İnsanlık hali olur öyle hatalar sevgilisi yerine size atmış ama sizde bastıra bastıra iğrenç şeylerdi diyorsunuz. Belki arkadaşınız sizin bu tavrınızı sezdiği için utanmıştır o yüzden yalan söylemiştir. Yanlış anlamayın yalan söylemesi hoş değil tabi ki ama bu derece özel şeyleri sizin görmeniz onu fazlasıyla rahatsız ettiğinden panikle ne yapacağını şaşırmış gibi geldi bana. Sonuçta utanç başa çıkılması çok zor bir duygu. Arkadaşınızla daha ılımlı konuşup karar verin seneye birlikte kalıp kalmayacağınıza.

Haklısın da işte o salaga yatisini kaldiramadim sonunda da soğudum boyle
Sen ona sormayacaktin bile.. Tamam sana gore iğrenç belki ama onun hayati.. Ona gore samimiyet kurardin ama neden soruyosun ki onu anlamadım, belli ki utandı soyleyemedi.
Hataları yüze carpmayalim, hatta hatanın yanlışın üzerini örterken gece gibi olmamız ogutlenmedi mi bize..

muhtemelen utancindan inkar etmis ama ozur dilemesi en dogrusu olurdu...olay yayilmakla kalmis

Selam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.

Utanmış o yüzden söyleyememiş. Siz nasıl bir tepki verdiyseniz artık:KK45: Olayda büyütülecek bişey yok, sizin yerinizde olsam hiç almamış gibi davranıp hem arkadaşımı utandırmamış hemde yalana teşfik etmemiş olurdum. Zira erkek arkadaşıyla konuşmaları yanlız onu ilgilendirir..Yinede siz bilirsiniz tabi.

Olayı yaymasi çok kızdırdı beni zaten sabah o yüzden öyle davrandim. Özür dilediği an kapanacak bi mesele ama geldiğimde o yalanlar hazırdı bu üzdü beni yoksa yakınız bana anlatabilirdi Özür dileyebilirdi

Bence de bayanlar gerekenleri yazmışlar zaten.Sonuçta bile isteye seni huzursuz etmek adına yapılan bir şey yok ortada.Diğer arkadaşlarına da panikleyip size mesaj geldi mi demesi utandığını korktuğunu gösteriyor.Pişkin bir şekilde bunda ne var? Havasında da olabilirdi.Siz sıkmayın canınızı...

Belli ki utandığı için konuyu hiç açmamış. Siz konuyu açınca da yalan söylemek ihtiyacı hissetmis. Yalan söylemesi hoş değil elbette ama çok büyütmüşsünüz meseleyi. Yerinizde olsam konusunu bile açmazdim, özür de beklemezdim.

Ben sevgilime atacağım mesajı babama atmistim ne var bunda olabilir.

Hayatım heykelin orada bekle geliyorum 5 dk ya Muck Muck yazmıştim babam da tamam hayatım 5 dk oradayım o mucklari itinayla yediricem sana yazmıştı :KK70:

Kız utanmış işte amma da buyutmussun

Hayatım heykelin orada bekle geliyorum 5 dk ya Muck Muck yazmıştim babam da tamam hayatım 5 dk oradayım o mucklari itinayla yediricem sana yazmıştı :KK70:

Buyutmedim ki kendi yaydi dünya aleme ona kızdım ve mesaj hiç bu kadar masum değildi küfürlü ve cİnsel içerikli bi mesajdi yani görünce şok oldum ona rağmen sadece bi Özür dilemeliydin dedim sadece ben o kadar küfürü bi arada görmedim kiii

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: benim olsa mesaj yazmakla zaman kaybetmeden muckları yedirmek için yola düşmüş olurdu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence sizin yaptığınız ayıp olmuş kız zaten utanmış birde üstüne gitmişsiniz.
Yanlışlıkla atmış özeldir onların arasındadır mecbur kalıp sizi inandırmak istemiştir anlatmak zorunda mı?
Bence de seneye başka odaya çıkmalısınız böyle yakın arkadaşlık olmaz çünkü, iyi arkadaşlar birbirlerinin kusurlarını kapatırlar hata yapsalar bile doğru yolu gösterirler. Moral bozmuşsunuz sadece.

X