oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

Ne kadar dramatize etmissiniz olayı:)
Sanırım hamileligin verdigi hormanlardan ötürü
Bende polis eşiyim ve cevremde arkadaslarımda var .hiç birimiz bu şekilde düşünmüyoruz
Tabikide zorlukları var ama hergün bunu aklımıza getiripte karalar baglamıyoruz
Zaten her meslegin kendine göre zorlugu yok mudur
Sevgiyle kalın,bebeginizi sagsalim kucagına alırsınız inşsallah:nazar::KK200:
Her polis aynı işi yapmıyor aynı risk altında degıl ve her insan bir değil. Su an polis eşiyim hamile olmadan yani evlenmeden once de polis kızıydım.Her polis aynı sartlarda calısmadıgı gibi her insan da aynı dusunce de olmuyor:)

Hikayeni tatlı bulanlardanım. Öncelikle ilk ilişkini polisle yaşama diyenlere katılmıyorum. Polis eşiyim. Evet kolay değil, misal ben uzun zamandır eşimin görevi nedeniyle ondan ayrı yaşıyorum burada beni tanıyanlar bilir çektiklerimi. Ama herşeye rağmen sevgi ve saygı olduktan sonra el ele her zorluk aşılıyor. Ki evet her polis de aynı şartlarda değil şimdi.
Öte yandan ilişkiye ve cinselliğe bakış açını kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Bu konuda kendini ezdirmemeni tavsiye ederim. Herkesin düşüncesi kendine. İnsanların tabuları olabilir. Size doğru gelen başkasına ters gelebilir. Başkasına ters gelen de size doğru gelebilir. Herkes buna saygı duymak zorundadır. Ama saygı duymak en zor erdemlerden biri, yapamayanları da anlayabiliyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur konu sahibi . :KK200:
Ek olarak: Sevgilisi olsaydı kapını bu kadar çok çalmazdı. Eğer sevgilisi olduğu halde kapını bu kadar sık çalıyorsa çok kaliteli bir adam değil demektir zaten. O zamanda hiç üzme kendini.

Hikayeni tatlı bulanlardanım. Öncelikle ilk ilişkini polisle yaşama diyenlere katılmıyorum. Polis eşiyim. Evet kolay değil, misal ben uzun zamandır eşimin görevi nedeniyle ondan ayrı yaşıyorum burada beni tanıyanlar bilir çektiklerimi. Ama herşeye rağmen sevgi ve saygı olduktan sonra el ele her zorluk aşılıyor. Ki evet her polis de aynı şartlarda değil şimdi.
Öte yandan ilişkiye ve cinselliğe bakış açını kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Bu konuda kendini ezdirmemeni tavsiye ederim. Herkesin düşüncesi kendine. İnsanların tabuları olabilir. Size doğru gelen başkasına ters gelebilir. Başkasına ters gelen de size doğru gelebilir. Herkes buna saygı duymak zorundadır. Ama saygı duymak en zor erdemlerden biri, yapamayanları da anlayabiliyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur konu sahibi . :KK200:
Ek olarak: Sevgilisi olsaydı kapını bu kadar çok çalmazdı. Eğer sevgilisi olduğu halde kapını bu kadar sık çalıyorsa çok kaliteli bir adam değil demektir zaten. O zamanda hiç üzme kendini.

O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ediyorum.
Saygı duymayarak saygı bekliyorlar ama en güzeli uzatmadan haklısınız diyerekten çekilmek bence :)

Umarım dediğiniz gibi hakkımda hayırlısı olur, yazdığınız herşey çok güzel rahatlattınız çok teşekkür ediyorum aksi bir durumda da dediğiniz gibi üzülmem zaten :) ♥️

Polislerin geneli çapkın olur. Bütün kızlar bize hasta modunda gezerler. Hele birde yunus yada çevik kuvvet polisi ise degmeyin keyfine çoğu kız peşindedir zaten. (Fizikleri düzgün olduklarından)
Yani sizde adama gereksiz yere yüz vermişsiniz ilk siz baslatmissiniz makarna salatası falan derken adam yemekden girmiş muhabbete. Sizi tavlamis hayatında biri olsa bile size de bakar sizinle de gönül eglendirir merak etmeyin. Bir iki gezer hevesini alır bırakır.
Bence üst kata yemek taşımayı bırakın adam birşey getirse bile tabağını boş götürün ve kesin irtibatı. Çünkü siz iyice gönlünüzü kaptirirsaniz geri dönüşü zor olur.
Adam hiç tekin gelmedi bana.Bu tarz adamlar ciddi bir iliski kurmaz. 30 un üstünde mesleği var neden şimdiye kadar evlenmemiş çünkü ciddi ilişkiye ihtiyaç duymaz böyleleri yalnız yaşar avcı modunda avına düşürdüğü kızlarlada gönül eglendirir terk eder.

Polislerin geneli çapkın olur. Bütün kızlar bize hasta modunda gezerler. Hele birde yunus yada çevik kuvvet polisi ise degmeyin keyfine çoğu kız peşindedir zaten. (Fizikleri düzgün olduklarından)
Yani sizde adama gereksiz yere yüz vermişsiniz ilk siz baslatmissiniz makarna salatası falan derken adam yemekden girmiş muhabbete. Sizi tavlamis hayatında biri olsa bile size de bakar sizinle de gönül eglendirir merak etmeyin. Bir iki gezer hevesini alır bırakır.
Bence üst kata yemek taşımayı bırakın adam birşey getirse bile tabağını boş götürün ve kesin irtibatı. Çünkü siz iyice gönlünüzü kaptirirsaniz geri dönüşü zor olur.
Adam hiç tekin gelmedi bana.Bu tarz adamlar ciddi bir iliski kurmaz. 30 un üstünde mesleği var neden şimdiye kadar evlenmemiş çünkü ciddi ilişkiye ihtiyaç duymaz böyleleri yalnız yaşar avcı modunda avına düşürdüğü kızlarlada gönül eglendirir terk eder.
Bu yorum biraz ağır olmadı mı ya.

Çok tatlısınız :) bizde eşimle hep asansörde karşılaşıyorduk. O seçim listesinden benim adımı bulmaya çalışıp feysbuktan aratıyormuş bende faturalardan isim arıyordum :halay:Sonuç olarak evli çocuklu mutluyuz :) o günlere gittim bi an
Ahh ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ancak durup dururken olan bir şey değildi muhabettimiz evinin akıtmasından kaynaklı çıktı tatil günüde ustalar gelince evine bizim yüzümüzden tatil gününde uğraştı diye çıkarmak istedik sonra karşılıklı ikrama dönüştü. Ancak avcı olayı falan biraz ağır çünkü bir yanlışı veya yakınlığı olmadı adamın gayet edepli düzgün bir insan hayatına birini aldı mı almadımı veya şuan var mı bilmiyorum ama çapkın veya avcı modunda olsa çoktan ikinci görüşmede gevşek konuşmalara başlardı.

Yinede bilemem Allah bilir tabi her şeyi, hayırlısı neyse o olsun

Back
X