- 29 Mart 2013
- 382
- 83
- 318
Merhabalar güzel anneler size danismak istedigim bi konu var benim icin gercekten önemli.kizim martta tam 2 yasina giriyor.ve biz eşim ve ben bıde kizimiz tam 2 senedir salonda yatiyoruz cünkü evde isitma sistemi klima.kizimiz icin ekim ortasi gelios salona nisan ortasina kadar biz koltukca 3 haftadirda kocamin mükemmel icadiyla yerde 2 yorgan bir battaniyeyle yatak yapios.nisan ortasinda sükürler olsun yatak odamiza yumusacik yatagima kavusuom tabi kisa süreligine cünkü yasadigimiz yer asiri sicak oluo yazlari 40-45 dereceyi buluo bu seferde sogutma icin haziran ortasinda yine salona eylüle kadar.kisacasi ben artik bel agrisindan birakin kizimi kucagima almayi yerimden kalkacak halim kalmio.ee bide bütun gün ister istemez gün icinde hep ayakta kaliom kizim saolsun cok yaramaz poposunda kurtlar var yerinde duramio evi topla temizle yemek yap cocukla ugras ben cok yorgunum artik cok bitkin düstüm.size sormak istedigim yatak odasinda yatsak kizim üsür mu acaba hasta eder miyiz artik yerde koktukta yatamiyorum yemin ederim sagimdan soluma dönerken canimin acisini kimseye anlatamiyirum.bana önerebileceginiz fikirler var mi lütfen esim bu konuda hic yardimci olmuyor cünkü onun isine gelio yaz günü gibi tisörtle yatio oh tam onun arayipta bulamadigi sey.