Oda sicakligi yardim edin lütfen

minisim91

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
382
83
318
Merhabalar güzel anneler size danismak istedigim bi konu var benim icin gercekten önemli.kizim martta tam 2 yasina giriyor.ve biz eşim ve ben bıde kizimiz tam 2 senedir salonda yatiyoruz cünkü evde isitma sistemi klima.kizimiz icin ekim ortasi gelios salona nisan ortasina kadar biz koltukca 3 haftadirda kocamin mükemmel icadiyla yerde 2 yorgan bir battaniyeyle yatak yapios.nisan ortasinda sükürler olsun yatak odamiza yumusacik yatagima kavusuom tabi kisa süreligine cünkü yasadigimiz yer asiri sicak oluo yazlari 40-45 dereceyi buluo bu seferde sogutma icin haziran ortasinda yine salona eylüle kadar.kisacasi ben artik bel agrisindan birakin kizimi kucagima almayi yerimden kalkacak halim kalmio.ee bide bütun gün ister istemez gün icinde hep ayakta kaliom kizim saolsun cok yaramaz poposunda kurtlar var yerinde duramio evi topla temizle yemek yap cocukla ugras ben cok yorgunum artik cok bitkin düstüm.size sormak istedigim yatak odasinda yatsak kizim üsür mu acaba hasta eder miyiz artik yerde koktukta yatamiyorum yemin ederim sagimdan soluma dönerken canimin acisini kimseye anlatamiyirum.bana önerebileceginiz fikirler var mi lütfen esim bu konuda hic yardimci olmuyor cünkü onun isine gelio yaz günü gibi tisörtle yatio oh tam onun arayipta bulamadigi sey.

Canım yatak odasının yatağını alın üstünde yatin.İki yorgan battaniye neden seriyorsunuz.Tabi ağrır beliniz koltukta.Aklima bu geldi benim.Yatagi eşiniz taşısin ama.

Yatak odasina isitici petek alin gece onu calistirin 2 yorgan bi battaniyeyle yatilirmi kac ay boyunca

Minigin için kesinlikle uyku tulumu öneriyorum canım pijamalarini giydir çok ince olmasin pijamasi üzerine de tulumu oh mis.

Niye kendinize eziyet ediyorsunuzki?
Benim oglumda 28 aylık odasını ayırdık asla üzerini örtmez yorganın üzerinde uyur.
Ayağına da çorap giydiriyorum çorap uyurken sağlıklı değil ama hasta olmasından iyidir.
Odanın sıcaklığı 27° altına düşmezse birşey olmaz odanizda yatin.

Oda isisini her daim 24 derece nasil.tutabilirim elektrkli soba ile bilemiyorum allah korusun sabaha kadar calisinca yangin felan cikar bu seferde soba acik die uyuyamam ben ana olmak ne zormus

Canım yatak odasının yatağını alın üstünde yatin.İki yorgan battaniye neden seriyorsunuz.Tabi ağrır beliniz koltukta.Aklima bu geldi benim.Yatagi eşiniz taşısin ama.
Ahhh canim yeni nesil yataklar cok büyük ve agir hergün onu tasimak daha cok eziyet olur bize

Bence yatak odasina klima sart yada yatak salona tasinmali
Ben hep uyku tulumu giydiriyorum 1 yastan once ustunu ortmek tehlikeli
Ince bir tulum ustune uyku tulumu odam 23 derece

Oda sıcaklığı en az 19 derece olmalı.. Geceleri 15 derece bile olabileceğini söylüyor bazıları..
Kışlık bir gecelik giydirip üzerini örttüğünuz zaman üşümez.
Benim evim genelde 23 derecede sabit ve ben kısa kollu ile yatırıyorum. Hiç üşütup hasta olmadı çok şükür. Gece üzerini de açıyor ve sürekli kalkıp kontrol edemiyorum.
Merak etmeyin bir şey olmaz.

Yatak odamizda isitma olmadigu icin geceleri soguk oluo 2-3 derece klima sart ama iste oda maddiyata bakio invertr klimalar pahali.offf valla napacam bilmiom ama artik dayanacak gücüm kalmadi kizlar

Konvektör ısıtıcı düşünmez misiniz ?
Oda ısısını 24 e sabitler yatarsınız kimsecikler üşümez

Taşınabilir klima alsanız. Çok mu pahalı bilemiyorum ama. Ya da yatak odasına da klima taktiracaksiniz çocuğun yatağını salona koyacaksınız.

Back
X