- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Dişi diğer kedim ama çiftleşmek gibi bir davranışı olmadı.Evde iki kedı var demişsin dğer kedi dişi mi ?
Dişiyse ona yanaşıyor mu ?
Benımm kedım işaretlerkende normal işer pozizyonda azcık azcık işerdi.
O zaman derhal veterınere görün.Ayakta olanı, ilk resim.
Kızlar çözdüm sanki olayı. Sebebini buldum gibi. Mahallede sarı bir erkek kedi var. Bu kedilerde de gay ilişki oluyor. Çok tanık oldum. Benim kediylede arası iyi gibi. Normalde erkek kedilerle kavga eder kedim onunla iyi geçiniyor. Acaba homo mu yaptı kedimi de osa işaretleme yapıyor. Yandım ben, zavallı oğluşum..
Kızlar çözdüm sanki olayı. Sebebini buldum gibi. Mahallede sarı bir erkek kedi var. Bu kedilerde de gay ilişki oluyor. Çok tanık oldum. Benim kediylede arası iyi gibi. Normalde erkek kedilerle kavga eder kedim onunla iyi geçiniyor. Acaba homo mu yaptı kedimi de osa işaretleme yapıyor. Yandım ben, zavallı oğluşum..
Arkadaşlar, geçen sene kısırlaştırmış olduğum erkek kedim, uyuduğum odaya işaretleme yapıyor. kedi ayaktayken kuyruğunu titretip sprey gibi idrar püskürtmesine işaretleme deniyor. İşte benim kedim, ağaca, araba tekerleklerine yapması gereken bu hareketi, kullandığım kişisel eşyalarıma yapıyor. Bu sabah çantamı işsretledi, tuvalet aynamı, komidin çekmecesini, dedorant şişesini vs çiş içinde bıraktı. Odam çiş kokuyor.Ne yapacağım ben. Daha önce böyle bir şey kesinlikle yapmamıştı. Bir aydır böyle. Temizle temizle nereye kadar. Odanı kapat demeyin kapatmam. Onsuz asla uyumam. Kedimi bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim. Tecrübesi olan var mı?
Asla asla kedimi sokağa atmam. Aşkım o benim. İyi günde kötü günde beraberiz.Ben ben ben...
Bu konuda en tecrübeli benim malesef
5 yaşında erkek bir kedim var. 1 buçuk yaşındayken kısırlaştırdık. Ama biraz geç kalmışız sanırım çünkü kısırlaştırana kadar işaretleme yapması normalken; kısırlaştırdıktan sonra bile çooook uzun bi süre işaretlemeye devam etti. Alışkanlık haline getirmiş çünküVe evde daha önce işaretlediği yerlerdeki kokuları almaya devam ettiği için tekrar tekrar içgüdüsel olarak yapıyormuş.
Kısırlaştırdıktan sonra yaklaşık 2 sene daha, yani 3 buçuk yaşına kadar, ara ara işaretleme yapmaya devam etti. Ama Allah'tan yatağa, koltuğa değil de genelde yerlere yapıyordu temizlemesi daha kolay oluyordu. Bu arada 2 sene sürekli işaretleme yapmadı tabi. İlk başlarda çok fazla yapıyordu, zamanla azala azala bitti.
Tuvaletini çok çok temiz tutun, günde 2 defa temizleyin. İşaretlediği yerleri sirkeyle silin, limon/portakal vs sürün. Limon kolonyasi da olur. Keskin ve onu itecek bi koku olsun yeter. Her işaretleme yaparken "şşttt hayır!" diye sesinizi yükseltin baştan sallamıyorlar ama bi süre sonra bu sesi duyar duymaz bırakıyorlar.
Onun dışında malesef bi süre(1-2hafta) işaretlediği yerlerden uzak tutun. Unutması gerekiyor çünkü oralarıbir de sakın onun gözünün önünde silmeyin yerleri. Onun görmemesi gerekiyormuş.
Veterinerin tavsiyeleri bu şekildeydi... bizimki biraz uzun süreçli bi idrar eğitimiydi ama son 1 buçuk senedir çok şükür idrar püskürtmeyi tamamen bıraktı.
İlla ki çok seviyorsunuzdur, sevginizden hiç şüphem yok ama uzun süreli idrar eğitimi insanı çok yoruyor. Pes etme noktasına çok yaklaşıyorsunuz ama nolur nolur nolur kediciğinizi işiyor diye () sokaklara bırakmayın. Ben çok zorlandım 2 sene uğraştım ama uğraştığıma değdi. Darısı başınıza.
O kedi ortalıkta dolandığından beri işaretleme yapıyor. Of şu anda da temizlik yapıyorum. Odam yanık kokuyoray canım benim ya gayse yapacak bir şey yok sizin açınızdan sıkıntı böyle işaretlemeye devam edecek mi
Çok güzel. Kedileriniz adına çok sevindim. Bende öyle yapıyorum. Dişi ve erkek kedim, biz işe giderken çıkıyorlar. Dönüşte seslenince hemen koşarak geliyorlar. Hatta mahallemdeki kadınlar, çağırınca hemen geldikleri için kedilerimin çocuklarından daha akıllı olduğunu söylemişlerdi.2 kedim var. Ikiside kisir degil. Biz evden cikarken bizle ikiyolar butun gun geziyolar. Daha sonra biz geldigimizde sesimizi duyup eve geliyolar. Sizde disari salarsaniz kedilerin yon duygusu cok iyidir emin olabilirsiniz eve doner. En fazla 2 gun durur disarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?