Odam hep kedi çişi oldu, imdaaat!

Ya o koku üstüne sinmiyor mu?
Sokakta üstüne atlarsa kediler koku alıp?

Okb falan değilim, evcilim var
Ama çişli oda çok kötü etkiledi beni
Kolay gelsin

Binde bir erkek kedi kısırlaştırıldığı halde bu huyuna devam ediyormuş sizinki de bu azınlıktan demek ki. İşaretlediği yerleri sirkeli suyla silerseniz kokusu kaybolur. Eviniz zemin kat ise ve dışarda ergen bi erkek kedi dolanıp camınızı filan işaretlediyse sizin panter ona dellenmiş olabilir

Camlarınızın dış kısmına kedi uzaklaştırıcı spreylerden sıkın. Başka erkek kediler gelip sizin camı işaretleyemesin ki sizin panter de evini savunmak zorunda kalmasın

ayy işiniz çok zor demeye geldim..
kedileri ben de çok severim ama kedimin evde herhangi bir yere çiş yapmış olma ihtimaliyle yaşayamam, çok huylanıyorum..
Allah sabır ve kolaylık versin

Kedi alıcaktım şuan Vazgeçtim Allah kolaylık versin..bir şey sorabilirmiyim bu çiş sebebiyle mi kısırlaştırma yapılıyor bende kedilerin neden kısırlaştırıldığını anlamıyordum

Camlarınızın dış kısmına kedi uzaklaştırıcı spreylerden sıkın. Başka erkek kediler gelip sizin camı işaretleyemesin ki sizin panter de evini savunmak zorunda kalmasın
7 kattayım. Evde altı aylık olan erkek kedim var. Ondan mu acaba. Gerçi o işaretleme falan yapmıyor. Onun için bir tehdit değil henüz.

Ahahha yerim onlariii. Veterinerinize bi danismalisiniz o zaman. Disarida isaretlicek cok yer var yani ne istiyolarmis cantanizdan

Bizim veterinerimiz kısırlaştırma işleminden sonra çiş yapma olayının bir süre daha devam edebilceğini söylemişti.bir kere yaptı sonra kesildi o da taşındığımız için diye düşündüm.Diğer bir ihtimal işlem düzgün yapılmamıştır.o kokuyu bilirim.Eşimin ayakkabısı,koltuklarım,halılar bir türlü de geçmez.allah kolaylık versin inş düzelir

Altı aylık erkek yavaş yavaş ergenliğe giriyordur siz farketmeseniz de panter tehlikeyi sezmiş demek ki :)
O da hasta ya. Titriyor parkinson hastası gibi. Üç aylıkken fib hastalığını atlattı. Böyle iz kaldı onda. Çok cana yakın ve sevgiye doymuyor. Kurulmuş saat gibi sabah 6 da ıslak burnunu burnuma yapıştırıp uyandırıyor beni okşayayım diye. Tam tekrar dalacağım yine ıslak burun...sabahları uykumun en tatlı yerinde böyle mücadele veriyorum. Biri idrar püskürtüyor diğeri burnuyla beni rahat bırakmıyor.

Çok kedi olunca birinin problemi bitiyor öbürününki başlıyor bende de var beş buçuk tane (biri yarı ev yarı sokak kedisi). Eksikliklerini görmeyelim de kalanı hallolur

Erkek kedilerin %90 oranında başarısı varmış kısırlaşmadan sonra işaret bırakmama konusunda.sizinki azınlık kesimde sanırım.bize veteriner hiç kızgınlık geçirmeden kışırlaştırılırsa daha iyi olur dedi bu açıdan.

Yaşadığım şehirdeki en iyi veteriner kısırlaştırdı onu. Benim aklıma hiç gelmedi doğrusu, psikolojik olabileceğini düşündüm. Sorarım veterinere o zaman.
Konu ile ilgili bilgim yok ancak şehrin en iyi veterineri kızımın kanser olduğunu anlamayıp, "regl olmuş işte sakin ol ne ultrasonu" dediği için kızımı kaybettim.. Lütfen ama lütfen vetinizi iyi seçin, en az iki yere tedavi olun... Geçmiş olsun

Nekroskopi mi istedin?
Nerden anlaşıldı bu?
Ben de çok korkuyorum hastalık varsa, teşhis konulamamasından

Çok üzüldüm canım. Bende idrarda kan falan olsa çok paniklerdim doğrusu.

Erkek kedileri çok gençken kısırlaştırmak ilerde böbrek hastalıklarına yakalanma riskini artırıyor. Bu sebepten sakıncalı. Kedim bir sene önce kısırlaştırıldı. Kısırlaştırmadan önce de asla evde işaretleme yapmıyordu ama. Bu davranışı bir aydır var

Kısırlaştıramamıslar kısırlaştırılmıs olsa o hareketi yapsada sıvı çıkmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…