ödem

Canım senin odeminin olması çok normal çünkü doğuma az kalmış. Rabbim yardımcn olsun doktoruna gittiğinde bir sor bakalım niye öyle oluyormuş.

Canım senin odeminin olması çok normal çünkü doğuma az kalmış. Rabbim yardımcn olsun doktoruna gittiğinde bir sor bakalım niye öyle oluyormuş.
Doktorun dedigi bol su ic tuzlu yeme. E ben zaten bunları yapıyorum.28. Haftada falan basladı bu sislik. Amin canım

benimde öyleydi canım ama ama doktorum hamilelikte olacak birşey dedi. yani bence su içmekle tuzsuz yemekle alakası yok, normal yani.

3bucuk 4 litreye yakin su iciyorum:)su icme ihtiyacini hissediyorum cok susuyorum ama ödemlere daha bi faydasini gormedim beni limonlu su ve limon siktigim sade soda biraz rahatlatti:)

3bucuk 4 litreye yakin su iciyorum:)su icme ihtiyacini hissediyorum cok susuyorum ama ödemlere daha bi faydasini gormedim beni limonlu su ve limon siktigim sade soda biraz rahatlatti:)
Evet soda da iyi geliyor canım . Doktora gittin mi peki bisey dedi mi odemler için ?

Allah aşkına o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz bana bir deseniz? ben içemiyorum 1,5 litre ancak günde

Allah aşkına o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz bana bir deseniz? ben içemiyorum 1,5 litre ancak günde
Yaz oldugu icin bol bol içiliyor. Soguk suya alıstım oyle güzel gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…