Ödemese miydim?

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Baktı ulaşamadı çirkinleşmeye başlamış.Konuşmalarınıza çok güldüm.Boşver iyi yapmışsın para vererek o adamlığından utansın bunun lafını yaparak

Kendi varoşun teki kendinden daha şanslı olmamı çekemiyor

Ay ben de öğrenciyken biriyle iki üç kez görüşmeyi denemiştim içim ısınmamıştı. Açık açık duygularımı söylediğimde sen nasil bir vicdansizsın ben senin için 60 tl harcadım demişti. 60 tl yi suratına çarptım tabi de. Ben kırmadan nasıl söylerim diye günlerce kıvrandım adamın yaptığına bak. Bu ikisi aynı kişi olmasın

Aynı b.kun pembesiymiş aynı kisi değilse de akraba falandırlar

Ay yok artık beterin beteri varmış o çulsuz ne iş yapıyordu
O da öğrenciydi aynı yurtta kalıyorduk bizim yurt kyk karma yurttu kız bloguyla erkek blogu ayrıydı. Ortak alanlarda takılıyorduk bir iki dışarı çıkmıştık. O zamanlar çok kızmıştım ama şimdi düşününce komik geliyor. Kendini rezil etmiş adam 60 tl için. Sizinki de aynı hesap bir yüzük için arkadaş ortamında sizi rezil etmiş gibi gözükmüş ama bildiğiniz kendini rezil etmiş iyi de olmuş oh içim soğudu

Arkadaşlarını tanıyorum boş beleş kendi arkasından bile konuşan tipler onlara rezil olsam ne olmasam ne

Arkadaşlarını tanıyorum boş beleş kendi arkasından bile konuşan tipler onlara rezil olsam ne olmasam ne
Bu olay 20 yıl sonra grupta hohahah diye muhabbete katılan tiplerin eşlerine çoluk çocuklarına ya benim bi arkadaşım vardı kızdan yüzük parası istedi lan utanmaz diye anlatacağı türden bir olay.

Bu tipte birine iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünmeyi bırakın. Ne düşünürse düşünsün. Borçlu kalmamışsınız işte, iyi olmuş o açıdan.
Kendini rüsva etmiş sadece. Yaptığı rezilliği herhangi bir yerde anlatsa anca kendi rezil olur. Arkadaşları da muhtemelen sizinle değil bu herifle dalga geçmiştir arkasından.
Ya o kadar sallayın ki, aşırı sallayın, boşverin yani.
Rezil rezil şeylerle uğraşmış rezil etmiş kendini.

Ne yalan soyleyeyim ben kendisi icin o kadar kin tutmuyordum sonucta guzel seyler de yasandi bu kadar kirici olmasina üzüldüm ama iyi ki yapti hiç bir seyin hatrı kalmamış oldu

Ne yalan soyleyeyim ben kendisi icin o kadar kin tutmuyordum sonucta guzel seyler de yasandi bu kadar kirici olmasina üzüldüm ama iyi ki yapti hiç bir seyin hatrı kalmamış oldu
Yaptığı harekete bakılırsa sizin güzel ve naif düşünceler beslemenize değecek bir insan değilmiş. Yani öyle “güzel anılarımız da vardı ama yapamadık, medenice ayrıldık, inşallah benden sonra çok mutlu olur” falan diye düşünülecek, arkasından böyle denmeyi hakedecek bir tip değil bence bu.
Yaptığı ve dalga geçtiği şey cidden rezalet yani.
İlkokul çocuğu mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…