- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Kendi varoşun teki kendinden daha şanslı olmamı çekemiyorkedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Baktı ulaşamadı çirkinleşmeye başlamış.Konuşmalarınıza çok güldüm.Boşver iyi yapmışsın para vererek o adamlığından utansın bunun lafını yaparak
Aynı b.kun pembesiymiş aynı kisi değilse de akraba falandırlarAy ben de öğrenciyken biriyle iki üç kez görüşmeyi denemiştim içim ısınmamıştı. Açık açık duygularımı söylediğimde sen nasil bir vicdansizsın ben senin için 60 tl harcadım demişti. 60 tl yi suratına çarptım tabi de. Ben kırmadan nasıl söylerim diye günlerce kıvrandım adamın yaptığına bak. Bu ikisi aynı kişi olmasın
Bu cins hep aynı.Aynı b.kun pembesiymiş aynı kisi değilse de akraba falandırlar
Valla aklıma gelmedi değilAynı b.kun pembesiymiş aynı kisi değilse de akraba falandırlar
60 TL ne ya. Lisede miydiniz? Meraktan soruyorum.Valla aklıma gelmedi değiladam oturup kalem kalem yazmış bir de çay içtik tost yedik falan diye. Öyle insanlarla muhatap olmaya değmez iyi kurtulmuşsun.
Yok ya üniversite 3. sınıftaydım60 TL ne ya. Lisede miydiniz? Meraktan soruyorum.
Yok ya üniversite 3. sınıftaydımdekontu hala saklıyorum 60 tlmi vermedin diye arar diye atmamıştım
60 tl paranın para olduğu zamanlar diyormuşumdekonttan bir nüsha ver de çerçeveletip assın baş köşesine. Eminim yapar.
Ay yok artık beterin beteri varmış o çulsuz ne iş yapıyordu60 tl paranın para olduğu zamanlar diyormuşum
Öğrenciymiş heralde kız, yazık.Ay yok artık beterin beteri varmış o çulsuz ne iş yapıyordu
Ha o zaman baskaÖğrenciymiş heralde kız, yazık.
O da öğrenciydi aynı yurtta kalıyordukAy yok artık beterin beteri varmış o çulsuz ne iş yapıyordu
Arkadaşlarını tanıyorum boş beleş kendi arkasından bile konuşan tipler onlara rezil olsam ne olmasam neO da öğrenciydi aynı yurtta kalıyordukbizim yurt kyk karma yurttu kız bloguyla erkek blogu ayrıydı. Ortak alanlarda takılıyorduk bir iki dışarı çıkmıştık. O zamanlar çok kızmıştım ama şimdi düşününce komik geliyor. Kendini rezil etmiş adam 60 tl için. Sizinki de aynı hesap bir yüzük için arkadaş ortamında sizi rezil etmiş gibi gözükmüş ama bildiğiniz kendini rezil etmiş iyi de olmuş oh içim soğudu
Bu olay 20 yıl sonra grupta hohahah diye muhabbete katılan tiplerin eşlerine çoluk çocuklarına ya benim bi arkadaşım vardı kızdan yüzük parası istedi lan utanmaz diye anlatacağı türden bir olay.Arkadaşlarını tanıyorum boş beleş kendi arkasından bile konuşan tipler onlara rezil olsam ne olmasam ne
Ne yalan soyleyeyim ben kendisi icin o kadar kin tutmuyordum sonucta guzel seyler de yasandi bu kadar kirici olmasina üzüldüm ama iyi ki yapti hiç bir seyin hatrı kalmamış olduBu tipte birine iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünmeyi bırakın. Ne düşünürse düşünsün. Borçlu kalmamışsınız işte, iyi olmuş o açıdan.
Kendini rüsva etmiş sadece. Yaptığı rezilliği herhangi bir yerde anlatsa anca kendi rezil olur. Arkadaşları da muhtemelen sizinle değil bu herifle dalga geçmiştir arkasından.
Ya o kadar sallayın ki, aşırı sallayın, boşverin yani.
Rezil rezil şeylerle uğraşmış rezil etmiş kendini.
Yaptığı harekete bakılırsa sizin güzel ve naif düşünceler beslemenize değecek bir insan değilmiş. Yani öyle “güzel anılarımız da vardı ama yapamadık, medenice ayrıldık, inşallah benden sonra çok mutlu olur” falan diye düşünülecek, arkasından böyle denmeyi hakedecek bir tip değil bence bu.Ne yalan soyleyeyim ben kendisi icin o kadar kin tutmuyordum sonucta guzel seyler de yasandi bu kadar kirici olmasina üzüldüm ama iyi ki yapti hiç bir seyin hatrı kalmamış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?