Ödemese miydim?

bu adamla evlendiniz mi ? Evlilikten sonra mı oldu bu mevzu ?

Heeee dün değil de bugünse, yediği para bile ona çok koymuş. Çok iyi olmuş onun engellemesi sizin engellememeniz. Bu konudan cok keyif aldim yaaa
Ama şöyle bir tweet atmayı düşünüyorum " elde edemediği kişiyi mutlu ve huzurlu görünce kurduran insan çirkefliği". Kesin görür ve uzerine alınır sizce yapsam mi yoksa boşver mi diyosunuz Katibin Ruhu

Ne gerek var?

Bence gerek yok. Sokak köpekleri ile ilgili farkındalık mesajları paylasabilirsiniz. Adamı engellememe sebebiniz onu ciddiye almadığınızı göstermekti. Şimdi laf sokarak çizginizi bozmayın. Subliminal mesajlar olabilir sadece. Bana mı yazmış yok bana değil vb. Diyeceği

Ödemeniz iyi olmuş bence, başınızın gözünün sadakasi olsun. Şu insanların iyi günde birbirlerine aldıkları hediyeleri herşey bittiğinde geri istemeleri ne kadar çirkin birşey. Engeli basın, ona o sinir yeter artar, bir daha da hiç karşılık vermeyin.

Hic bir şey yapmadığım halde o beni engellemis bugün

Erkek arkadaşlarıyla olan resminden kendisini gostererek su kopek kuduz yalniz dikkat et der engeli basardim sanirim.
Twit atacaksaniz da onu ciddiye almadığınızi gösteren bir twit atın.
Atmamaya karar verdim kendini birşey sanmasin

Sadakan olmus kuzum. Allah kurtarmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…