O ödevleri cocuğa yaptiracak olanlar gene velilerBizim okulda mı öğretmensiniz acaba
Bu tip veliler okulda çokta
Allah yardımcınız olsun. Velilere değil çocuklara ödev disiplini vermeye çalışın. Ceza ödül yöntemi ile ancak onu anlıyor çocuklar
Whatsapp grubuna sadece ben yazabiliyorum. Az öncede bir tanesi mesaj atti whatsapp silinmis ona whatsapptan ödeve bakıp smsden ödevi söylememi istiyorYa ben asırı karsıyım su wp olayına büyük sacmalalık bizim milletimiz sınırınıda bilip yazmamazlık etmez ki
İste bu nedenle sacma buluyorum bi kere numara onlarda oluyor benim zamanımda hic öyle numara falan yoktuWhatsapp grubuna sadece ben yazabiliyorum. Az öncede bir tanesi mesaj atti whatsapp silinmis ona whatsapptan ödeve bakıp smsden ödevi söylememi istiyor
Niye veliler. Çocuğun değil mi ödev. Biz zamanında kendimiz yapıyorduk. 1. Sınıf değil ki 3. Sınıfa gelmiş çocukO ödevleri cocuğa yaptiracak olanlar gene velilerCocugu köyde salarsan naparsan yap diye aksama kadar oyun oynar tabi yapmaz.
Whatsapp grubuna sadece ben yazabiliyorum. Az öncede bir tanesi mesaj atti whatsapp silinmis ona whatsapptan ödeve bakıp smsden ödevi söylememi istiyor
Ödev yapma aliskanligini kendi kendinize mi kazandınız ? Veli desteğiyle mi ?Niye veliler. Çocuğun değil mi ödev. Biz zamanında kendimiz yapıyorduk. 1. Sınıf değil ki 3. Sınıfa gelmiş çocuk
Bende diyorum ki 1. Sınıf değil onlar 3. SınıfÖdev yapma aliskanligini kendi kendinize mi kazandınız ? Veli desteğiyle mi ?
1. Sınıfta watsaptan yazabilirsiniz 2. Sınıfta arada bir ama 3. Sınıfta çocuklar kendi yazabilir ödevini sizin watsaptan ödev atmaniza bile gerek yok. Çocuklar sorumluluk almalı bu konuda. Yine iyiymissiniz. Kızım o zamanlarda sınıf grubundan biri ödev sorduğu zaman hocamız bilen atsin aklımda değil derdi bir veli atardı. Ve hocanın bu tutumundan dolayı kimse daha hocaya ödev sormadı ki hoca hakli da.SInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
Bu sefer çocuklar evde hiç ders çalışılmadığını düşünecek bu da yanlış maalesef evde oturup dersleriyle meşgul olmasını da öğrenmeli ki sınavlara çalışsınYa aslında öyle bir eğitim sistemi gelmeli ki çocuklar okulda öğrenmeli eve geldiklerinde yemek yemek oyun oynamak ve uyku kısmı kalmalı geriye. Zaten ödevleri veliler yapıyor çoğunlukla hal böyle olunca ödevin Bir anlamı kalmıyor.
Bu dediğiniz orta okul ve lise zamanı olsa neyse sanki ödev veriyorlar da ne oluyor ben daha hala çoğu öğrencinin bu şekilde sorumluluk duygusunun geliştiğini görmedim senelerdir aynı müfredat aynı sistem o yüzdrn bir adım fazlasına gidilemedi değil mi?Bu sefer çocuklar evde hiç ders çalışılmadığını düşünecek bu da yanlış maalesef evde oturup dersleriyle meşgul olmasını da öğrenmeli ki sınavlara çalışsın
Bence hiç ödev vermeyin kafanız rahat olsunSInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
Alışkanlıklar küçük yaşta kazandırılır ödev vermek de bu yüzdenBu dediğiniz orta okul ve lise zamanı olsa neyse sanki ödev veriyorlar da ne oluyor ben daha hala çoğu öğrencinin bu şekilde sorumluluk duygusunun geliştiğini görmedim senelerdir aynı müfredat aynı sistem o yüzdrn bir adım fazlasına gidilemedi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?