- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
Ben 16 yıl okuyup senelerce kpss çalışırken sen g.tünü yayıyordun ama. Öyle de bir şey var.Öğretmenlerin çilesi de çok ama burda kesin bunu yazdığım için başıma iş gelecek ama yazcamhaftada 15-18 saat çalışıyor öğretmenlerimiz ek dersi saymıyorum
E watsaptan açıklama yazmak bu kadar zor olmasa gerek
Bizim whatsappda 2 sinif gurubu vardı 1.sadece öğretmen yazıyor, diğeri veli grubuydu.. öğretmen günlük ödevleri sınıf tahtasına yazıp, fotograflayip paylaşırdı..3.sınıfta artık çocuklar kendileri yazsın diye deneyelim dedik,,bazı veliler istemedi,yazmayan ,ödev yapmayan çocuklar da oldu tabii..sonuç olarak öğretmen 4.sınıfta kadar ödev paylaşımı yaptı ama watsappdan falan kimse öğretmeni rahatsız etmezdi..SInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
Aslında suistimal edilemezse gayet güzel.Ya ben asırı karsıyım su wp olayına büyük sacmalalık bizim milletimiz sınırınıda bilip yazmamazlık etmez ki
Bizim öğretmen bu sene whatsapa ödev atmayacagini söyledi. Oğlum 3. Sınıf da bu arada. Ödev defteri edinmelerini söyledi. Günlük olarak ona yazıyorlar. Evde ben kontrol ediyorum. Eğer yazmayı unuturlarsa da veli grubunda herkes birbirine sorabiliyor.SInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
3.sınıf çocuğu zaten ödevini kendi yapmalı.SInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?