- 8 Nisan 2017
- 57.175
- 303.196
- 698
Benim kızım ilk gün gulen yüz aldığı için hop oturdu hop kalktı hala saklıyor :)) bazılarını onla ikna edemezsin haklısın :)Yeni nesli sticker keser mi emin değilim. Belki de hala kesiyordur da ben abartmışımdır.
Hatta velilerin evlerine gidip ortalığı falan toplasın bi süpürge açsın ki onlar da çocuklarının ödevlerine bakma fırsatı bulsun.Az çalıştığı için akşam velilerle yazışarak mesaiyi çoğaltması mi gerekiyor
Aaa tabi hatta kapıda nöbet tutup gelene geçene kolonya da dağıtmalı az çalıştıkları için .Ama bu konuda biraz geç kalmış bu tip yorum daha ilk sayfada yazarlar diye bekliyordum .Mesele watsapa cevap vermek değil mesai saati dışında mütemadiyen rahatsız edilmek . Branş öğretmeni olarak 8 sınıfım var her bir sınıfta en az 20 öğrenci düşünün gelecek mesajları .Gecenin bir yarısı yazın watsaptan görüntülü arandığınızda ,amaaan bir mesaj canım cevap vereyim ya ,diye düşünürler mi bilemiyorum.Başka meslek var mı acaba direk aranan mesaj atılan hadi çok istiyorsanız arayın vergi dairesindeki bankadaki memuru hastanede kayıt alan sekreteri doktoru .Kimse bunu yapamaz çünkü saçma gelir ama öğretmenler için nedense saçma gelmiyor.Eskiden veliler okula gelir yüzyüze görüşürdük veliyi tanırdık.Şimdi veli arıyor ben bilmem ne nin annesi bugün şöyle olmuş .O kadar önemli ise okula gelin görüşelim ama yok zahmet edip gelinmiyor okula .Telefon evliliği çok moda şu günlerde .Az çalıştığı için akşam velilerle yazışarak mesaiyi çoğaltması mi gerekiyor
Velilerin maddi durumu iyi öyle yoklukta olan tas catlasin 2 ya da 3 tane vardir. Bana bir sey getirmesinler öğrencilerin esyasi tam olsun yeterliKöy okuluymuş ya burası, veliler ne kazanıyor ki ne versin
Şu okuduklarıma inanamıyorum. Orası okul, öğrenciyle veliyi nazlandırma yeri değil. Ne demek bebeğim var ilgilenemem? Bunun sorumlusu siz değilsiniz. Whatsapp olayıda aşırı gereksiz, özel hayatınızda sizi neden rahatsız etmelerine fırsat veriyorsunuz? Okulda öğrencilere ödeviniz şu diyeceksiniz ve bitti. Ödevleri yapıp yapmamaları kendi sorumluluklarında, ona göre not verirsiniz.SInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
Bence ödevini yapmayan tenefüse çıkamasın ödevi bitene kadar. 2 güne mum olurlar.Ne demek ödevi yapmıyorlar? Öyle bir otorite koymalısın ki yapmamak için gerçekten iyi bir nedenleri olmalı.
Sonra gelsin "çocuğumun dinlenme, yemek yeme hakkını elinden aldı" temalı cimer şikayetleri..Bence ödevini yapmayan tenefüse çıkamasın ödevi bitene kadar. 2 güne mum olurlar.
Benimkiler yapmasın bakalımBence ödevini yapmayan tenefüse çıkamasın ödevi bitene kadar. 2 güne mum olurlar.
Beden eğitimine çıkmasınlar. Çıkmayanlara da ama pişman olacakları ceza verilmeli.Bence ödevini yapmayan tenefüse çıkamasın ödevi bitene kadar. 2 güne mum olurlar.
Bence oradaki profilde böyle tipliler yoktur. Olsaydı öğrenciler en iyisi olsun diye;Sonra gelsin "çocuğumun dinlenme, yemek yeme hakkını elinden aldı" temalı cimer şikayetleri..
Ya benim müdürüm sıkıntılı ya hepsi cikacak ya hicbiri cikmayacak.Beden eğitimine çıkmasınlar. Çıkmayanlara da ama pişman olacakları ceza verilmeli.
Çıksa da izlesinler veya başınıza iç açmazsa velilere sorun. Pek sanmasam da iyi bir fikir çıkabilirYa benim müdürüm sıkıntılı ya hepsi cikacak ya hicbiri cikmayacak.
Valla bizim öğretmen böyle yapıyor. Ceza şeklinde değil ödevi evde yapmayan okulda yapıyor ders aralarında. Kimse de şikayet etmiyor velilerden. Bence öğretmene bu kadar müdahale edilmemeli ya çocuğun iyiliği için olan şeylerde.Sonra gelsin "çocuğumun dinlenme, yemek yeme hakkını elinden aldı" temalı cimer şikayetleri..
öğretmen değilim ama öğretmenlerin tek işi derse girip ders anlatmak değilkiÖğretmenlerin çilesi de çok ama burda kesin bunu yazdığım için başıma iş gelecek ama yazcamhaftada 15-18 saat çalışıyor öğretmenlerimiz ek dersi saymıyorum
E watsaptan açıklama yazmak bu kadar zor olmasa gerek
Ödevini bitirmeye e tamamlaması olabilir de ödevini yapmadın cezalısın olmuyor.Valla bizim öğretmen böyle yapıyor. Ceza şeklinde değil ödevi evde yapmayan okulda yapıyor ders aralarında. Kimse de şikayet etmiyor velilerden. Bence öğretmene bu kadar müdahale edilmemeli ya çocuğun iyiliği için olan şeylerde.
Hocam arada yazılan mesajları okumadım. Bu mesajınıza istinaden yazıyorum, wp üzerinden mesaj atılmasını zaten bakanlık istemiyor. Hatta veliyle en az şekilde wp üzerinden iletişim kurulmasını istiyor. Mesajlara cevap vermek zorunda değilsiniz, velilere de gün ve saat verin. Sorusu olan o gün gelsin sizinle görüşsün. Bakanlığın talimatı bu yöndeSInif öğretmeniyim. Ödev verdigimde öğrencilere söylüyorum sonrada whatsapp grubuna yaziyorum. Zaten sinifjn cogu ödevi yapmiyor (mesajları okuyorlar) veli toplantisinda bir veli sunu dedi acik acik : bebeğim var diye bu sene ilgilenemiyorum evde ilgilenecek baskasi da yok. Gecen bir veli beni sikayet etmis mudüre ödevleri sadece whatsappa atiyormusum. Gecen senede kitap yerine ozel olarak öğrencisine fotokopi vermemi istiyordu. Öğrencisi sorunlu bir öğrenci kendiside biliyor. 3.sinifa gelmis öğrencilerin ben her odev verdigimde tek tek ödevini not etmis mi isaretlemis mi diye konrol etmek zorunda miyim ? Bir de su aralar velilerin ozelden yazmasi basima cikti whatsapp grubuna yaziyorum hala whatsapptan ya da smsden mesaj atiyorlar hocam odev neydi diye. Ben bunlara cevap vermek zorunda miyim ? Veya olaki derste söylemeyi unuttum whatsappa yaziyorsam ne olmus veya tam tersi.
Geyik olsun diye yazmış, ciddiye alacak bir şey yok ki kendisi de farkında.Buna da uzun diyorsanız...
Ah şu yasaklar olmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?