• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun eşim meşe palamudu gibi

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Iyi akşamlar, bana hiç iyi akşamlar değil ama eşimle akşam iyi bi kavgaya tutuştum mesele takı olayı kardeşime, iş çıkışı arkadaşımdan aldığım borçla üzerine de biraz ben ekleyip güzel bi bilezik aldım bunu duyan eşim evi birbirine kattı bende bağırdım çağırdım, şimdi her akşam yaptığı gibi meşhur kanepesine meşe palamudu gibi serilip uyudu odun eşim

Kuzum ya sinir tepemde. Güldürdün beni o başlığı nerden buldun? Bırak yatsın. Git keyfine bak;););)

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sırf kardeşinize bilezik almak için (düğün dışında) arkadaşınızdan borç alıp ortak paradan para koyup eşinize sormadan bilezik alıyorsanız bence eşiniz haklı.

Konuyu takip etmiştim. Bana sorarsanız iyi olmuş bir kızar iki kızar geçer. Kardeşinize bu yakışırdı

Canım başlığın güldürdü beni seni çok sinirlendirmiş eşin belli ahh bu erkekler :KK62: ama alacağından eşinin haberi yoksa biraz haklı gibi sanki o_O eşimin benim haberim olmadan birşey yapmasına bende çok kızarım mesela ve kolay kolay da yapamaz kocacığım :KK20:

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sırf kardeşinize bilezik almak için (düğün dışında) arkadaşınızdan borç alıp ortak paradan para koyup eşinize sormadan bilezik alıyorsanız bence eşiniz haklı.
Pışık haklı, düğün hediyesi aldım, Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü muhabbeti gibi eşimle birbirimize girmek için mesele aramadım

Hic seslenmeyin..

bagrinacagina destek olsaymis....en güzeli yapmissiniz insan gibi sorunca konuşunca anlamis da size catiyor birde

Haklısınız bence, kardeşinize istediğinizi takmak en doğal hakkınız. Bırakın o düşünsün, ona iyi geceler olmasın. ;)

şimdi her akşam yaptığı gibi meşhur kanepesine meşe palamudu gibi serilip uyudu odun eşim

güldürdünüz beni.allahta sizi güldürsün.
bırak uyusun.fazla canını sıkma.uyandıktan sonra tavırlarına bakarsın.belkide uykudan sonra seni anlayacaktır.

Back
X