• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun eşim meşe palamudu gibi

şimdi her akşam yaptığı gibi meşhur kanepesine meşe palamudu gibi serilip uyudu odun eşim

güldürdünüz beni.allahta sizi güldürsün.
bırak uyusun.fazla canını sıkma.uyandıktan sonra tavırlarına bakarsın.belkide uykudan sonra seni anlayacaktır.

bence sözlüğe erkek=odun yazmalılar:KK51:
eski konunuzu biliyorum en doğru olanı yapmışsınız geri adım atmayın

Aynen peşimden koştu içeri odaya kitledim kendimi durdu durdu kapının önünde gidince baktım kanepesine sere serpe uyumuş, bende kendime cilt maskesi yaptım çay içiyom, arada gözünü açıp belerte belerte bakıyo
Geçer geçer güle oynaya kendi takar bileziği. Erkekler işte.

Aynen peşimden koştu içeri odaya kitledim kendimi durdu durdu kapının önünde gidince baktım kanepesine sere serpe uyumuş, bende kendime cilt maskesi yaptım çay içiyom, arada gözünü açıp belerte belerte bakıyo

:KK70:Daha cok bakar , birak baksin hic orali olmaaaaa:KK25:

Meşe gürgen palamut altı toprak üstü bulut derdi tasayı unut orman ne güzel ne güzellll...
söyle gitsin

bence iyi yapmışsın bacım bu kavga iki güne unutulur ama düğünde ne taktığın asla :KK28:

Kararli olup bildigini yaptigin icin tebrikler
En dogrusunu yapmissin, kardes dedigin bes kere evlenmez.

çok ii yapmışın diğer konuna göz gezdirmiştim kardeş bu yaa heralde takıcan ohh sakın özür filan dileme yaptığının arkasında dur

Allahım ne tatlı tiye almışsın olayı :))))) bayıldım valla çocuğu anca uyuttum içimde patladı gülmem:))))

Yani gene borcla aldiniz, esiniz kendi ailesine altin alirken ortaktan almiyor mu , siz size oda takimi alan kardesinize borcla aliyorsunuz . Bunu soyleyin yapmasam ne icim rahat eder ne de kardesime yakisan takiyi yapmamis olurdum dersin.

Back
X