• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun eşim meşe palamudu gibi

Çok güzel yapmışsın.
Kardeşine feda olsun ohh çatlasın kocan da :ssz:

Doğrusu ciddi anlamda bunu yapabileceğinizi düşünmüyordum ama şimdi tebrik ediyorum tutumunuzdan asla vazgeçmeyin, taviz vermeyin :KK66:

umarım uzamaz bu durum..
keşke eşini ikna yoluna gitseydin önce...
ama sen hata yapmamışsın...

Iyi akşamlar, bana hiç iyi akşamlar değil ama eşimle akşam iyi bi kavgaya tutuştum mesele takı olayı kardeşime, iş çıkışı arkadaşımdan aldığım borçla üzerine de biraz ben ekleyip güzel bi bilezik aldım bunu duyan eşim evi birbirine kattı bende bağırdım çağırdım, şimdi her akşam yaptığı gibi meşhur kanepesine meşe palamudu gibi serilip uyudu odun eşim
kardeşine neden böyle bir jest yaptın?

Iyi akşamlar, bana hiç iyi akşamlar değil ama eşimle akşam iyi bi kavgaya tutuştum mesele takı olayı kardeşime, iş çıkışı arkadaşımdan aldığım borçla üzerine de biraz ben ekleyip güzel bi bilezik aldım bunu duyan eşim evi birbirine kattı bende bağırdım çağırdım, şimdi her akşam yaptığı gibi meşhur kanepesine meşe palamudu gibi serilip uyudu odun eşim

önceki konularından birinde de yazdım
böyle yapmalıydın zaten.. tebrikler
bırak hiç üstüne gitme.. sonuçta sen haklısın :)

şimdi misilleme olsun diye sünnet çocuğuna bilezik almasın
konuyu doğru hatırlıyorum dimi yiğeni sünnet olacaktı ikisinede çeyrek muhabbeti...

şimdi misilleme olsun diye sünnet çocuğuna bilezik almasın
konuyu doğru hatırlıyorum dimi yiğeni sünnet olacaktı ikisinede çeyrek muhabbeti...
kendi bilir önemli olan benim kardeşime yakışır bi hediye yapmamdı yaptımda, kendi de yaparsa yapsın umrumda değil

Oooo canım benim hayırlı olsun çok sevindim almana olsun onun kardeşlerinin düğününde de bilezik takarsınız mutlu olur anlar hatasını yatsın şimdi güzel güzel :KK48:

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sırf kardeşinize bilezik almak için (düğün dışında) arkadaşınızdan borç alıp ortak paradan para koyup eşinize sormadan bilezik alıyorsanız bence eşiniz haklı.
Eşinin de haklılık payı var ama eşi de böyle bir şey teklif etmeliydi çok uzak biri değil ki bu kardeşi

Back
X