- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Aaaay yaaa eşiniz bu yorumları okusaaaa belki bu depresif hallerinden de vazgeçerDepresyona girmiş gibi sürekli uyuyor bi tek filmlerde gördüğümüz çikolata dondurma tarzı şeylere gömülmesi eksik
Ben ona daha neler diyorum amaAaaay yaaa eşiniz bu yorumları okusaaaa belki bu depresif hallerinden de vazgeçer
Muhakkak izle her bolum bi olay da, dunki bolum cok komediydi...Izlemiyorum ama merak ettim internetten bakayım :)
Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
O odunsa sen de biraz kütük taklidi yap :) fazla yüz vermeHanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
Durum bizde de öyle işte ben şehir değiştirdim eşim aynı mahallede hala. Allahtan yanımda yatıyor uyurken hep beni de istiyor yanındaBazı kişilerin evliliğe alışması biraz uzun sürüyor. Benim eşim de öyleydi. Ben şehir değiştirdim, kendisi sokak bile değiştirmedi ama beyefendi aylarca "adapte" oldu. Tabi sonradan fark ettik durumun sebebinin bu olduğunu. Evi, yatağını falan da çok yadırgadı gidip başka odalardan getiriyordum onu yatak odasına. Zamanla alıştı. Evliliğin başları cicim ayı gibi olmuyor işte, alıştıkça düzeliyor. İnşallah her şey iyi olur.
Bende zipzip nerde kaldı diyordum :) ben 24 eşim 30yaslar kac
Ayyyy inşallahAy icim daraldi.uyuyorda uyuyor .en sinir oldugum insan tiplemesi.benim esimde oyleydi.yillarca kavga ettim guzelce konustum trip yaptim yaptimda yaptim. Ama nafile.sonra sora acildi uykusu. 2-3 yildir sukur iyi.darisi basina
En iyisi erkekleri pek kafaya takmamak hayattan soğuturlar adamı :)
Hiçkimseye kendinden fazla değer vermiyeceksin.ve de önemli olduklarini hissetmemeliler hiçbirzaman.En iyisi erkekleri pek kafaya takmamak hayattan soğuturlar adamı :)
Valla aynı odundan bende de var .bilsem kendime yarardım.şu an bile uyuyorrrr...Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?