odun koca nasıl yola gelir

Ne uyuması yaa, uyutma. Taş mı taşıyo napıyo o kadar yoğun mu işi var ki 2 aylık çiçeği burnunda karısı evdeyken gidip uyuyo. Birbirinizin dizinin dibinden ayrılmayacaksınız şimdi siz, uyku da ne. Uyutma.

Bazı kişilerin evliliğe alışması biraz uzun sürüyor. Benim eşim de öyleydi. Ben şehir değiştirdim, kendisi sokak bile değiştirmedi ama beyefendi aylarca "adapte" oldu. Tabi sonradan fark ettik durumun sebebinin bu olduğunu. Evi, yatağını falan da çok yadırgadı gidip başka odalardan getiriyordum onu yatak odasına. Zamanla alıştı. Evliliğin başları cicim ayı gibi olmuyor işte, alıştıkça düzeliyor. İnşallah her şey iyi olur.

yaslar kac

O odunsa sen de biraz kütük taklidi yap :) fazla yüz verme

Durum bizde de öyle işte ben şehir değiştirdim eşim aynı mahallede hala. Allahtan yanımda yatıyor uyurken hep beni de istiyor yanında

Ay icim daraldi.uyuyorda uyuyor .en sinir oldugum insan tiplemesi.benim esimde oyleydi.yillarca kavga ettim guzelce konustum trip yaptim yaptimda yaptim. Ama nafile.sonra sora acildi uykusu. 2-3 yildir sukur iyi.darisi basina

Ayni benim odun. Konu arabası ailesi olunca fişek gibi ama evde olunca daha yemek yerken gözler gidiyor. Hepte öyle devam ede bizim iki yıl oldu. Hi artık beklentisiz oluyosun. Tabi hirgurlu günler çok oldu çünkü o uyuyunca tüm yük sırtında zaten calisiyosun sonra çocuk, alışmış yemeği hazır çamaşırı temiz pasalar gibi oh mis vur kafayı yat. Ben naptim baktım onsuz hayat daha rahat zaten tüm yük sırtımda, burnu surtuldu biraz uykudan feragat etti ama bossss zaman sonra yine eski hallerine dönüyorlar tamamen sorumsuzluk başka birşey değil.

Sorumluluk yükle canım sürekli elini taşın altına sen koyma. Paşa pasa alıştırma sonra vallahi onunu alamazsin üstüne tribi nazi asla bitmez. Ben faturası marketi herşeyi yuklendim sonra akil basa geldi en ufak şey için bile market market dolastirdim öyle akılları başlarına geliyor erkek milletine çok para ve çok rahat iyi gelmiyor :)

kocalarn cogu oyle seninki yine kendi arabasyla ugraiyorms. benim ki arkadasnin arabasiyla ilgileniyo sanki kendnnmis gbi.

Al birini vur ötekine....8 aylik evliyim bisey anlamadim bu isten evlilikten gün geçtikçe soğuyorum...

Valla aynı odundan bende de var .bilsem kendime yarardım.şu an bile uyuyorrrr...

Ama gecen dediğiniz gibi yaptim çayım çekirdeğimi kızimla aldim geçtim TV karşısına bunu hic tinlamadik gecti uyumaya sonra bizdeki keyfi duydu tıpış tıpış yanımıza geldi dizi izledik beraber çekirdek citladik muzik dibledik gece 12 ye kadar valla şaşırdım aksam 8 i beklemeyen adam bi hafta boyle surdu :)

Bide sizi eşinizden dinlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…