odun koca nasıl yola gelir

Bir hafta gececi bir hafta gunduzcu, adamin uyku duzeni yok...
Bunu siz kendiniz yapin, ne kadar insanin duzenini bozan bir sey oldugunu goreceksiniz...
Vucut saati surekli degisiyor...
Is degistirme sansi yoksa boyle gider, ama varsa rutin gunduzleri calisabilecegi bir ise girsin, o zaman eminim boyle olmaz...

Suratimi astigimi çoğu zaman göremiyor :) kaşla göz arasında uyuyuveriyor anlamıyorum ki

Evlendiğimden beri onunla yaşıyorum zaten onunla yatıyorum ondan daha erken kalkiyorum gün içinde bi daha uyumuyorum biliyorum düzen bozuluyor ama 5 senedir böyle çalışıyor

Evlendiğimden beri onunla yaşıyorum zaten onunla yatıyorum ondan daha erken kalkiyorum gün içinde bi daha uyumuyorum biliyorum düzen bozuluyor ama 5 senedir böyle çalışıyor
O zaman sadec uykucu, cunku tavrinda size karsi bir kabalik goremedim...
Ama onu biraz degistirmesi lazim, ayni evin icindesiniz, ben islak nevresim serer, her 30 saniyede bir tencereleri elimden dusurur, yatagi karyolayi yerinden soker yine de uyutmazdim, ayni evin icinde kotu cidden...

Nolmus benim canım karima diyor sonrada neyse işe geç kalcam gelince konuşuruz asma yüzünü diyor gidiyor koca kafam
Eşiniz aslında size değer veriyor kıyamıyor ama demek ki dengesini değiştiremiyor evde arkadaşın dediği gibi sesler falan çıkartın bir saatten sonra

Uykucu ve araba sever :) onun haricinde bişey yok. Elimden geleni yapıyorum ama bazende kiyamiyorum :)

Uykucu ve araba sever :) onun haricinde bişey yok. Elimden geleni yapıyorum ama bazende kiyamiyorum :)
Yok belli zaten uyku disinda aman aman bir huzursuzlugunuzun olmadigi :)
Ama gene de sinir bozucu, dedigim gibi vucut saati sasiyor, uykuyu da seviyor, bir de insan uydukca uyumak ister hepsi birden sonuc bu... Kac yasinda esiniz bilmiyorum ama zamanla azalir gibi geliyor, ama umarim bu emekliligi bulmaz

30 yaşında :) yok aman allah korusun o kadar uzun sürmesin kaldiramam

Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.

Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...

Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola[/QUOTE]

Ayını odun bendede mevcut. Malesef istemedikleri sürece değişmezler. ...

30 yaşında :) yok aman allah korusun o kadar uzun sürmesin kaldiramam
Ooo yasta 30, onun huyu oyle arkadasim...
Bence guzelce konus, tamam uyku tatli ama omrumuz boyle geciyor, gunun kac saati uyu, calis, diger isler, yapilmasi gerekenler gun bitiyor diyiver...
Bos zamanini uyumak yerine sizinle gecirsin, ya konusmak o da sonuc almazsa uzun sureli bir tavir gerek sanirim...
Kisa triplerle pek cozulecek bir seye benzemiyor anlasilan, ona kiyamadiginizin farkinda...

Biliyor canım bilmez olur mu .
Önce bi rahatsız ederek uyandırmaya çalışayım sonra tavır koyma kısmına gelirim

Canım bu erkeklerin hepsi aynı sanırım 4 bçk aydır ewliyim benm eşimde bi tuhaf bende çalışıyorum akşam ewe gelp yemk yapyrm h.sou tmzlk yapıyorum o benm kadar yorulmuodr.... ama nedense o çok yorgn oluyormş....

maç izliyor ewe gelnce sürekli dolaysyla knşmak istediğimde dikkatimi dağtma der....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…