Odun nasıl yontulur ?

Sürekli nişanlınızla ilgili şikayet konusu açıyorsunuz. Herkes nişanlınızı savunuyor. Kafa yapınız değişmiyor, sonra tekrar aynı konulardan aynı şikayetler. Yani ya ayrılın adamda sizde rahat edin, yada artık razı olun ilişkinize ve söylenip durmayın. Ne öneride bulunalım size?

Yok evlilik teklifi almadan nişan nasıl oluyor demişsiniz o yüzden dedim sadece :)
Belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum. İlişki başlar hiç evlilik konuşulmaz adam gelir bir gün aniden evlenme teklif eder anlarım ya da bizim gibi düz insanlardır hadi evlenelim derler evlenirler :) Nişan yaptıktan sonra evlenme teklifi beklemek bana tuhaf geldi.

Yine herkes aynı şeyleri yazacak. Aldığın o kadar tepkiye rağmen niye ısrarla aynı konuları açıyorsun Üşüyenprenses?

Alt mesajın nedir? Ben dünyanın 7. harikasıyım mı?

ya siz hiç mi beklemezsiniz sürpriz
Eşim hastayken neyin sürprizini beklicem ki. Nişanlın da şimdi diyordur ki ya hastayken insanın nişanlısı gelmez mi bi de üstüne sürpriz mi bekler. Teklif filan da almadım valla çok şükür güzel bir evliliğim var. Her şey evlilik teklifi ile olsaydı ohooo. Geçen gün harika bir evlilik teklifi alan arkadaşımın bir yıllık evlilikleri bitti. Alakası yok yani. Yaprak dökümü Hayriye teyzemizin de dediği gibi ağzımızın tadı bozulmasın :)

yani ağzıyla etti özel bir şekilde değil

Romantik sürprizli, mumlu,kalpli balonlu teklifi unut sen.
Nişan bile olmuş, hatta çocuğun ömrünü evlenmeden yemeye başladın. Sen o teklifin üstüne bir bardak su iç.

Zaten hiç beğenmem çok yapmacık gelir o teklifler.

Yalnız burada da yine kardeşinin varlıklı erkek arkadaşıyla, nişanlını kıyaslamaktan geri kalmamışsın.
Aferin sana bir kişi evleneceği insanı ne kadar rencide edebilirse hepsini deniyorsun.
Değiştir şu kafanı artık. Çok ayıp çok..
Adamın işi gücü yok hasta hasta sana sürpriz hazırlayacaktı..

Evlenince de "meyve tabağı getirdi ama alevli değildi" diye kavga edersin..

Ben de beklemedim :) ha içim de vardı etsin diye ama etmedi. Evlenelim biz dedi tamam dedim. bana da nişandan sonra saçma geliyo alınan teklif katılıyorum yani sana

Valla söylediklerinize aynen katılıyorum
tek bir şey eklemek istiyorum ben konu sahibinin bencil olduğunu düşünüyorum fedakarlık yapan tarafın hep karşısı olduğunu düşünerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…