- 3 Nisan 2014
- 36.500
- 149.336
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Vallahi adami merak ettim sabirli galiba. Benimkin evlendikten sonraki en guzel surprizleri refujden cicek yolup gelmekO da mantıklı yoksa niye çekilsin bu yaaaa
evetTeklif almadınız ama konuştunuz karar verdiniz değil mi? Nişan yaptıktan sonra evlenme teklifi mi beklediniz?
Vallahi adami merak ettim sabirli galiba. Benimkin evlendikten sonraki en guzel surprizleri refujden cicek yolup gelmek
ya siz hiç mi beklemezsiniz sürprizBence hiç yontmakla ugrasma, bırak bence adami, yazık günahtır ömrünü senin kaprislerini çekerek heba etmesin..
olabilir deBacim evlilikten beklentini yuksek tutma ucurumdan dusmuse donersin odun diyorsun ama kapiyi senin acmani isteyecek kadar da romantik bence sen cok sey bekliyor olmayasin
yani ağzıyla etti özel bir şekilde değil
Belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum. İlişki başlar hiç evlilik konuşulmaz adam gelir bir gün aniden evlenme teklif eder anlarım ya da bizim gibi düz insanlardır hadi evlenelim derler evlenirler :) Nişan yaptıktan sonra evlenme teklifi beklemek bana tuhaf geldi.Yok evlilik teklifi almadan nişan nasıl oluyor demişsiniz o yüzden dedim sadece :)
Eşim hastayken neyin sürprizini beklicem ki. Nişanlın da şimdi diyordur ki ya hastayken insanın nişanlısı gelmez mi bi de üstüne sürpriz mi bekler. Teklif filan da almadım valla çok şükür güzel bir evliliğim var. Her şey evlilik teklifi ile olsaydı ohooo. Geçen gün harika bir evlilik teklifi alan arkadaşımın bir yıllık evlilikleri bitti. Alakası yok yani. Yaprak dökümü Hayriye teyzemizin de dediği gibi ağzımızın tadı bozulmasın :)ya siz hiç mi beklemezsiniz sürpriz
Başka neresiyle edecekti diye iğrenç bir espri yapasım geldiWalla bana da agzi ile etti :))) bosansam mi acep :)))
AynenSabırlı değil saf
Refujdeki çiçeği böyle yılışık bir ilişkiye tercih ederim.
yani ağzıyla etti özel bir şekilde değil
ya nasıl yontarım bi akıl verseniz nolurYine herkes aynı şeyleri yazacak. Aldığın o kadar tepkiye rağmen niye ısrarla aynı konuları açıyorsun Üşüyenprenses?
Alt mesajın nedir? Ben dünyanın 7. harikasıyım mı?
Ben de beklemedim :) ha içim de vardı etsin diye ama etmedi. Evlenelim biz dediBelki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum. İlişki başlar hiç evlilik konuşulmaz adam gelir bir gün aniden evlenme teklif eder anlarım ya da bizim gibi düz insanlardır hadi evlenelim derler evlenirler :) Nişan yaptıktan sonra evlenme teklifi beklemek bana tuhaf geldi.
Valla söylediklerinize aynen katılıyorumdaha önceki konularınızdan biliyorum sizi.
size sormak istediğim şu sizin bu ilişkiye katkınız nedir?
hep karşı taraftan bir şey bekliyosunuzda o yüzden sordum.siz naptınız onun için.
ayrıca hasta adam size niye gelip pardonda sürpriz yapıyor. sizin gidip çorba yapıp kapısını çalmanız gerekiyor. bu işte bir terslik var.
veya siz bu konuları açarak bizle alay ediyorsunuz. çözemedim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?