- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
mumlu balonlu napayım onu herkese yapıyorlar
Romantik sürprizli, mumlu,kalpli balonlu teklifi unut sen.
Nişan bile olmuş, hatta çocuğun ömrünü evlenmeden yemeye başladın. Sen o teklifin üstüne bir bardak su iç.
Zaten hiç beğenmem çok yapmacık gelir o teklifler.
Yalnız burada da yine kardeşinin varlıklı erkek arkadaşıyla, nişanlını kıyaslamaktan geri kalmamışsın.
Aferin sana bir kişi evleneceği insanı ne kadar rencide edebilirse hepsini deniyorsun.
Değiştir şu kafanı artık. Çok ayıp çok..
Adamın işi gücü yok hasta hasta sana sürpriz hazırlayacaktı..
Evlenince de "meyve tabağı getirdi ama alevli değildi" diye kavga edersin..
Ağzıyla mı etti :) başka nasıl olabilir diye düşündümyani ağzıyla etti özel bir şekilde değil
Şakasınız değil mi?mesela dün hastaydı rapor aldı evdeydi ama yataktan kalkamıcak hasta değil o kadar
ben işteydim, bize gidip sürpriz yapabilirdi,annem anlayışlıdır yapardı yani
Yaa bunu ben diyecektimBaşka neresiyle edecekti diye iğrenç bir espri yapasım geldi
Havada yada deniz altinda mi bekliyon bacim agziyla olmuyor mumlu balonlu olmuyor ne yapsin adam sanamumlu balonlu napayım onu herkese yapıyorlar
Prenses, yontulacak bişey yok. Sen adamı bıktırıp, bu ilişkiye tövbe ettirme yolunda ilerliyorsun. Birgün bardağı taşıran son damla olacak... Hayır şimdi bağları koparmasa bile, evlenince acısını çıkarır bu adam.ya nasıl yontarım bi akıl verseniz nolur
Ama üşüdüğü için ceyran yapıyo olabilir prenseseŞakasınız değil mi?
Hayır nickiniz prenses de kendinizi gerçekten prenses sanıyorsunuz sanırım.
Ya sen saklamışım allahınya nasıl yontarım bi akıl verseniz nolur
Anlatsana hayalindeki evlenme teklifini çok merak ettim.mumlu balonlu napayım onu herkese yapıyorlar
Marangoz varsa kkda yardimci olsun arkadasaya nasıl yontarım bi akıl verseniz nolur
Ben de evlenme teklifi almadım, nişanlıyım, istemeye gelelim mi demişti :)Evlenme teklifi olmadan nişan nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?