Odun nasıl yontulur ?

O degil de bir gun gercek dunyaya donersen sen ne yaparsin hic bilemiyorum.

Diğer konularını bildiğim için nişanlına sabır diliyorum . Ama bu konuda sen haklısın evet, ne münasebet yani daha nişanlısınız da kapıyı ona sen açacaksın. Millet çıldırdı iyice, valla kafalar pırıl pırıl

Paris eyfel kulesi onunde diz cokmeli tekli olsa ne guzel olur dimi usuyen.Tam boyle hayal ediyosun.

Anlatsana hayalindeki evlenme teklifini çok merak ettim.

Yahu evlilik teklifi istemesine ne bakıyorsunuz.
Çocuk nasıl romantik bir ortam yaratırsa yaratsın prenses yine kavga edecek şey bulur çıkarır..

O nişanlıda hiç akıl yok (çünkü prenses yedi) ama birazcık varsa hiç girmesin o topa

Az ya da cok hasta olan o sürprizi o da beklemiştir. İsteklerinin nedeni de sizi ilgisiz buluyo olması olabilir. Kapıyı açma mevzusuna gelirsek ben erzurumluyum bizde bu tip şeyler şımarıklık olarak değerlendirilir . Siz çok ilgilisiniz ama nisanliniz çok ilgisizse streslidir vs neticede ekonomik kaygilar vs vs. Ama eğer siz de artık ben ilgi gostermiyorum ondan bekliyorum diyosaniz yanlış . Ben evliyim bir buçuk yıllık eşim ilk günden beri ben bu ilgi ihtiyacını iltifat ihtiyacını hayatımın sonuna kadar anlayamicam sanırım der. Yani erkeklerle algilarimiz farklı suçlamaya gerek yok

Valla yok bu kadar beklenti yok eve gelmemis sürpriz yapmamış gerçekten bu mudur? Siz yardım almaya başlamadınız heralde dünya sizin etrafınızda dönüyor havaları valla anlamadim ne olmasi lazım bunun olamadığını gormeniz icin merak ediyorum

Biz bu konuya odaklanamiyoruz inan diğer konularin etkisinden

Biri bana şiir okusa gülerim ben ayol ...
O değil de hasta haliyle sürpriz mi yapsaydı
Tekrar söylüyorum babaannemin özlü lafını
Bazılarının ki altından
eşime bana güzel birşeyler soylesene dedim başladı " güneşim ayım " diye dedim ayım demesen o da ama sen de bozmasana der .

Kusura bakmayın ama metni okuduktan sonra “ben ne okudum şimdi” dedim. Eski konularınıza denk gelmiştim 1-2 sefer lütfen kendinize ve hayatınızda olan insanlara bunu yapmayın,hayat bu kadar korkunç değil.

Sizinkiler o size gelip süpriz yapsa. Çok anlayışlı siz gidince kızıyorlar demek. Ayrıca evcilik oynamaya çok vaktınız olcak kapı aç süpriz yap çocukca şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…