- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Buz kutlesi ha sevdim bunu :)Odun bile yanında, romantik kalır Yanar da Ortamı Isıtır.. Senin kinin Tarifi. BUZ KÜTLESİ.
Ciddi misin.
Cocukca hayal kurmak ve sevgilinden de
Tatli bi cevao duymak istemenin neresi komik
hanimefendi..
Kusura bakmayinda sizin gibi
Şu verdiğin cevaptaki üslubun bile dediklerimi haklı çıkaracak yönde.
Bana sorma bu soruyu,git sevgiline sor.Belli ki o da senin gibi düşünmüyor ve komik bulmuş.
Hayır cevaplara bozulacaksınız ve alıngansanız ne diye konu açarsınız?
Bir başka çocukca ve saçma bir hareket.
erkekler böyle canım huzurunuzu boşuna kaçırma :) benimkiside aynı uzun mesaj atardım aşkım uğraşma o kadar uzun yazmaya derdi adam bana. hatta en son içimden geldi sabaha karşı mesaj attım ey yarim diye başlayan güzel bi mesajdı o onu cuma mesajı sanmış başında ey olduğu için okumamış bile düşün yaniben artık gülüyorum takma sende tek kusurları bu olsun :)
Koptum bu ne yaerkekler böyle canım huzurunuzu boşuna kaçırma :) benimkiside aynı uzun mesaj atardım aşkım uğraşma o kadar uzun yazmaya derdi adam bana. hatta en son içimden geldi sabaha karşı mesaj attım ey yarim diye başlayan güzel bi mesajdı o onu cuma mesajı sanmış başında ey olduğu için okumamış bile düşün yaniben artık gülüyorum takma sende tek kusurları bu olsun :)
Ben kendim de böyleyim Linka, düz ve odun yakıştırmalarını da kabul etmiyorumAmma da gerçekçiymiş bizim sitenin hatunları.
Adam bildiğin düz,odun.
Tek mesele sahilde dolaşma,dünyada kimse kalmaması değil ki...
Herhalde herkesin hayatında bu tarz tipler var,bir bana garip geldi.
bu site kadınlarının çoğu erkekleri üstün ırk olarak görüyor bence.Amma da gerçekçiymiş bizim sitenin hatunları.
Adam bildiğin düz,odun.
Haayy canini yerim Duygulandim agliycam o derece :)Amma da gerçekçiymiş bizim sitenin hatunları.
Adam bildiğin düz,odun.
Aynen katılıyorum. .bu site kadınlarının çoğu erkekleri üstün ırk olarak görüyor bence.
erkektir der, erkekler böyle, erkekler yapmaz, erkeklerden bekleme...
nedir anlamadım ki sanki padişahın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?