• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odun.

Ciddi misin.
Cocukca hayal kurmak ve sevgilinden de
Tatli bi cevao duymak istemenin neresi komik
hanimefendi..
Kusura bakmayinda sizin gibi

Şu verdiğin cevaptaki üslubun bile dediklerimi haklı çıkaracak yönde.
Bana sorma bu soruyu,git sevgiline sor.Belli ki o da senin gibi düşünmüyor ve komik bulmuş.
Hayır cevaplara bozulacaksınız ve alıngansanız ne diye konu açarsınız?
Bir başka çocukca ve saçma bir hareket.

Şu verdiğin cevaptaki üslubun bile dediklerimi haklı çıkaracak yönde.
Bana sorma bu soruyu,git sevgiline sor.Belli ki o da senin gibi düşünmüyor ve komik bulmuş.
Hayır cevaplara bozulacaksınız ve alıngansanız ne diye konu açarsınız?
Bir başka çocukca ve saçma bir hareket.

Burda biraz dert yakinilmak birazda gulunmek icin acilan bi konuyu ne kadar onemsediniz ve komik sacma vs. Yazabildiniz sasiyorum..
Karakterimi iki yazdigm kelimeden cikaramssaniz..
Sacma ve komik olan sizsiniz gercekten..
Herkez bi sekilde gulup eglenirken olumlu olumsuz yorum yaparken,
Siz igneleyici bi yorum yapiyosunuz..
Ben cidden sizin tarzinizda ki insanlarla iletisim kurup enerji mi kacirmayi istemiyorum..

Issızlık hissi bende de romantizmi değil ürpermeyi çağrıştırır.
Kalabalıklar içinde ıssız olmak daha romantik. :rolleyes:

erkekler böyle canım huzurunuzu boşuna kaçırma :) benimkiside aynı uzun mesaj atardım aşkım uğraşma o kadar uzun yazmaya derdi adam bana. hatta en son içimden geldi sabaha karşı mesaj attım ey yarim diye başlayan güzel bi mesajdı o onu cuma mesajı sanmış başında ey olduğu için okumamış bile düşün yani :D ben artık gülüyorum takma sende tek kusurları bu olsun :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama boş sahil yetmez mi gülüm;) boş ada bari olsun:) realist/odun kızlar da var :p bana erkek arkadaşım öyle dese tepkim ay çok sıkıcı olurdu çocuk yine seni anlamaya çalışmış:)

Bir tek bu olayda böyle bir cevap alındıysa sorun yok.
sürekli böyleyse sorun.
Hadi romantik değil diyelim o anlaşılır ama bariz bir romantikliği anlayamayacak biri mi?

Sürekli böyle ise sıkıntılı yukardakinin dedigi gibi.

erkekler böyle canım huzurunuzu boşuna kaçırma :) benimkiside aynı uzun mesaj atardım aşkım uğraşma o kadar uzun yazmaya derdi adam bana. hatta en son içimden geldi sabaha karşı mesaj attım ey yarim diye başlayan güzel bi mesajdı o onu cuma mesajı sanmış başında ey olduğu için okumamış bile düşün yani :D ben artık gülüyorum takma sende tek kusurları bu olsun :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Amma da gerçekçiymiş bizim sitenin hatunları.
Adam bildiğin düz,odun.
Tek mesele sahilde dolaşma,dünyada kimse kalmaması değil ki...
Herhalde herkesin hayatında bu tarz tipler var,bir bana garip geldi.

Ah canım bunda ne var ki , hamileyim nazım geçer belki diye " aşkım bana çiçek alırmısın dediğimde . "Yok artık Sebo bi çiçek aşermedigin kalmıştı , çiçekmi yiyecen yoksam "dedi eşim . Oysa yıllardır bi çiçek almamıştır kütük kocamdan . Erkek canım bu normal bu durumlar :) ya da ben alıştım .

Son düzenleme:
E="pnarask, post: 37374378, member: 467279"]erkekler böyle canım huzurunuzu boşuna kaçırma :) benimkiside aynı uzun mesaj atardım aşkım uğraşma o kadar uzun yazmaya derdi adam bana. hatta en son içimden geldi sabaha karşı mesaj attım ey yarim diye başlayan güzel bi mesajdı o onu cuma mesajı sanmış başında ey olduğu için okumamış bile düşün yani :D ben artık gülüyorum takma sende tek kusurları bu olsun :)[/QUOTE]
Hahaaha cok iyiymis yaa bayildim :) :)

Koptum bu ne ya :KK70::KK70::KK70::KK70: ahahah cok tatlısınz:KK48:

Adam bildiğin düz,odun.
Ben kendim de böyleyim Linka, düz ve odun yakıştırmalarını da kabul etmiyorum :KK12::KK53:
Yani her kadın romantizm sevmez ki ve realistlik de yalnızca erkeklere özgü bir şey değil. :)

Adam bildiğin düz,odun.
bu site kadınlarının çoğu erkekleri üstün ırk olarak görüyor bence.
erkektir der, erkekler böyle, erkekler yapmaz, erkeklerden bekleme...
nedir anlamadım ki sanki padişahın......

bu site kadınlarının çoğu erkekleri üstün ırk olarak görüyor bence.
erkektir der, erkekler böyle, erkekler yapmaz, erkeklerden bekleme...
nedir anlamadım ki sanki padişahın......
Aynen katılıyorum. .
B arada koalina diger yorumuna cevap veriyim her zaman odun degil :)
Ama cogu zaman boyle..yazmistim yine yaziyim
Mesela kusmustuk bi kere adam cicek bocek alcagina cigkofte getirmisti bana gonlumu almak icin ama buna cok gulmustum :)

Soruru versiyonla alakalı.O size Odun gelirken; sizde ona çok tuhaf biri gözüküyorsunuz sanırım. Ya siz versiyonunuzu düşüreceksiniz yada sevgiliniz versiyon yükseltecek. Yoksa bu karmaşık durumlar sürekli meydana gelir..

Back
X