odun.

ay senin kocann sosyal zekası düşük sanırım
sakın kızma da annem de aynı böyle yaaa benim durum daha feci düşünsene nasıl büyüdüm
hatta bir kere hiç unutmuyorum ağlıyordum birsini seviyordum o beni sevmiyor diye
annem " üzülme kızım o da bir gün birisini sever" demişti...iki kat ağlamıştım heheh insan öyle mi teselli eder yaaa

Aynisiiii kesinliklee hep boyle oluyo neye kizdigimi anlamiyo ya en cok o sinir ediyo zaten

Kesinlikle oyleee yaa bende yengec cok zitiz..
Tam sac bas yolmalik

:) ahhh aahh senindenisin zormus bacim..
Bilemedim hangi zekasi dusuk..ben henuz odun tespiti koyabildim :)

Konuya güldüm, annenize daha cok güldüm.

Ahahahah anneniz efsane bi teyzeymiş yalnız kırk yıl düşünsem o an o laf gelmez aklıma yani

Niye olmasinki kimse dünyada
benim sana ne zararim var

ben de bayanların odunlarındanım. böyle romantik cümleler kasmaya gelemiyorum hiç :) bunda küsecek bir şey yok bence gül geç. erkekleri kadınsılaştırmamamız lazım. yeterince dişi gibi davranıyorlar zaten. bırakın fıtratlarına uygun yaşasınlar. sonra biz üstleniyoruz çıt kırıldım erkeklerin görevlerini. yapmayın hanımlar etmeyin :)

bence odunluk değil adam dobra ve çok masum hani aklındaki diilinde gibi iç pazarlığı yok.

ya alakasız ama bısey sorabılrımıyıım ???
yenı konus baslatmak istiyorum nerden yapabılırım ???

yarıldım Bazen bizde de olur böyle seyler kah ondan kah benden Bence sevimli

yaşlarınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…