- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Allah Allah gerçekten çok ilginçsin.dünya da kimse bir süreliğine olmasabana da çok romantik gelmedi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah gerçekten çok ilginçsin.dünya da kimse bir süreliğine olmasabana da çok romantik gelmedi
![]()
Aynen romantik degl sacma bir kere. Issız bi adaya düşselermis insanlardan ne istemislerAllah Allah gerçekten çok ilginçsin.dünya da kimse bir süreliğine olmasabana da çok romantik gelmedi
![]()
Komik bi sevgili bence onun cevaplarıyla küsüp üzülceğine eğlenmene bak odun ama mizahı iyi belli kiMesajlasirken
Ben:Askiiimmm keske simdi dunyada kimse bi sureligine olmasaydi sadece sen ve ben
Olsaydik deniz kenarında el ele yuruseydik... dedim..
Ve cevap
Odun: Allah Allah ilginçsin yani cok korkunc hic insan olmamasi..ciddi misin sen romantik mi olmaya calisiyosun. ..
Dona kaldim, 4 yildir sevgiliyiz hala alisamadim her defasinda odunlukta boyut degistiriyo napcam ben yaa...
Romantik mi olmaya calisiyosun ne demek ayrica..konusmuyorum dun geceden beri..
Vallahi sevgilinle aynı cevabı bende verirdim herkes romantik olmak zorunda değil artı bayat romantikliklerden hiçmi hiç hoşlanan bir insan değilimdir.Mesajlasirken
Ben:Askiiimmm keske simdi dunyada kimse bi sureligine olmasaydi sadece sen ve ben
Olsaydik deniz kenarında el ele yuruseydik... dedim..
Ve cevap
Odun: Allah Allah ilginçsin yani cok korkunc hic insan olmamasi..ciddi misin sen romantik mi olmaya calisiyosun. ..
Dona kaldim, 4 yildir sevgiliyiz hala alisamadim her defasinda odunlukta boyut degistiriyo napcam ben yaa...
Romantik mi olmaya calisiyosun ne demek ayrica..konusmuyorum dun geceden beri..
Hahaha yaa acayip gerçektenKizlaarrr hepinizii okuduuumm herkes hakliii..
Ya buna ne diyeceksiniz..
Dun zaten uzatmadik aradi konustuk bisey yokmus gibi yildonumumuz yaklasiyr yakinda yasadigi sehire gidicem neyse hemen yeni bi oduncukluga geliyim...
Benim bi gecede alnimda cok fazla sivilce cikti sabah sok oldum yani...
Dun gece..
Ben:askim baksnana su yuzume yaa hep sivilce oldu alnim yakinda oraya gelicem ne hale geldim ooff diye yakiniyodum..
Odun: uzulme sevgilim ya evet kotu olmus nasil oldu bi anda neyse ki aliskinim ben bisey olmaz dedi...
Ben duraksadim bi an..
Nasil aliskinsin anlamadim dedim..
ODUN: senden aliskinim bitanem zaten genelde hep olur sende sivilce takilma bu kadar gecer dedi...
Inanin bas edemiyorum bide uzakta
Kurekle vurcam agzina ama yok alis kizim bu adam boyle diyorum ama hep sinir oluyorum
Kıyamam ya ahahahah sen de bekliyosun ki "hayır aşkım kötü falan degil bi kaç ufak şey. Sen her halinle güzelsin" falan desin.Kizlaarrr hepinizii okuduuumm herkes hakliii..
Ya buna ne diyeceksiniz..
Dun zaten uzatmadik aradi konustuk bisey yokmus gibi yildonumumuz yaklasiyr yakinda yasadigi sehire gidicem neyse hemen yeni bi oduncukluga geliyim...
Benim bi gecede alnimda cok fazla sivilce cikti sabah sok oldum yani...
Dun gece..
Ben:askim baksnana su yuzume yaa hep sivilce oldu alnim yakinda oraya gelicem ne hale geldim ooff diye yakiniyodum..
Odun: uzulme sevgilim ya evet kotu olmus nasil oldu bi anda neyse ki aliskinim ben bisey olmaz dedi...
Ben duraksadim bi an..
Nasil aliskinsin anlamadim dedim..
ODUN: senden aliskinim bitanem zaten genelde hep olur sende sivilce takilma bu kadar gecer dedi...
Inanin bas edemiyorum bide uzakta
Kurekle vurcam agzina ama yok alis kizim bu adam boyle diyorum ama hep sinir oluyorum
Sevgilisini anlayabiliyorum ben de öyleyimArkadaşım sevgilin hani derler ya dümdüz adam.İmalardan,ilişkide politikadan,naz ,niyazdan anlamıyor.İyi birine benzettim.Sevgilime ne anlatmak istiyorsan direkt şöyle kivirma ,ima etme.Anlamaz çünkü,sen kendini yersin