• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödünç alan kız!

bende bir kere arkadasima bluetooth cihazimi vermistim.hatta verdikten 3 gun sonra kizin dogum gunu partisine gitmistim kendi ellerimle takmistim cihazi ''bak soyle soyle yapicaksin'' demistim.2 gun sonra sonra kiz bana ''aysu sen giderken cihazi aldin degil mi?'' demisti bana bende ''yok hayir almadim'' demistim.kiz bir hallere geldi utancindan anlatamam sanirim evlerinde kucuk cocuklar vardi onlar almislar sonrada kim bilim ne yapmislardir.kiz hemen gitti yenisini aldi getirdi 100 kerede sordu ''aynisindan mi? calisiyor degil mi? calismiyorsa ver gidip degistiriyim'' falan.yani demek istedigim insanlar farkli olabiliyor.senin onune boyle biri cikmis iste.kisiye gore ver bundan sonra esyalarini bence.cunki vermemekte olmuyor yani.belki gercekten ihtiyaci var falan diye dusunuyor insan.

bence isteyin sonuçta o sizin ve sevdiğiniz bir kıyafetmiş. böyle insanlarla da arkadaşlık etmeyin bence çünkü biraz hırsız ve çıkarcı gördüm kendisini...2 parça sey alacagım deyıp 2 torba kıyafet takı almak neymısakannehirben de yurtta kalırken cok da samımı olmadıgım bır kız benden kıyafet ıstemıstı bnde wermıstım ıstemeden de olsa sonra o kıyefetı yurtta hıc tanımadıgım bır kızın üzerınde gördüm şok gecırdım:bbo:başkalarından kıyafet istemem isteyeni de sevmem:))

kızlar kolye için baktım ama bulamadım,o gün dönüşte onla karşılaştım,normalde öperdim 'aa naber ne var ne yok' falan konuşurdum,kapının önündeydi geçerken bi süre bakmadım ama bana öyle bi gözlerini diktiki soğuk bi mereba dedim,onunda yüzü güldü birden,''mereba napıyosun'' dedi,''hiç'' dedim,tam gidecektim ki ''bende kapıda kaldım yaa annem geç gelcekmiş'' dedi,eskiden olsa gel bize derdim ama ''hmm öylemi,neyse ben gidiyim'' dedim içeri girdim,yüzü asıldı sanki pişmandı bilemiyorum

vazgeçtim aldıklarını geri ödetmekle,o benim gibi iyi niyetli ona her konuda yardımcı olan bir arkadaşından,ablasından oldu,yanlız kaldı (ailesi çok sıkı bir tek bir abla olarak benle görüşmesini onaylıyor)

o kaybetti kısacası.suratının halini görmeliydiniz cidden üzgündü suratı asıldı,buna sevinmedim ama yumuşamadımda.bitmiştir kısacası.bundan sonra diyalogları 0a indircem.iyi bi ders verdi bana

bence isteyin sonuçta o sizin ve sevdiğiniz bir kıyafetmiş. böyle insanlarla da arkadaşlık etmeyin bence çünkü biraz hırsız ve çıkarcı gördüm kendisini...2 parça sey alacagım deyıp 2 torba kıyafet takı almak neymısakannehirben de yurtta kalırken cok da samımı olmadıgım bır kız benden kıyafet ıstemıstı bnde wermıstım ıstemeden de olsa sonra o kıyefetı yurtta hıc tanımadıgım bır kızın üzerınde gördüm şok gecırdım:bbo:başkalarından kıyafet istemem isteyeni de sevmem:))

oo seninki de çok kötüymüş,ne yaptın peki canım

yani kıyafetini kırıp dökmesine göre arkadaş seçmek mantıklı gelmedi bana.eğer kırıp döküyorsa kırmadan veremeyeceğini söylersin.ya bu hediyeydi,yok bu zaten benim değil gibisinden ya da onun gardrobundan gözüne kestirdiğin vermek istemeyeceğini bildiğin bir şeyi gösterip "veririm ama sen de bana şunu vereceksin" de ya vazgeçer ya da verir sen de o beğendiğinle gününü gün edersin.2-3 defa desen bir daha bir şey istemez zaten ha iyi kullananlarla zaten paylaşırsın.
benim de bir arkadşım habire herşeyi isterdi pek de iyi kullanmazdı ama idare ederdim.en son benden beyaz topuklu ayakkabımı istedi.ama kendisine bunun siyahı lazımmış hanfendinin demez mi "ben bunu alayım da ayakkabı boyasıyla siyaha boayarım" diye.kızın yüzüne kocaman bir "ohaaa" dedim ve iyi bir azarladım.:kızgın:

hiç sevmem böyle şeyleri..
yani çok samimi arkadaşlarım var sayılı 3-4 tane onlar isterse dolabımı indirsin canım feda fesatlık yapmaz,aldığı kalmaz,hiçbir şeyin üstüne yatmazlar bilirim..ama samimi olmadığım biriyle böyle bir münasebete girmem.eğer seninki gibi başıma gelse arkadaşım şunlar şunlar eksik derim yani düzgün bir dille..o utanmıyor benmi utanacağım yaa.

ben,kardesim,annem ayni olculerdeyiz diyebilirim.ama ben kardesim hep sorariz anneme mesela bluzunu giyebilir miyim diye.geçri ben hep giydikten sonra sorarim annemde giydin iste daha ne soruyorsun derkaydirigubbakcemile3 ama sonuçta o benim annem yani.sonra mesela kardesimle takilarimizi takmak istedigimizde sorariz.
zaten bana gore gerçek arkadas seni seven sana deger veren arkadas her ne kadar sana yakin olsa bile senden bisey almak istemez.alsa bile aldigi gibi geri vermesi icin o esyanin uzerinde titrer eger aksilik olursa hemen aynisi hatta ondan bile iyisini alip geri verir ve onlarca kez ozur diler

Son düzenleme:
Back
X